Pomocy!!!!

ewelinka-017017

#6385830 Napisano: 03.08.2017 12:09:18
to napewno te opakowanie z paskiem z ps4,30x gry,30x 100zł.kod jest banalny i nie da rady się pomylić.Wysłałam im właśnie foto paczki i kodu (tak w kit go widać gdyż na tel ciężko zrobić) ale będę walczyć.Paragonu nie mam,bo gdzieś na wsi leysy przejazdem kupiłam i na kase nawet nie nabił,a ja się zakręciłam
0 0

ewelinka-017017

#6385831 Napisano: 03.08.2017 12:10:32
mówicie z dóżych? Zawsze z małych słałam i zawsze szlo hehe no to spróbuje z dóżych
0 0

ewelinka-017017

#6385834 Napisano: 03.08.2017 12:13:48
Haha wiecie co i łyso mi teraz,bo z dóżych poszło
0 0

ewelinka-017017

#6385844 Napisano: 03.08.2017 12:18:46
bruce napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

mówicie z dóżych? Zawsze z małych słałam i zawsze szlo hehe no to spróbuje z dóżych

Tak, tak, spróbuj w ten sposób; ja z kolei nigdy małych nie używałam. emotka  Dziwne jedynie jest dla mnie to, że po wpisaniu małych masz komunikat nie o błędzie, lecz - użyciu już tego kodu... emotka
To znaczy co do paragonu radziłam tylko, aby udowodnić, że na pewno kupowałaś teraz, na tę promocję. Wiesz, regulamin nie nakazuje wysyłać im pewnych rzeczy (np. zdjęć kodu, paragonów itp.), lecz skoro sytuacja jest "podbramkowa" i nie chce Ci przyjąć tego kodu, a przecież wydałaś kasę na produkt, trzeba uderzać wszelkimi możliwymi sposobami! emotka

Racja,ale aż sama z siebie się śmieje.Ciekawe jest też,że oni w @ odpisali,że u nich w bazie kodów poprawnych ten nie figuruje,a z dóżych do nich wysłałam.
1 brucee 0

ewelinka-017017

#6385853 Napisano: 03.08.2017 12:34:32
superloser napisał(a):

bruce napisał(a):

Tak, tak, spróbuj w ten sposób; ja z kolei nigdy małych nie używałam. emotka  Dziwne jedynie jest dla mnie to, że po wpisaniu małych masz komunikat nie o błędzie, lecz - użyciu już tego kodu... emotka To znaczy co do paragonu radziłam tylko, aby udowodnić, że na pewno kupowałaś teraz, na tę promocję. Wiesz, regulamin nie nakazuje wysyłać im pewnych rzeczy (np. zdjęć kodu, paragonów itp.), lecz skoro sytuacja jest "podbramkowa" i nie chce Ci przyjąć tego kodu, a przecież wydałaś kasę na produkt, trzeba uderzać wszelkimi możliwymi sposobami! emotka

Racja,ale aż sama z siebie się śmieje.Ciekawe jest też,że oni w @ odpisali,że u nich w bazie kodów poprawnych ten nie figuruje,a z dóżych do nich wysłałam.

Nie w bazie Kodów ... tylko w bazie ZAREJESTROWANYCH Kodów w Loterii.
Gdyby był użyty to mieli dane kontaktowe z tym kimś I by to wyjaśnili. 

Tak mi napisali Szanowna Pani, uprzejmie informujemy iż poniższy kod nie widnieje w bazie poprawnych kodów w loterii.
0 0

Gość: kermit

#6385866 Napisano: 03.08.2017 12:52:34
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

witamWczoraj kupiłam paczke leys maax i chciałam wysłać zgłoszenie,ale kod został już użyty.Napisałam do leys,ale odp mi,że kod u nich w bazie nie figuruje i czy napewno kupiłam opakowanie promocyjne (tak).Co mogę jeszcze zrobić?Szkoda mi tego piątaka wydanego na paczke z trefnym kodem

Jak wpisałaś? 

w jakim sensie jak? z małych

To PISZ DRUKOWANYMI!!! mi male litery tez odrzuciło

Raczej PISANYMI się nie da...
0 0

ewelinka-017017

#6385868 Napisano: 03.08.2017 12:53:35
ja też się zamotałam,bo piszą jedno,a rozumieć trzeba na 3 sposoby hehe ważne,że kod już poszedł i trzymamy kciuki
1 brucee 0

#6385873 Napisano: 03.08.2017 12:56:30

Haha wiecie co i łyso mi teraz,bo z dóżych poszło

Błagam ...emotka

#6385875 Napisano: 03.08.2017 12:57:43
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

Raczej PISANYMI się nie da...

Ale MAŁYMI tak emotka   Nie wiem czy starasz sie mnie ośmieszyć czy być zabawną?

W sumie to ani to ani to emotka
0 0

kama.z

#6385889 Napisano: 03.08.2017 13:23:56
Ja proponuję pisać wielkimi literamiemotka
1 leniuszka 0

ewelinka-017017

#6385899 Napisano: 03.08.2017 13:40:55
bruce napisał(a):

kama.z napisał(a):

Ja proponuję pisać wielkimi literami emotka

Tylko dziwne, że - jak pisała tu nam Ewelinka - poprzednio zawsze małymi Jej przyjmowało. emotka

potwierdzam od zimy jak zaczełam przygode z leysami to zawsze,ale to zawsze małymi.Pewnie dlatego do glowy mi nie przyszło pisać z wielkich
1 brucee 0

elsa001

#6386224 Napisano: 04.08.2017 12:02:03
szukam kogoś z Torunia, potrzebuję, żeby coś odebrać pilna sprawa, odwdzięczę się!!:)
0 0

myszorka92

#6386455 Napisano: 04.08.2017 21:17:12
Witam! szukam pomocy w dobraniu najlepszej oferty w sieciach komórkowych na kartę emotka  Najlepiej gdyby można było bezpłatnie przedłużyć ważność konta na rok emotka Myślę, że Wy konkursowi bracia i siostry pomożecie! emotka Z góry dziękuję!
0 0

pakowa

#6386469 Napisano: 04.08.2017 22:23:30
Szukam 1-2 kodów na https://smakwakacji.woah.com/ Coca-Cola, Fanta itp. ma ktoś zbędne?  emotka
0 0

karkocka

#6386500 Napisano: 05.08.2017 09:27:19
myszorka92 napisał(a):

Witam! szukam pomocy w dobraniu najlepszej oferty w sieciach komórkowych na kartę emotka  Najlepiej gdyby można było bezpłatnie przedłużyć ważność konta na rok emotka Myślę, że Wy konkursowi bracia i siostry pomożecie! emotka Z góry dziękuję!

https://virginmob...rty/karta/nowy-numer
0 0

danaaa

#6386534 Napisano: 05.08.2017 12:44:23
cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

NJU ma ważność środków po wieki http://www.njumob...66DC7.sunwww105...no i warto wziąć pod uwagę ze względu na konkurs emotka

W nju trzeba robić doładowanie raz na 6 m-cy, aby utrzymac numer albo odpowiadać na sms utrzymaniowy, który przychodzi jeśli przez 6 m-cy nie ma doładowania
0 0

pioge7

#6386551 Napisano: 05.08.2017 14:26:47
cb656 napisał(a):

danaaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

NJU ma ważność środków po wieki http://www.njumob...66DC7.sunwww105...no i warto wziąć pod uwagę ze względu na konkurs emotka

W nju trzeba robić doładowanie raz na 6 m-cy, aby utrzymac numer albo odpowiadać na sms utrzymaniowy, który przychodzi jeśli przez 6 m-cy nie ma doładowania

Tak właśnie jest. ALBO emotka Odpowiedzieć bezpłatnie na esemesa każde dziecko potrafi. NJU w ten sposób sprawdza, czy numer jest aktywny. Ma to sens, bo po co trzymać w puli numer, z którego ktoś nie korzysta aktywnie emotka (korzystanie aktywne jest w dwie strony - inicjowanie i odbieranie połączeń i wiadomości przychodzących). Kłopot żaden, a środki na koncie ważne po wieki. Raz doładuję za stówę dajmy na to i mam tę stówę na koncie, póki wszystkiego na coś nie zużyję. Mogę przez pół roku tylko odbierać połączenia i SMSy, nic nie wysyłać, nie dzwonić, a kasa nadal tam jest. emotka

Potwierdzam, nju chyba ma najlepszą ofertę z kontem ważnym po wieki. U mnie wszytskie telefony konkursowe są, w nju emotka  
0 0

myszorka92

#6386660 Napisano: 05.08.2017 21:56:58
pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

danaaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Tak właśnie jest. ALBO emotka Odpowiedzieć bezpłatnie na esemesa każde dziecko potrafi. NJU w ten sposób sprawdza, czy numer jest aktywny. Ma to sens, bo po co trzymać w puli numer, z którego ktoś nie korzysta aktywnie emotka (korzystanie aktywne jest w dwie strony - inicjowanie i odbieranie połączeń i wiadomości przychodzących). Kłopot żaden, a środki na koncie ważne po wieki. Raz doładuję za stówę dajmy na to i mam tę stówę na koncie, póki wszystkiego na coś nie zużyję. Mogę przez pół roku tylko odbierać połączenia i SMSy, nic nie wysyłać, nie dzwonić, a kasa nadal tam jest. emotka

Potwierdzam, nju chyba ma najlepszą ofertę z kontem ważnym po wieki. U mnie wszytskie telefony konkursowe są, w nju emotka  

dziękuję Wam! emotka  a jeszcze zapytam gdzie są dostępne te startery? i za ile muszę doładować konto aby było aktywne?
0 0

pioge7

#6386661 Napisano: 05.08.2017 22:00:24
myszorka92 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

danaaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

dziękuję Wam! emotka  a jeszcze zapytam gdzie są dostępne te startery? i za ile muszę doładować konto aby było aktywne?

Startery kupisz prawie w kazdym sklepie czy kiosku. A na pewno w salonie Orange. Z tego co kojarze startery były od razu aktywne a jak nie to 5 czy 10 zł odblokowywały premium (ale mogę sie mylić bo dość dąwno je juz aktywowałem) 

golocia

#6386743 Napisano: 06.08.2017 12:49:44
Potrzebuje pomocy, córka pomieszała mi zawleczki od piwa- za Chiny nie wiem które są z czego teraz, mam takie rodzaje :
1. czerwone- jedne czerwone obustronnie z kodem w jednym rzedzie 8 cyfrowym,2. obustronnie czerwone z kodem w dwóch rzędach po 4 cyferki , 3.czerwone od góry, srebrne od dołu z kodem w dwóch rzędach, 4.niebieskie u góry i srebrne na dole z kodem, ktoś pomoże mi zidentyfikować te kluczyki?
0 0