Pomocy!!!!

Claudia77

#6381925 Napisano: 23.07.2017 13:28:34
pini napisał(a):

Gdzie kupić konkursową Luksję? A co do zasad loterii, to nie rozkminiłam jeszcze emotka

u mnie nigdzie nie ma ani rossmann ani auchan ani osiedlowe sklepy
0 0

pioge7

#6381934 Napisano: 23.07.2017 14:16:08
Na jakiej podstawie działa reklamacja na zegarki z brico? Nie ma paragonu ale jest podbita gwarancja. Jak z nią iść w przypadku wady zegarka ? Uznają na podstawie gwarancji bez paragonu? I gdzie? Tylko adres z gwarancji? 
0 0

masza

#6381974 Napisano: 23.07.2017 17:50:14
masza napisał(a):

Czy doładowanie T-Mobile TAK- Tak  zasili mi normalne konto T- Mobile- na GFK sa tylko karty T-Mobile TAk - Tak i nie wiem czy dobrze zamówię....

0 0

masza

#6381979 Napisano: 23.07.2017 18:07:28
cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

masza napisał(a):

Czy doładowanie T-Mobile TAK- Tak  zasili mi normalne konto T- Mobile- na GFK sa tylko karty T-Mobile TAk - Tak i nie wiem czy dobrze zamówię....

takTak-Tak traktuj symbolicznie jako "telefon na kartę w sieci Era" emotka
----
* ERA zmieniła się w T-Mobile, ale to ta sama sieć, respektują prawa nabyte.

emotka ślicznie dziękuję
0 0

rkvi

#6382379 Napisano: 24.07.2017 19:28:24
Mam problem z dodaniem konkursów do bazy. Dodałam trzy w sobotę bodajże,  ale nadal nie mam ich zatwierdzonych. Czy to oznacza,  że  nie zostaną dodane do bazy, czy mam uzbroić się w cierpliwość?
0 0

estrelitta

#6382384 Napisano: 24.07.2017 19:42:50
rkvi napisał(a):

Mam problem z dodaniem konkursów do bazy. Dodałam trzy w sobotę bodajże,  ale nadal nie mam ich zatwierdzonych. Czy to oznacza,  że  nie zostaną dodane do bazy, czy mam uzbroić się w cierpliwość?

Ja podobnie jak Ty dodałam konkursy w weekend i ich nie widać w bazie - tym samym mamy zablokowane wątki emotka  To po co te ograniczenie skoro admin nie dodaje konków na bieżąco emotka
1 rkvi 0

Gość: awi

#6382437 Napisano: 24.07.2017 22:13:10
bruce napisał(a):

Czy działa Wam stronka loterii bp, bo mnie, niestety - NI(E)!? emotka

sprawdzałaś o 2-3 w nocy?
1 brucee 0

masza

#6382483 Napisano: 24.07.2017 23:17:36
rkvi napisał(a):

uzbroić się w cierpliwość, admini też mają prawo do urlopu emotka
2 rkvi, nkba 0

tereniagno

#6382494 Napisano: 24.07.2017 23:52:55
barcza napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

barcza napisał(a):

Loteria pełne ziarno- dlaczego nie ma podświetlonej daty 17.07.2017 i nie można z tą data zgłosić paragonu   emotka  

To kwestia przeglądarki. Spróbuj z innej.

dziękuje emotka

Właśnie dziś mam to samoemotka Nie chce przyjąć daty, jak w nią klikam,tylko ostatnia data podświetlona jest 22,a dziś 24 emotka
0 0

ewikewikk

#6382784 Napisano: 25.07.2017 23:00:56
W konkach kauflandowych numer paragonu to numer systemowy i wtedy w formularzach kauflandowych wyraźnie pokazują na podglądzie, że to
systemowy. Ale w konku Fa z bonami, organizowanym przez zewnętrzną
agencję mam wrażenie sądząc po zapisach w regulaminie, że to numer
paragonu ten obok daty?  I w tym ogólnopolskim też?
0 0

tereniagno

#6382804 Napisano: 26.07.2017 00:13:48
tereniagno napisał(a):

barcza napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

barcza napisał(a):

Loteria pełne ziarno- dlaczego nie ma podświetlonej daty 17.07.2017 i nie można z tą data zgłosić paragonu   emotka  

To kwestia przeglądarki. Spróbuj z innej.

dziękuje emotka

Właśnie dziś mam to samo emotka Nie chce przyjąć daty, jak w nią klikam,tylko ostatnia data podświetlona jest 22,a dziś 24 emotka

Na innej też mi dziś nie działa.Wpisałam wszystko i przy dacie mam "pole wymagane",a data jest dobrze zaznaczona,ale wysłać nie chce Wrrr. Ani na Mozilli,ani na Chromeemotka Co może być nie tak? Sprawdzam i wszystko wpisane i zaznaczone ok.emotka
0 0

pablo75

#6382893 Napisano: 26.07.2017 11:09:58
ewikewikk napisał(a):

W konkach kauflandowych numer paragonu to numer systemowy i wtedy w formularzach kauflandowych wyraźnie pokazują na podglądzie, że to systemowy. Ale w konku Fa z bonami, organizowanym przez zewnętrzną
agencję mam wrażenie sądząc po zapisach w regulaminie, że to numer
paragonu ten obok daty?  I w tym ogólnopolskim też?

W tych kauflandowych to chyba tak mają w regulaminie z tym numerem systemowym by ludzie się mylili,choć również wyraznie mają napisane ze można tez numer paragonu wysłać a ten numer to praktycznie zawsze jest kolo daty.Dwa razy mi odmówili nagrody przez to  emotka
1 brucee 0

FBdominika

#6382945 Napisano: 26.07.2017 12:16:27
Wysłałam właśnie smsa z konkursem biedronkowym. Trzeba było wpisać kod pocztowy oraz numer paragonu. Wpisałam w internet nazwę sklepu i wyskoczył mi kod kreskowy, więc taki wysłałam, jednak później zerknęłam na paragon i okazało się, że na paragonie jest inny... co teraz? :< Pozdrawiam
0 0

@gnieszk@

#6382951 Napisano: 26.07.2017 12:24:58
FBdominika napisał(a):

Wysłałam właśnie smsa z konkursem biedronkowym. Trzeba było wpisać kod pocztowy oraz numer paragonu. Wpisałam w internet nazwę sklepu i wyskoczył mi kod kreskowy emotka , więc taki wysłałam, jednak później zerknęłam na paragon i okazało się, że na paragonie jest inny... co teraz? :< Pozdrawiam

Powinnaś wpisać kod pocztowy konkretnego sklepu, w którym robiłaś zakupy. Możliwe, że na paragonie go nie masz, a jest tylko kod Kostrzyna (siedziby Jeronimo). Tak wpisałaś?
0 0

joan

#6382954 Napisano: 26.07.2017 12:30:08
pablo75 napisał(a):

W tych kauflandowych to chyba tak mają w regulaminie z tym numerem systemowym by ludzie się mylili,choć również wyraznie mają napisane ze można tez numer paragonu wysłać a ten numer to praktycznie zawsze jest kolo daty.Dwa razy mi odmówili nagrody przez to  emotka

Ale gdzie znalazłeś informację, że "również wyraznie mają napisane ze można tez numer paragonu wysłać"? Bo kojarzę jedynie, że należy wysłać numer systemowy ALBO numer transakcji, w zależności od tego, który znajduje się na paragonie. Przy ostatnim konkursie Tqg nawet była dostępna w sklepach specjalna ulotka z instrukcją, co to jest kod pocztowy i numer paragonu emotka

FBdominika

#6382958 Napisano: 26.07.2017 12:33:10
@@gnieszk@ napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Wysłałam właśnie smsa z konkursem biedronkowym. Trzeba było wpisać kod pocztowy oraz numer paragonu. Wpisałam w internet nazwę sklepu i wyskoczył mi kod kreskowy emotka , więc taki wysłałam, jednak później zerknęłam na paragon i okazało się, że na paragonie jest inny... co teraz? :< Pozdrawiam

Powinnaś wpisać kod pocztowy konkretnego sklepu, w którym robiłaś zakupy. Możliwe, że na paragonie go nie masz, a jest tylko kod Kostrzyna (siedziby Jeronimo). Tak wpisałaś?

Nie wiem, co mnie natchnęło i zamiast sprawdzić kod na paragonie, sprawdziłam w internecie, wpisując nazwę sklepu i ulicę. Po wysłaniu zerknęłam na paragon i okazało się, że kod, który został na nim podany jest inny...
0 0

@gnieszk@

#6383058 Napisano: 26.07.2017 17:07:37
FBdominika napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Nie wiem, co mnie natchnęło i zamiast sprawdzić kod na paragonie, sprawdziłam w internecie, wpisując nazwę sklepu i ulicę. Po wysłaniu zerknęłam na paragon i okazało się, że kod, który został na nim podany jest inny...

Ale na paragonie masz kod miejscowości, w której robiłaś zakupy, czy tylko 62-025 Kostrzyn?
0 0

defed

#6383098 Napisano: 26.07.2017 19:28:07
Mam zagwozdkę odnośnie konkursu Colgate: "Miesiąc uśmiechu z Żabką".
Mój sklep Freshmarket zmienił szyld na Żabkę, jednak na paragonie jest nadal Freshmarket. Pytałam czy będzie zmiana nazwy na paragonie - odpowiedzieli, że nie. Większość konkursów jest żabkowo-freshmarketowa, ale ten ma regulamin odnoszący się tylko do sklepów sieci Żabka. W moim Freshmarkecie pod szyldem Żabki na półce z produktami Colgate jest szyld reklamujący ów konkurs, przy kasie są gazetki żabkowe z info o konkursie, a na paragonach ten nieszczęsny Freshmarket... Co myślicie?
Czy ktoś mnie zrozumiał?  emotka
1 brucee 0

mia

#6383101 Napisano: 26.07.2017 19:34:08
defed napisał(a):

Mam zagwozdkę odnośnie konkursu Colgate: "Miesiąc uśmiechu z Żabką".Mój sklep Freshmarket zmienił szyld na Żabkę, jednak na paragonie jest nadal Freshmarket. Pytałam czy będzie zmiana nazwy na paragonie - odpowiedzieli, że nie. Większość konkursów jest żabkowo-freshmarketowa, ale ten ma regulamin odnoszący się tylko do sklepów sieci Żabka. W moim Freshmarkecie pod szyldem Żabki na półce z produktami Colgate jest szyld reklamujący ów konkurs, przy kasie są gazetki żabkowe z info o konkursie, a na paragonach ten nieszczęsny Freshmarket... Co myślicie?
Czy ktoś mnie zrozumiał?  emotka

Zrozumieć zrozumial. emotka
Sprawdź na tej stronie, czy figuruje już jako Żabka. Jeśli tak, to myślę, że zero problemu.
http://zabka.pl/pl/lokalizator-sklepow
Jak nie ma, to napisz do nich i zapytaj, co w związku z tym.
2 defed, brucee 0

defed

#6383105 Napisano: 26.07.2017 19:38:31
andii napisał(a):

a od kiedy ta zmiana

Od ~roku. Ten sklep kiedyś był Żabką, potem mianowali go Freshmarketem, następnie powrócili do Żabkowego wyglądu, bo płaz przyciąga większą klientelę...

Niestety moja Żabka nie widnieje w spisie Żabek, ale jest na liście Freshmarketów emotka
2 andii, brucee 0