Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7680
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
rufus
Postów 4932
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A w sumie jest to uciazliwe ze sie nie da i trzeba specjalnie logowac sie na kompa by to zrobic.
pionas
Postów 7680
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: ossuarium
Pierwsza strona: (szukano: #zostanwdomu · znaleziono: 32) https://www.e-kon...item1=%23zostanwdomu
Miała być druga strona, a wychodzi takie cudo - gdzieś urwało się to hasło szukane (szukano: · znaleziono: 5250) : https://www.e-kon...mp;sort=date_end-asc
edit @pionas
winny jest znak "#" bo wyszukiwania na to samo hasło samymi literkami "zostanwdomu" powodują prawidłowy wynik na kolejnych stronach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7680
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Po pierwsze - pochwaliły się nagrodą z konkursu, który JEST w bazie, więc nie został spełniony warunek naruszenia Regulaminu 5. Po drugie - okres od zgłoszenia konkursu do bazy do jego opublikowania często jest długi, mogę pisać tylko o przypadkach, o których wiem, czyli zgłoszonych przeze mnie - czasem jest to kilka dni. W tym czasie konkursowicze mogą przecież brać udział, bo skoro ja trafiłem na jakiś konkurs, to równie dobrze mógł na niego w tych samych warunkach trafić tłum innych. Przy okazji przypominam - po trzecie - NIE MA OBOWIĄZKU ZGŁASZANIA DO BAZY KAŻDEGO ZNALEZIONEGO PRZEZ SIEBIE KONKURSU
To tyle. Nie mogłem odmówić sobie zabrania głosu w tej sprawie, bo zawsze irytuje mnie niesprawiedliwość.
zdolnabestia
Postów 5300
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Nie ma, ale wtedy wypadałoby zachować radość z wygranej również dla siebie, skoro nie podzieliło się info o konkusie z pozostałymi użytkownikami.
P.S. nie podoba mi się także takie traktowanie użytkowników forum, że zadaje pytanie i czeka tygodniami, a pytana udaje, że nie widzi, nie słyszy i że może to jesienne liście zasypią i ulegnie przedawnieniu.
pionas
Postów 7680
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dla nas temat zamknięty.
"winowajca" nie dyskutował o konkursie, którego brak w bazie! Porównaj okienka czasowe - najpierw konkurs w bazie, później dyskusja. Ten punkt regulaminu, na który się powołujesz, NIE ZOSTAŁ NARUSZONY. To trzeba być betonem, by się przy tym upierać
Tu idzie o to, że ukaraliście gościa za to, że śmiał wziąć udział w konkursie, w czasie, kiedy w bazie o nim było cicho - ale to przecież nie jest żadną zbrodnią!
To, co odwaliliście w tym przypadku, to jest skrajna niesprawiedliwość. Walczę dla zasady, bo mnie to wkurza.
Czy udział w konkursie, którego ktoś nie zgłasza do bazy, tylko zataja, by zmniejszyć konkurencję, to jakaś przewina?
W takim razie większość starych wyżeraczy (bo nie lubisz słowa VIP
pionas
Postów 7680
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
my też walczymy o sprawiedliwość
Inaczej pojmujemy znaczenie tego słowa. Odpowiem obrazkami, jeśli dotąd słowami nie dotarło.
Wyobraź sobie taką sytuację (praktycznie w każdym tygodniu mam tego typu obserwacje): znajduję konkurs, którego dotąd brak w bazie. Patrzę i widzę, że jest w nim już jakaś pula zgłoszeń. Co więcej, wśród biorących udział znajduję znajome nazwiska. Są to osoby na tyle dobrze znane, że ich nazwiska są pewnego rodzaju "marką", trudno pomylić z kimkolwiek. Zgłaszam konkurs do bazy. Podczas tego procesu system przyjmuje moje zgłoszenie bez sygnalizowania, że już to zrobił ktoś przede mną. Konkurs ukazuje się w bazie jako dodany przeze mnie - czyli weryfikacja nie wykazała tego, że ktoś poza mną go zgłaszał. No i mija czas przyjmowania zgłoszeń do konkursu, pojawiają się wyniki - co się dzieje? Z niewinną miną te same osoby, których zgłoszenia widziałem przed jego dodaniem do bazy wpisują się na forum czy to w MDW, czy to gdzie indziej. I jakoś NIKT nie chce zauważyć, że chwalą się wygranymi za zgłoszenie, którego dokonały ZANIM ja ten konkurs dodałem do bazy. No bo przecież piszą o czymś, co już w bazie jest. I ja to rozumiem, to jest normalne, nie łamie żadnego z punktów Regulaminu. Aż nagle trafia się taki kwiatek, jak ten, który oprotestowuję...
Pochwaliły się wygraną z konkursu, który jest w bazie, nie jakimś "obcym". Termin wygrania nie ma tu nic do rzeczy.
Przecież to jest chore. Jakieś selektywne, wybiórcze działanie i patrzenie.
pionas
Postów 7680
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jeśli widzisz takie działanie to masz przycisk zgłoś, inni potrafią z tego korzystać...
zdolnabestia
Postów 5300
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Jak to mówił Boguś Linda?
W IMIĘ ZASAD, ZDOLNABESTIO...
pioge7
Postów 8448
Data rejestracji 25.05.2008