Pomocy!!!!

martunik3

#6267596 Napisano: 11.10.2016 13:05:34
dang21 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

A ja proszę o pomoc w sprawie zarejestrowania karty Moja Biedronka. Mam drugą kartę, bo poprzednia nie działała no i z tą jest to samo... "logowanie nie powiodło się, spróbuj ponownie za chwilę"  zmieniałam przeglądarki i nic ... Co jest grane? 

a została ta karta zeskanowana przez kasjerkę?

tak 
0 0

kalka

#6267597 Napisano: 11.10.2016 13:12:42
martunik3 napisał(a):

dang21 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

A ja proszę o pomoc w sprawie zarejestrowania karty Moja Biedronka. Mam drugą kartę, bo poprzednia nie działała no i z tą jest to samo... "logowanie nie powiodło się, spróbuj ponownie za chwilę"  zmieniałam przeglądarki i nic ... Co jest grane? 

tak 

Zastanawia mnie to skanowanie przez kasjera przed rejestracją  emotka  
Stojąc w kolejce do kasy wzięłam sobie kartę, nie była skanowana i bez problemu zarejestrowałam ją w necie. Działa przy zakupach, otrzymałam potwierdzenie sms-em o zarejestrowaniu karty, więc po co to skanowanie "przed"?!  emotka
0 0

dang21

#6267600 Napisano: 11.10.2016 13:13:55
martunik3 napisał(a):

dang21 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

tak 

hmmm...a numer? może jakaś cyferka była źle wpisywana...
0 0

jokan

#6267624 Napisano: 11.10.2016 13:54:31
kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:
Mialam zapisane, żeby kupić w Intermarche Adidas za 20 zł. Do tego dopisłam sobie, że konkurs w dniach 5-25 X. I co? I jak już kupiłam to nie mogę tego znaleźć!!!
Bierzecie udział? Poproszę dobrą duszę o link, bo mi coś na oczy padło chyba... 

wujek google pomógł:)

http://intermarch...kurs/konkurs-adidas/

lepiej, żeby nie pomagał, bo....
Konkurs będzie przeprowadzony w okresie od dnia12 maja 2016 roku od godziny 00:00:00 (dzień rozpoczęcia Konkursu) do dnia 25 maja 2016 roku do godziny 23:59:59 (dzień zakończenia Konkursu).  emotka

o żesz, to ja chyba pela jestem emotka emotka sorki za zamieszanie
0 0

martunik3

#6267635 Napisano: 11.10.2016 14:08:31
dang21 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

dang21 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

tak 

hmmm...a numer? może jakaś cyferka była źle wpisywana...

wszystkie numerki ok
0 0

elmo

#6267702 Napisano: 11.10.2016 15:11:36
jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:
Mialam zapisane, żeby kupić w Intermarche Adidas za 20 zł. Do tego dopisłam sobie, że konkurs w dniach 5-25 X. I co? I jak już kupiłam to nie mogę tego znaleźć!!!

Konkurs będzie przeprowadzony w okresie od dnia12 maja 2016 roku od godziny 00:00:00 (dzień rozpoczęcia Konkursu) do dnia 25 maja 2016 roku do godziny 23:59:59 (dzień zakończenia Konkursu).  emotka

o żesz, to ja chyba pela jestem emotka emotka sorki za zamieszanie

A ja znów zrobiłam zakup bez sensu emotka
0 0

jokan

#6267718 Napisano: 11.10.2016 15:30:40
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:

o żesz, to ja chyba slepa jestem emotka emotka sorki za zamieszanie

A ja znów zrobiłam zakup bez sensu  emotka

nie!!! Byl gdzies ten konkurs, ale faktycznie gdzies zniknal....a czy to nie bylo w tresco przypadkiem?

w google wyskakuja daty majowe, czerwcowe tego konkursu...czyzby tak szybko czas przelecial ?
0 0

marzenier

#6267719 Napisano: 11.10.2016 15:34:53
jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:

nie!!! Byl gdzies ten konkurs, ale faktycznie gdzies zniknal....a czy to nie bylo w tresco przypadkiem?

w google wyskakuja daty majowe, czerwcowe tego konkursu...czyzby tak szybko czas przelecial ?

Z tydzień,góra 2 tyg.temu ten konkurs majowy z ITM ktoś dodał do bazy z innymi,aktualnymi datami.
Może stąd Wasze pomyłki.
Potem ktoś dodpatrzyl się błędu,zgłosił i konkurs z bazy zniknal 
0 0

scrabble

#6267721 Napisano: 11.10.2016 15:36:40
jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:

Ja też go zapisałam dlatego wydaje mi się, że mógł być wrzucony gdzieś w zapowiedziach. ..
0 0

elmo

#6267778 Napisano: 11.10.2016 17:06:30
marzenier napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:

Z tydzień,góra 2 tyg.temu ten konkurs majowy z ITM ktoś dodał do bazy z innymi,aktualnymi datami.
Może stąd Wasze pomyłki.
Potem ktoś dodpatrzyl się błędu,zgłosił i konkurs z bazy zniknal 

No to wszystko jasne. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Zostałam z produktami w ręku, a mogłabym kupić np. Palmolive...  emotka
0 0

zdolnabestia

#6267782 Napisano: 11.10.2016 17:12:06
Zgłosiłam niedawno błędną datę w jakimś konkursie supermarketowym, to mógł być ten. Pewnie został poprawiony i jest gdzieś w zakończonych. Trzeba zawsze czytać regulamin przed zakupem emotka
0 0

travelair

#6269498 Napisano: 14.10.2016 13:36:35
Hej podpowiecie co robicie jak na jednym paragonie macie 2 rozne produkty i zgloszacie jeden paragon do np. dwóch loterii, i wygracie w obu, a przecież chcą w obu przypadkach oryginał? co wtedy, macie  jakis sposob? byłbym wdzieczny za podpowiedz emotka
0 0

joan

#6269500 Napisano: 14.10.2016 13:38:48
travelair napisał(a):

Hej podpowiecie co robicie jak na jednym paragonie macie 2 rozne produkty i zgloszacie jeden paragon do np. dwóch loterii, i wygracie w obu, a przecież chcą w obu przypadkach oryginał? co wtedy, macie  jakis sposob? byłbym wdzieczny za podpowiedz emotka

W każdym regulaminie jest opisane, czy będzie trzeba odesłać oryginał, czy nie. Ryzykowne jest zgłaszać paragon do więcej niż jednej akcji, o ile we wszystkich chcą oryginału. Możesz liczyć na to, że pierwsza z agencji Ci ten oryginał odeśle, ale chłopie: jesteśmy w Polsce, na cuda nie licz emotka
0 0

anet

#6270078 Napisano: 15.10.2016 23:20:03
Szukam noclegu w Warszawie 20/21.10. (W okolicach lotniska Okęcie) w  miarę rozsadnej cenie; jeśli ktoś mógłby coś polecić proszę o PW.
0 0

Gość: krseta

#6270185 Napisano: 16.10.2016 14:52:22
Witajcie;)

Z uwagi na sporą ilość kreatywnych użytkowników mam ogłoszenie. Szukam osoby, która zajmuje się copywritingiem / namingiem. Szukam nazwy dla sklepu internetowego o konkretnej tematyce. Warunkiem nazwy jest wolna domena .pl oraz .com;) Szczegóły na PW Usługa oczywiście odpłatna.
1 brucee 0

defed

#6270558 Napisano: 17.10.2016 12:22:29
Szukam wzoru cesji/oświadczenia/dokumentu mówiącego o zrzeknięciu się prawa do bonu wycieczkowego imiennego (ITAKA) na rzecz innej osoby. W Itace nie mają, kazali pisać samodzielnie. Czuję się na siłach napisać to samodzielnie, ale może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii i się podzieli  emotka emotka
0 0

aurora81

#6271206 Napisano: 18.10.2016 10:46:44
Pomóżcie proszę. Szukam numeru telefonu do organizatora konkursu urodzinowego Netto. Chyba jako jedyna nie dostałam swojego bonu wygranego pod koniec konkursu. Niestety próby kontaktu mailowego nie przyniosły efektów.emotka emotka
0 0

dang21

#6271215 Napisano: 18.10.2016 10:53:30
aurora81 napisał(a):

Pomóżcie proszę. Szukam numeru telefonu do organizatora konkursu urodzinowego Netto. Chyba jako jedyna nie dostałam swojego bonu wygranego pod koniec konkursu. Niestety próby kontaktu mailowego nie przyniosły efektów. emotka emotka

http://www.netto.pl/kontakt-s63.html

Zadzwoń pod numer z linka. Tam powinien Ci ktoś pomóc emotka
0 0

aurora81

#6271233 Napisano: 18.10.2016 11:15:14
dang21 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Pomóżcie proszę. Szukam numeru telefonu do organizatora konkursu urodzinowego Netto. Chyba jako jedyna nie dostałam swojego bonu wygranego pod koniec konkursu. Niestety próby kontaktu mailowego nie przyniosły efektów. emotka emotka

http://www.netto.pl/kontakt-s63.html

Zadzwoń pod numer z linka. Tam powinien Ci ktoś pomóc emotka

Dziękuję emotka
1 dang21 0

damian3

#6271938 Napisano: 19.10.2016 14:20:56
Nie mogę się zalogowac na Allegro... komunikat - Cos poszło nie tak... zmieniłem hasło a problem ten sam. Pomocy!!!
0 0