Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maverick
Postów 2053
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1834
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
nvtvliv
Postów 21
Data rejestracji 15.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Justintime
Postów 422
Data rejestracji 28.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
nanajka81
Postów 4554
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nvtvliv
Postów 21
Data rejestracji 15.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hunhun
Postów 23
Data rejestracji 18.11.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Oczywiście będę obserwować was zwrotnie.
Jestem Hunhun007
Dziękuję serdecznie
Life begins where fear ends!
kimberly
Postów 401
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hunhun
Postów 23
Data rejestracji 18.11.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
kimberly] Zoobserwowalam, możesz tagować mnie do woli 😅
karolii
Postów 47
Data rejestracji 17.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam problem z konkursem Tymbark albo psikus. Zostałam laureatem i aby odebrać nagrodę muszę w formularzu podać kod promocyjny, który był zgłoszony do konkursu z aplikacji żabka. No i tutaj pojawia się problem, gdyż nie zapisałam sobie tego kodu, a nigdzie w aplikacji nie mogę go znaleźć. Czy ktoś orientuje się w którym miejscu mogę szukać tego kodu???
atlantydek
Postów 1770
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolii
Postów 47
Data rejestracji 17.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paula_35
Postów 81
Data rejestracji 23.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4554
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja to bym wysłała z całą bo z tym piwem to chyba chodzi o to żeby paragon nie był za "tani" (np. ktoś zrobi zakupy za 105 zł ale za 20 zł ma piwo...) Ty masz tu jedną biedną buteleczkę (facetowi się zachciało to co zrobisz ) a paragon wysoki więc hm nie wiem czy się przyczepią w wypadku wygranej - wymagana kwota jest odpowiednia. Ale to moje zdanie, może wg reg. trzeba odliczyć to 3,49.
maverick
Postów 2053
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin strona 2 od samej góry dokładniej ostatnie zdanie punktu 4.3
pierdzioszek
Postów 1
Data rejestracji 10.11.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Dagaa
Postów 249
Data rejestracji 20.05.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
alexmusic
Postów 76
Data rejestracji 03.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quote=Spamujesz od dawna w wątku sprzedam, zamienię. wstawiajac te same ogłoszenia co kilka godzin. Gdy grzecznie zwróciłam Ci uwagę, że tak często nie trzeba to zostałam wyzwana, zablokowana, wielokrotnie zminusowana i co najważniejsze dopuściłeś sie pomówienia pod moim adresem na forum publicznym w innej zakładce. Co już jest przegięciem. Jesteś tutaj dopiero od kilku miesięcy, a już siejesz zamęt i kłamiesz jak z nut. Nie tędy droga. Żegnam. Bez odbioru.
PPPet-er]Jak jej pomóc?
GreenEK
Postów 207
Data rejestracji 19.12.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
sweety162
Postów 258
Data rejestracji 09.04.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane