Pomocy!!!!

dolly

#6102711 Napisano: 28.10.2015 22:41:59
michałek13 napisał(a):

Na konkurs tesco winiary, który nr paragonu trzeba wpisać ten koło daty czy nr systemowy?
Powiedzcie proszę.

Moze byc choc raz sama przeczytala regulamin.... to nie boli i czasu duzo tez nie zajmuje
0 0

dolly

#6102718 Napisano: 28.10.2015 22:52:11
michałek13 napisał(a):

dolly napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Na konkurs tesco winiary, który nr paragonu trzeba wpisać ten koło daty czy nr systemowy?
Powiedzcie proszę.

Moze byc choc raz sama przeczytala regulamin.... to nie boli i czasu duzo tez nie zajmuje

Nie bądź taka uszczypliwa standardowo zresztą bo w regulaminie nie ma jasnego zapisu. Jeśli nie chcesz pomóc to sobie daruj pisanie. A ty tak każdego traktujesz, czy ja mam ten zaszczyt? Chyba trudno ci w życiu z takim charakterem.

Mam ochotę to będę pisała, a Ty jak masz ochotę grać, to trochę wysiłku w to włóż, bo co widze Twój wpis, to właśnie tego typu co powyżej.
0 0

dolly

#6102727 Napisano: 28.10.2015 23:09:11
michałek13 napisał(a):

To skup się kochana na wpisach innych a moje sobie odpuść. Ja na czytanie regulaminów średnio mam czas, ale na pomoc ludziom z forum owszem zawsze.  Zresztą cechą głupoty jest wytykanie błędów innych a zapominanie o swoich. Powodzenia w śledzeniu forum i wyszukiwania tematyki do zbędnej polemiki.

emotka Oczywiście, Ty nie masz czasu na czytanie regulaminów i innych zbędnych rzeczy, Ty tu przychodzisz by spamować - aaa sorrry już z tym skończyłaś- lub zadawać pytania, a potem pisac placzliwe prywatne wiadomości, że nie wiedziałaś, że nie wolno, ze nie masz czasu, że Ty masz dwójkę dzieci i to dlatego. Wyobraź sobie, że przynajmniej połowa osób z  forum, ma dzieci i jakoś nikt się tak nie zachowuje.
I tak, Ty masz ten zaszczyt, niestety akurat trafiam na te ......... wpisy

Edith: "kochana" to nie ten kierunek.
0 0

bridget

#6102728 Napisano: 28.10.2015 23:13:29
dolly  ja tez mam  awersję   do regulaminow, ile razy juz zle cos kupiłam:)) zle cos wysłałam, wiem ze to moja wina:) ale tez i czasu mi brakuje i gdy moge wcale sie nimi nie posiłkuje, wowczas bardzo tego załuje i zle sie z moja niechęcia do czytania regulaminow czuję:)
0 0

dolly

#6102731 Napisano: 28.10.2015 23:16:34
bridget napisał(a):

dolly  ja tez mam  awersję   do regulaminow, ile razy juz zle cos kupiłam:)) zle cos wysłałam, wiem ze to moja wina:) ale tez i czasu mi brakuje i gdy moge wcale sie nimi nie posiłkuje, wowczas bardzo tego załuje i zle sie z moja niechęcia do czytania regulaminow czuję:)

A czujesz, jak rymujesz? emotka
Keiti78zg, jest różnica między awersją i brakiem czasu, a nagminnym olewaniem i zasłanianiem się własnymi dziećmi.

Michałek13, widzę że argumentów zabrakło, skoro do obrażania się posuwasz.
Oj nieładnie, nieładnie. emotka
Już byś w tym czasie ten regulamin przeczytała, a nie tak czas marnujesz, no chyba, że to taka forma ładowania akumulatorów.
A teraz biegnij do adminów, poskarżyć się.
0 0

dolly

#6102738 Napisano: 28.10.2015 23:27:21
michałek13 napisał(a):

dolly napisał(a):

Michałek13, widzę że argumentów  zabrakło, skoro do obrażania się posuwasz.
Oj nieładnie, nieładnie. emotka
Już byś w tym czasie ten regulamin przeczytała, a nie tak czas marnujesz, no chyba, że to taka forma ładowania akumulatorów.

Ależ gdzie ja Ciebie obraziłam? Poczułaś się urażona emotka  Przykro mi najmocniej emotka  Smsa już wysłałam, pomoc uzyskałam od życzliwych na PRIV, mam podzielność uwagi. 

Gratuluję. Urażona się nie poczułam, o poziomie akurat z Tobą rozmawiać nie będę, zwłaszcza, że pokazałaś już jak udajesz i kim próbujesz być.
Ps.Ależ Ty jesteś agresywna i niechcący wydało się kto czyje posty czyta emotka  
Z mojej strony to wszystko.
0 0

bamfarfe22

#6102931 Napisano: 29.10.2015 12:11:44
Ktoś mi podpowie, jak to jest, znajomy ma zablokowane sms premium - znaczy nie wyśle nic konkursowego emotka ale zagrał w konkursie Biedronki o Leonki emotka tam akurat wypełniało się na stronie i teraz oboje się zastanawiamy, czy jeśli wygra ewentualnie, sms dotrze na jego numer bez problemu - czyli taki gdzie premium do wysyłania ma zablokowane? No chyba że będą dzwonić to już co innego.. Podpowie ktoś? Z góry dzięki emotka
0 0

lolka182

#6102934 Napisano: 29.10.2015 12:13:55
bamfarfe22 napisał(a):

Ktoś mi podpowie, jak to jest, znajomy ma zablokowane sms premium - znaczy nie wyśle nic konkursowego emotka ale zagrał w konkursie Biedronki o Leonki emotka tam akurat wypełniało się na stronie i teraz oboje się zastanawiamy, czy jeśli wygra ewentualnie, sms dotrze na jego numer bez problemu - czyli taki gdzie premium do wysyłania ma zablokowane? No chyba że będą dzwonić to już co innego.. Podpowie ktoś? Z góry dzięki emotka

wpiszcie w gogle nazwę sieci i blokada sms premium - na pewno wyskoczy info o blokadzie i jak ją odblokować. 
W większości sieci wysyła się smsa odblokowującego, ale żeby były zablokowane trzeba było je pierwsze zablokować więc jak tego nie robił to nie powinno być problemu emotka
0 0

marzenier

#6102936 Napisano: 29.10.2015 12:16:55
bamfarfe22 napisał(a):

Będą informować sms,przynajmniej bony.
Z autami to raczej powinni dzwonic; )
Co do blokady,wydaje mi się,ze jak ma zablokowane wychodzące,to i przychodzące tez niestety,bo  to ma chronić przed tym całym spamem sms typu wróżki,horoskopy itp.
0 0

bamfarfe22

#6102939 Napisano: 29.10.2015 12:19:07
marzenier napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Będą informować sms,przynajmniej bony.
Z autami to raczej powinni dzwonic; )
Co do blokady,wydaje mi się,ze jak ma zablokowane wychodzące,to i przychodzące tez niestety,bo  to ma chronić przed tym całym spamem sms typu wróżki,horoskopy itp.

Dzięki, tak też myślałam, właśnie żadnych sms wróżbitów i innych nie dostaje. Ok, podpowiem co by lepiek choć na najbliższy miesiąc tę blokadę ściągnął w sieci swojej emotka
0 0

bamfarfe22

#6102940 Napisano: 29.10.2015 12:20:30
lolka182 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

wpiszcie w gogle nazwę sieci i blokada sms premium - na pewno wyskoczy info o blokadzie i jak ją odblokować. 
W większości sieci wysyła się smsa odblokowującego, ale żeby były zablokowane trzeba było je pierwsze zablokować więc jak tego nie robił to nie powinno być problemu emotka

Właśnie blokował kiedyś bo go wkurzały te wszystkie wróżki, i inne dziady emotka ogółem nie gra w konkursach no ale na Leonka się skusił emotka
dziękuję
0 0

dolly

#6102981 Napisano: 29.10.2015 13:23:28
bamfarfe22 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Właśnie blokował kiedyś bo go wkurzały te wszystkie wróżki, i inne dziady emotka ogółem nie gra w konkursach no ale na Leonka się skusił emotka
dziękuję

Bamfarfe22 jesli blokowal to musi teraz odblokowac. Szkoda, zeby cos przepadło.  :)
0 0

anet

#6103379 Napisano: 29.10.2015 21:57:04
Loteria Soraya- czy miał ktoś taka sytuację, że wygrał, odesłał dane, ale nie ma go na liście z wynikami? emotka
0 0

banka-manka

#6103889 Napisano: 30.10.2015 14:08:38
Czy w Biedronce można reklamować produkty spożywcze bez paragonu (odesłałam na moc). Dziś wyciągam żółty ser i chce otworzyć, a tam wszystko zapleśniałe, a data ważności do końca grudnia emotka  Ser marki Biedronkowej.
0 0

Gość: polarniczka

#6103891 Napisano: 30.10.2015 14:10:28
banka-manka napisał(a):

Czy w Biedronce można reklamować produkty spożywcze bez paragonu (odesłałam na moc). Dziś wyciągam żółty ser i chce otworzyć, a tam wszystko zapleśniałe, a data ważności do końca grudnia emotka  Ser marki Biedronkowej.

w każdym sklepie możesz zareklamować towar nie mając paragonu, wystarczy, że masz potwierdzenie w formie wpłaty z konta bądź świadka, który potwierdzi zakup....
0 0

pchela

#6103893 Napisano: 30.10.2015 14:12:10
banka-manka napisał(a):

Ja kiedyś oddałam w Biedronce - bez paragonu, kapustę kiszoną - była chyba dzień po terminie ważności. Po otwarciu nikt nie chciał jej jeść.
Przyjęli reklamację, oddali pieniądze.
0 0

rettib

#6104155 Napisano: 30.10.2015 19:40:39
Chciałam spytać, jak to bywa ze śledzeniem przesyłek Paczka24 i tym podobne. Śledzę sobie w internetach, bo miała dotrzeć dziś, ale stanęło na "8:30 Przekazano do doręczenia" i nie ma informacji, czy ostatecznie dotarła. Czy tak bywa, mam się nie martwić i spać spokojnie? emotka
0 0

dolly

#6104177 Napisano: 30.10.2015 19:58:48
rettib napisał(a):

Chciałam spytać, jak to bywa ze śledzeniem przesyłek Paczka24 i tym podobne. Śledzę sobie w internetach, bo miała dotrzeć dziś, ale stanęło na "8:30 Przekazano do doręczenia" i nie ma informacji, czy ostatecznie dotarła. Czy tak bywa, mam się nie martwić i spać spokojnie? emotka

Podobno jak kolor zielony to doreczona.
0 0

banka-manka

#6104183 Napisano: 30.10.2015 20:11:02
polarniczka, pchela bardzo dziękuje emotka Jutro podczas zakupów pójdę z tym felernym serem. Dałam za niego 10 zł, mało to nie jest emotka
0 0

lukas08

#6104384 Napisano: 31.10.2015 12:32:08
Hej,
Laciate 2 etap należy przesłac im kody do 02.11. tzn liczy się data stempla pocztowego czy odbiór przesyłki przez nich?

Z góry dziękuję za odpowiedź
0 0