Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5305
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: cb656Old
¬ródło: https://www.e-kon...pg-112.html#f5205132
Proszę o jakieś wyjaśnienie, interpretację Regulaminu, podstawy takiego działania i temu podobne. Czy to jakieś widzimisię?!
Gość: pawel1615
Wcześniej specjalnie napisała 5 spamów więc jak się człowiek uprze to można pod to podciągnąć
Za tydzień jej przejdzie i wróci
Gość: kamila10001
Marielu może ma depresję i chce żeby ktoś ja zauważył, zawsze tak fajnie pisała, nie rozumiem tego, a może chce być incognito
Gość: nocti
Dziś dostałam od niego PW... patrzę na listę - jest. Dodałam go raz jeszcze i teraz jest na tej liście dwa razy.
Czy jest zablokowany czy nie, bo już nic nie wiem
Gość: ren11
Gość: kaskikk
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilość wiadomości, jakie są pisane przez daną osobę zmniejsza się, jeśli jakieś tematy są czyszczone (usuwane stare wpisy)
najbardziej jest to widoczne w przypadku osób, które najwięcej piszą w temacie kliknijcie, bo z tego tematu wpisy starsze niż tydzień są usuwane automatycznie
Gość: kaskikk
tak właśnie myślałam, ale wolałam sie upewnić, dziękuję
Gość: adamadam
nawet 20 czy 50 tys nie można troszkę wykasować?
całość chodziłaby jak nowy komputerek
Gość: pawel1615
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem ludzie się wycwanią i ominą filtr
Gość: j0nes
2. Piszecie, że w rejestracji nie powinno się używać polskich znaków w loginie. Słusznie, ale podjąłem właśnie próbę rejestracji loginu z polskim znakiem i niestety próba zakończyła się powodzeniem.
3. Przy loginach z polskim znakiem mogą wystepować problemy z cytowaniem wypowiedzi takiego kolesia...
Czy już mam 5 punktów karnych?
Gość: Patimati
maryoosh3
Postów 85
Data rejestracji 17.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 927
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maryoosh3
Postów 85
Data rejestracji 17.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8861
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Szczęśliwych paragonów życzę
|
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
notta
Postów 8861
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zablokowana infekcja
URL: http://lp.sonxxie...t_Survey/?network...
Infekcja:URL:Mal
uważajcie