Reklama na e-Konkursy.info

Coś wam się nie podoba? Piszcie!

agakaz2

#7222626 Napisano: 19.11.2024 09:23:27
ja wybralam tylko konkursy promocyjne, to co muszę zrobić by pojawiły się liczby a nie znaki
0 0

cb656

#7222712 Napisano: 19.11.2024 13:29:26
pionas jestem na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane widzę listę konkursów, ale każda próba otwarcia któregokolwiek z nich kończy się błędem 500. emotka
0 0

pionas

#7222715 Napisano: 19.11.2024 13:33:32
agakaz2 napisał(a):

ja wybralam tylko konkursy promocyjne, to co muszę zrobić by pojawiły się liczby a nie znaki

nadal masz ten problem?
0 0

pionas

#7222716 Napisano: 19.11.2024 13:33:43
cb656 napisał(a):

pionas jestem na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane widzę listę konkursów, ale każda próba otwarcia któregokolwiek z nich kończy się błędem 500. emotka

nadal masz ten problem?
0 0

cb656

#7222717 Napisano: 19.11.2024 13:34:56
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

nadal masz ten problem?

Sprawdzam... Już nie. Ale był przez jakiś czas. emotka
1 pionas 0

pionas

#7222730 Napisano: 19.11.2024 14:00:13
cb656 napisał(a):

pionas to jalaś tajemnicza historia, ech... 🤗
Pojawiło się powiadomienie w formie, jakiej jeszcze nie było. Na razie  tego nie otwierałem, wrzucam screen... 

bez kodu nie jestem w stanie pomóc emotka czasami może takie coś wystąpić gdy ktoś usunie post/komentarz i system jeszcze nie zaktualizuje wszystkich rekordów w bazie
0 0

cb656

#7222736 Napisano: 19.11.2024 14:06:05
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Pojawiło się powiadomienie w formie, jakiej jeszcze nie było. Na razie  tego nie otwierałem, wrzucam screen... 

bez kodu nie jestem w stanie pomóc emotka czasami może takie coś wystąpić gdy ktoś usunie post/komentarz i system jeszcze nie zaktualizuje wszystkich rekordów w bazie

No sorry, Adrian, ech, nie pomogę! emotka U mnie widoczne było tylko coś takiego. Bez możliwości otwarcia tej wiadomości, tak jak w przypadku innych powiadomień. Tekst nie był podlinkowany. Komunikat dał się jedynie usunąć. Ani skopiować, ani udostępnić w inny sposób. Nic więcej nie wiem.
0 0

pionas

#7222749 Napisano: 19.11.2024 14:33:33
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

No sorry, Adrian, ech, nie pomogę! emotka U mnie widoczne było tylko coś takiego. Bez możliwości otwarcia tej wiadomości, tak jak w przypadku innych powiadomień. Tekst nie był podlinkowany. Komunikat dał się jedynie usunąć. Ani skopiować, ani udostępnić w inny sposób. Nic więcej nie wiem.

Ta wiadomość jest dłuższa i na jej końcu jest kod:

Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD{TEN KOD MI POTRZEBNY emotka }
1 cb656 0

cb656

#7222752 Napisano: 19.11.2024 14:41:16
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

bez kodu nie jestem w stanie pomóc  emotka czasami może takie coś wystąpić gdy ktoś usunie post/komentarz i system jeszcze nie zaktualizuje wszystkich rekordów w bazie

Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD{TEN KOD MI POTRZEBNY  emotka }

No sorry, w polu mojego widzenia na ekranie smartfona, a później peceta był tylko ten fragment. Pomyśl na przyszłość o modyfikacji kodu/skryptu, by zawijał tekst, uwzględniając rozdzielczość i pole widzenia Usera, któremu się to wyświetla. Nie podam tego kodu, bo go NIE WIDZIAŁEM!
0 0

pionas

#7222757 Napisano: 19.11.2024 14:51:44
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

bez kodu nie jestem w stanie pomóc  emotka czasami może takie coś wystąpić gdy ktoś usunie post/komentarz i system jeszcze nie zaktualizuje wszystkich rekordów w bazie

Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD{TEN KOD MI POTRZEBNY  emotka }

No sorry, w polu mojego widzenia na ekranie smartfona, a później peceta był tylko ten fragment. Pomyśl na przyszłość o modyfikacji kodu/skryptu, by zawijał tekst, uwzględniając rozdzielczość i pole widzenia Usera, któremu się to wyświetla. Nie podam tego kodu, bo go NIE WIDZIAŁEM!

Na komputerach jest pasek pod listą, na telefonach trzeba wykonać gest palcem.
0 0

cb656

#7222760 Napisano: 19.11.2024 14:56:30
pionas napisał(a):

Na komputerach jest pasek pod listą, na telefonach trzeba wykonać gest palcem.

Adrian, teraz to ja już wiem, ech... Że po przytrzymaniu paluszka na widocznym fragmencie tekstu mogłem wykorzystać opcję menu kontekstowego SKOPIUJ TEKST, ale teraz to za późno. Podpowiadam to zawijanie tekstu, by inni użytkownicy, mniej kumaci w kwestii komputerowej, nie mieli takich dylematów, ech na przyszłość.
0 0

agakaz2

#7222762 Napisano: 19.11.2024 15:00:43
pionas napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nadal masz ten problem?

oo już jest ok
1 pionas 0

notta

#7222935 Napisano: 19.11.2024 22:15:01
Wchodzę w konkursy promocyjne, segreguje je sobie kuleczkami, biorę udział, nie biorę i niestety nadal jak wchodzę w konkursy bez mojego udziału, to te konkursy nie chowają się do swoich kategorii, tylko nadal wiszą w tych, w których nie biorę udziału. Licznik się zmienił z 20 na 10, jednak cały czas wyświetla mi wszystkie (mimo że mają swoje kolory zielone czy szare).
2 sabaka, cb656 0

pionas

#7222966 Napisano: 20.11.2024 07:18:23
notta napisał(a):

Wchodzę w konkursy promocyjne, segreguje je sobie kuleczkami, biorę udział, nie biorę i niestety nadal jak wchodzę w konkursy bez mojego udziału, to te konkursy nie chowają się do swoich kategorii, tylko nadal wiszą w tych, w których nie biorę udziału. Licznik się zmienił z 20 na 10, jednak cały czas wyświetla mi wszystkie (mimo że mają swoje kolory zielone czy szare).

już powinno być okej, obecnie jestem w trakcie optymalizacji strony i przepisuję fragmenty kodu i w zbyt wielu miejscach zrobiłem cache emotka
1 notta 0

niunio

#7225168 Napisano: 28.11.2024 08:02:58
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu przy konkursach przeze mnie dodanych nie pojawia się "krótki opis", mimo że zawsze go wypełniam... emotka
1 cb656 0

cb656

#7226326 Napisano: 02.12.2024 16:05:18
pionas od jakiegoś czasu (może tydzień, może dekada, tak mniej-więcej) mam takie zjawisko na stronie ekonków, że straszliwie zamula otwieranie podstron. Sprawdzałem, czy to wina mojego dostawcy internetu, ale nie. Mam transfer na poziomie 5-10GB/s więc to całkiem spoko do pracy "biurowej". A ekonki przecież nigdy nie miały wymagań, jak do gier   emotka
Otwarcie strony wybranego konkursu w nowej zakładce (menu kontekstowe: otwórz odnośnik w nowej karcie) trwa nie ułamki sekund, nie sekundy czy ich dziesiątki, ale kilka minut i często kończy się takim komunikatem:

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem „www.e-konkursy.info” wystąpił błąd.
    Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
    Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie.

Ja tam posłuszny konfident jestem, proszą by informować, to uprzejmie donoszę.... emotka emotka
1 kumulacja 0

cb656

#7226331 Napisano: 02.12.2024 16:20:05
niunio napisał(a):

Zauważyłem, że od jakiegoś czasu przy konkursach przeze mnie dodanych nie pojawia się "krótki opis", mimo że zawsze go wypełniam... emotka

A sprawdź po jakimś czasie później. Ja podejrzewam, że to efekt grzebania Adriana w obszarze odpowiedzialnym za wydajność i optymalizację. Tak zwane cacheowanie, które z opóźnieniem aktualizuje dane. Wiele razy w przeszłości podobne moje zgłoszenia kwitował takim tekstem, ech. Ale mogę się mylić, to tylko sugestia. emotka emotka
0 0

pionas

#7226732 Napisano: 04.12.2024 10:12:28
niunio napisał(a):

przepraszam, że dopiero dzisiaj ale sporo pracy w pracy emotka
czy ten problem nadal występuje? po godzinach przepisuję trochę kodu i ostatnio na warsztacie miałem zarządzanie konkursami i faktycznie był problem że nie zapisywało krótkiego opisu i w części przypadków ręcznie dodawałem a w części nie, prośba o weryfikację emotka
1 cb656 0

pionas

#7226736 Napisano: 04.12.2024 10:19:55
cb656 napisał(a):

pionas od jakiegoś czasu (może tydzień, może dekada, tak mniej-więcej) mam takie zjawisko na stronie ekonków, że straszliwie zamula otwieranie podstron. Sprawdzałem, czy to wina mojego dostawcy internetu, ale nie. Mam transfer na poziomie 5-10GB/s więc to całkiem spoko do pracy "biurowej". A ekonki przecież nigdy nie miały wymagań, jak do gier   emotka
Otwarcie strony wybranego konkursu w nowej zakładce (menu kontekstowe: otwórz odnośnik w nowej karcie) trwa nie ułamki sekund, nie sekundy czy ich dziesiątki, ale kilka minut i często kończy się takim komunikatem:

Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.

Ja tam posłuszny konfident jestem, proszą by informować, to uprzejmie donoszę.... emotka emotka

nie miałeś jakiś problemów sieciowych? ostatnio Vectra miała problemy z ruchem i ja też to odczułem i musiałem udostępniać sobie internet z telefonu
0 0

cb656

#7226780 Napisano: 04.12.2024 12:27:37
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

nie miałeś jakiś problemów sieciowych? ostatnio Vectra miała problemy z ruchem i ja też to odczułem i musiałem udostępniać sobie internet z telefonu

Nie mam kablówki z Vectry emotka Mój komputer też dostaje net z telefonu. W routerze jest karta SIM z sieci Orange. emotka
0 0