Pomocy!!!!

ondine

#5984864 Napisano: 25.02.2015 19:48:19
constanza napisał(a):

jak zwrócić się w mailu do potencjalnego pracodawcy - Dzien  dobry, szanowny Panie czy witam?Niby czytałam o tym ale każdy pisze co innego.
Firma dość duża, branża rozrywkowa ale to jednak mail do dyrektora zarządu. Co robić? emotka

Nie pisze się "witam" w mailu (witać możesz kogoś u siebie w domu), dużo lepszym zwrotem będzie dzień dobry emotka
0 0

edzia21

#5984867 Napisano: 25.02.2015 19:50:01
ondine napisał(a):

constanza napisał(a):jak zwrócić się w mailu do potencjalnego pracodawcy - Dzien  dobry, szanowny Panie czy witam?Niby czytałam o tym ale każdy pisze co innego.
Firma dość duża, branża rozrywkowa ale to jednak mail do dyrektora zarządu. Co robić? emotka

Nie pisze się "witam" w mailu (witać możesz kogoś u siebie w domu), dużo lepszym zwrotem będzie dzień dobry emotka

Popieram Ondine.. dużo osób robi błąd z "witaniem". Tak samo kończąc wiadomość można kogoś "pozdrowić", jednak bardziej taktowne będzie wtrącenie: "z wyrazami szacunku..."
0 0

constanza

#5984892 Napisano: 25.02.2015 20:45:58
edzia21 napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):constanza napisał(a):jak zwrócić się w mailu do potencjalnego pracodawcy - Dzien  dobry, szanowny Panie czy witam?Niby czytałam o tym ale każdy pisze co innego.

Popieram Ondine.. dużo osób robi błąd z "witaniem". Tak samo kończąc wiadomość można kogoś "pozdrowić", jednak bardziej taktowne będzie wtrącenie: "z wyrazami szacunku..."

o witam wiem, wpisałam bo przewijało się w artykułach w sieci. Wyślę maila koło 7-mej i wpiszę dzień dobry - przez cały dzień ktoś go odbierze mam nadzieję.
0 0

masza

#5984930 Napisano: 25.02.2015 22:18:08
koniczynka123 napisał(a):

nice napisał(a):

masza napisał(a):Jak przedłużyć  ważność konta w HEYAH? mam na koncie 12 zł, a dzis przyszedł sms, że za 2 dni zablokują mi konto bo mineła jego ważność. Jak doładuję kwotą 5 zł to o ile przedłużę konto?

5 zł nie przedłuża, dopiero od 10 zł i to na kilka dni emotka  

Ale jesli wyślesz sms TAK na 568 lub *100*68#  to przedłużysz ważność o rok
Opłata za aktywację niniejszej Oferty wynosi 5,00 PLN i jest pobierana z konta
Użytkownika. Opłata cykliczna w kwocie 3,00 PLN za korzystanie z
promocji jest naliczana i pobierana automatycznie po zakończeniu 30
dniowego cyklu rozliczeniowego, w którym nastąpiła aktywacja Oferty.
Następne opłaty cykliczne będą pobierane na początku każdego 30 dniowego
cyklu rozliczeniowego
Najlepiej potem dezaktywowac usługę kodem *100*68*2# lub smsem o treści NIE pod 568
roczna ważność konta pozostanie a opłaty nie będą pobierane

Bardzo dziękuję emotka
0 0

dydys

#5984988 Napisano: 26.02.2015 09:13:23
Mam pytanie mugola, początkującego konkursowicza: czy Smolar odsyła paragony albo czy można o to poprosić? Wygrałam w konkursie Timotei Tesco, oni proszą o oryginał paragonu, a ja na tym samym paragonie mam sprzęt, który jest na gwarancji. Wiem, wiem, mój głupi błąd, ale nie spodziewałam się wygranej  emotka
0 0

enia2007

#5985023 Napisano: 26.02.2015 11:03:59
może ktoś mi podpowie,na co mogę wydać kasę z telefonu,może jakiś konkurs sms?
a może chciałby ktoś odkupić tanio smsy premium do jakiegoś serwisu lub gry???
0 0

jarko44

#5985033 Napisano: 26.02.2015 11:13:35
dydys napisał(a):

Mam pytanie mugola, początkującego konkursowicza: czy Smolar odsyła paragony albo czy można o to poprosić? Wygrałam w konkursie Timotei Tesco, oni proszą o oryginał paragonu, a ja na tym samym paragonie mam sprzęt, który jest na gwarancji. Wiem, wiem, mój głupi błąd, ale nie spodziewałam się wygranej  emotka

Możesz poprosić o odesłanie po weryfikacji, u mnie kiedyś zgodzili się od razu tylko na kopię. Najlepiej zadzwoń i ustal to z osobą odpowiedzialna za konkurs
0 0

ultrixx

#5985045 Napisano: 26.02.2015 11:46:56
dydys napisał(a):

mi Smolar odsyłał, dopisywałam prośbę na oświadczeniu
0 0

dydys

#5985068 Napisano: 26.02.2015 12:35:08
ultrixx napisał(a):

dydys napisał(a):

mi Smolar odsyłał, dopisywałam prośbę na oświadczeniu

Wielkie dzięki emotka  właśnie zastanawiałam się czy takie zagranie przejdzie.  emotka
0 0

nanajka81

#5985227 Napisano: 26.02.2015 20:12:18
Czy ktos moze wie czy w guseppe mozna wygrac nagrode dzienna wiecej niz jeden raz??? bo nie do konca rozumiem regulamim emotka
0 0

skarb888

#5985246 Napisano: 26.02.2015 20:57:20
nanajka81 napisał(a):

Czy ktos moze wie czy w guseppe mozna wygrac nagrode dzienna wiecej niz jeden raz??? bo nie do konca rozumiem regulamim emotka

Ale czego nie rozumiesz? Regulamin jest przecież jasny:
p. 7. Uczestnik może wygrać w czasie trwania Konkursu maksymalnie jedną Nagrodę Dzienną.
0 0

nanajka81

#5985309 Napisano: 27.02.2015 05:40:06
skarb888 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ale czego nie rozumiesz? Regulamin jest przecież jasny:
p. 7. Uczestnik może wygrać w czasie trwania Konkursu maksymalnie jedną Nagrodę Dzienną.

mi sie wydawalo ze jak dziennych jest 50 szt to w danym dniu mozna wygrac jedna (a nie wiecej) czyli w kolejnym dniu znowu mozna wygrac?
0 0

xena

#5985358 Napisano: 27.02.2015 10:40:10
ludzie kochani -posiadacze storczyków z carrefour -w jakim stanie macie te kwiaty??? bo u mnie opadły prawie wszystkie kwiaty i pąki, no juz mnie trafia bo były naprawdę piękne! emotka   Czytałam o pielęgnacji w necie i starałam sie robic wszystko jak trzeba!
0 0

olunka

#5985374 Napisano: 27.02.2015 11:16:22
xena napisał(a):

ludzie kochani -posiadacze storczyków z carrefour -w jakim stanie macie te kwiaty??? bo u mnie opadły prawie wszystkie kwiaty i pąki, no juz mnie trafia bo były naprawdę piękne! emotka   Czytałam o pielęgnacji w necie i starałam sie robic wszystko jak trzeba!

Ja mam dokladnie to samo
0 0

xena

#5985377 Napisano: 27.02.2015 11:26:24
olunka napisał(a):

xena napisał(a):

Ja mam dokladnie to samo

:( były tak piękne, że żal patrzec jak z dnia na dzień zostają same badylki! coś mi się wydaje, że aby wychodować takie okazy warunki miały zupełnie inne niz domowe i oto efekt. Myslałam nawet aby zadzwonić do tej poczty kwiatowej, która dostarczyła z prośba o radęemotka
0 0

parole21

#5985888 Napisano: 01.03.2015 07:55:19
Mam pytanie odnośnie handsticka, o którego pytają w konkursach z odkurzaczami Philips PowerPro. Pytanie jest do czego użyła handsticka bohaterka filmu. No właśnie, zgłupiałem już, czy handstick to całe urządzenie czy tylko ta wyjmowana część?
0 0

marzenier

#5985898 Napisano: 01.03.2015 09:32:15
parole21 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie handsticka, o którego pytają w konkursach z odkurzaczami Philips PowerPro. Pytanie jest do czego użyła handsticka bohaterka filmu. No właśnie, zgłupiałem już, czy handstick to całe urządzenie czy tylko ta wyjmowana część?

Ta wyjmowana cześć emotka
0 0

slonecznik1309

#5985939 Napisano: 01.03.2015 12:47:49
xena napisał(a):

olunka napisał(a):

xena napisał(a):ludzie kochani -posiadacze storczyków z carrefour -w jakim stanie macie te kwiaty??? bo u mnie opadły prawie wszystkie kwiaty i pąki, no juz mnie trafia bo były naprawdę piękne! emotka   Czytałam o pielęgnacji w necie i starałam sie robic wszystko jak trzeba!

Ja mam dokladnie to samo

:( były tak piękne, że żal patrzec jak z dnia na dzień zostają same badylki! coś mi się wydaje, że aby wychodować takie okazy warunki miały zupełnie inne niz domowe i oto efekt. Myslałam nawet aby zadzwonić do tej poczty kwiatowej, która dostarczyła z prośba o radęemotka

u mnie nadal piękne emotka nie opadł żaden kwiat emotka duże, różowe, piękne, wysokie emotka u mojej mamy tak samo;)
0 0

mama2006

#5985943 Napisano: 01.03.2015 13:01:59
u mnie wciągu tygodnia opadły kwiaty, póżniej zaczęły żółknąć i opadać liście, teraz został tylko 1 liść.Storczyk praktycznie do wyrzucenia.
A obok niego stoją 3 piękne, stare storczyki. Więc chyba to nie moja wina. 
emotka
0 0

Gość: amif

#5985962 Napisano: 01.03.2015 14:28:24
u mnie kwiatki opadły, liście  nadal ładne, widzę, że pojawiły się nowe paki, więc będzie kwitł na nowo...
0 0