Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
goldbutterfly
Postów 105
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też. próbuj.
we must suffer to free our pain
snowflake
Postów 1340
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak to jest z kopiami/duplikatami paragonów? Ktoś mi to może wyjaśnić?
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma czegoś takiego, jak duplikat paragonu.
Kopia paragonu = ksero paragonu, nie jest DOKUMENTEM.
W niektórych sklepach możesz dostać coś a'la 'podgląd paragonu" (np. Kaufland, C4) i masz tam pełne nazwy zakupionych produktów. Ale uwaga - w C4 numer paragonu nie będzie się zgadzał z numerem na podglądzie paragonu i to może być problem w przypadku konkursów, gdzie ten numer się podaje. Podgląd paragonu oczywiście również nie jest DOKUMENTEM, to taki se wydruczek.
snowflake
Postów 1340
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dzięki Joan
Gość: pablo123
goldbutterfly
Postów 105
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja, jeżeli robiłabym masowe zakupy konkursowe, to przepuściłabym osoby, które się spieszą. z resztą, nawet jeżeli moje zakupy nie są konkursowe, ale spore, to przepuszczam osoby, które się spieszą i mają w koszu jedną pietruszkę. ale cóż, każdy ma swoje normy...
osobiście nie dziwię się osobom, które czekają w kolejce i się irytują, że ktoś sobie nagle chce nabić każdy z dwudziestu produktów na osobny paragon. dlatego, tak, jak mówiłam, trzy paragony można przełknąć, ale masowość to już chamstwo i, według mnie, wypada wejść drugi raz i kupić coś raz jeszcze, a nie się bździć albo cieszyć z tego, że specjalnie dla mnie kasę otwierają. wyjść i wejść to nie taki straszny wysiłek, naprawdę, drogie panie.
a kiedy mówiłam o pytaniu do kasjerki, to nie chodziło mi o tłumaczenie się przez godzinę, ale o zwykłe, kulturalne zapytanie pt: 'czy mogłabym mieć te rzeczy nabite na osobny paragon?'. i tyle. gdybym tego nie powiedziała, czułabym się jak ordynarny pajac.
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezeli mam wiecej jak 3-4 paragony i place gotowka , a nie paypassem, to informuje o tym pierwszego napotkanego pracownika i zawsze mam otwarta kase. Brakiem kultury bylby brak informacji, a nie brak pytania. A kupuje w takich godzinach, ze zazwyczaj mam 1-2 osoby w kasie lub w sklepie.
I przestan Taalvikki wyzywac innych od bucow, burakow, itd. Tylko dlatego, ze masz inne zdanie od wyzywanych
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Jakie startery polecacie. Mam dośc T-mobile, włączyłam usług,ę rok ważnosci konta, regularnie ściągają mi kase z konta. Jak nie mam kasy, to wysyłają sms, usługa została wyłaczona. Doładuje konto i nagle bach, usługa znowu łączona pobralismy zaległą opłatę. Od razu mowie ze nie da sie tego wylaczyc, bo przy kazdej probie wyskakuje komunikat "usluga niedostepna". Do tego wystarczy chwila nie uwagi a juz włączają gratisowe (przez 7 dni) granie na czekanie, internety i inne cuda. Jak nie wylaczysz to znowu zzera kase. Paranoja.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
parole21
Postów 434
Data rejestracji 16.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Robię zakupy (zawsze dużo taniej niż wartość produktów) w: Kauflandzie, Mili, Biedronce, Polo Markecie, Delikatesach Centrum, Żabce.
Gość: hittmanka
Najważniejsze najpierw zadzwoń bo Twoja polisa może być na innych warunkach.
I wszystko dokładnie pooglądaj i wszystko pokaż rzeczoznawcy ... każda rzecz to dodatkowy pieniądz
Gość: rpk
Zobacz virgin mobile. Teraz kupujesz starter wklepujesz *222*000# i masz rok ważności konta a do tego gratis 30minut i 300mb co miesiąc bez doładowania.
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
parole21
Postów 434
Data rejestracji 16.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
masz tu numer PZU :
Zgłoś szkodę dzwoniąc pod numer całodobowej infolinii 801 102 102 lub z telefonu komórkowego, na numer (22) 566 55 55.
Wszystko Ci wytłumaczą najlepiej.
I fotki porób jak asiam radzi
napisz co Ci powiedzą
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Zdjęcia porób, zapomniałam, że wolne jest. Koniecznie.