Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8459
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pioge7
Postów 8459
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pioge7
Postów 8459
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
już nie aktualne
Gość: miriam
Gość: paulettino
Gość: paulettino
dorothy
Postów 2551
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: taaga20
po co brać udział w konkursie skoro nie spełnia się jego wymogów
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz chyba sprobowac odzyskac hasło...napewno jest taka opcja...u mnie wchodzi bez problemu....ja ustawiłam tak,że o2 uruchamia sie automatycznie przy starcie...mam na wierzchu bo czesto korzystam...a i zlikwiowałam hasło i nie muszę się logowac za kazdym razem
Gość: mariolakal
Gość: aneczka155
domowe z fotelem i kapciami...?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Gość: niiika
zacisze i kominek:D
Gość: aneczka155
dziękuję
Gość: miriam
Czy ktoś z obecnych zechce mi pomóc?
jak zmienic ustawienia,żeby strona wyświetlana była na 1 stronie i żebym nie musiała przewijać za pomocą listwy tekstu jednej strony wyswietlanej...
Gość: trinity
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
wybierasz prezent, u góry wpisujesz imie i nazwisko ooby której chcesz go wysłać, na dole zaznaczasz jaki to ma byc prezent (publiczy, prywatny, anonimowy) , wpisujesz jakas tresc i wyslij, jak wybralas opcje sms to wygeneruje sie kod ktory musisz wyslać smsem , jak wyslesz ta osoba dostanie prezent:)
Gość: trinity
Aha, rozumiem.
Dzięki prześliczne za podpowiedz!
Wesołych Świąt!
Gość: ciepalka
Mama pytanie... a w zasadzie pytania...
Czy telefon z Transferowo działa tylko w sieci Plus? No i co z tą gwarancją? Czytałam, że może ją doślą później... Wie ktoś może?
baxter
Postów 2788
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
działa we wszystkich sieciach - nie ma simlocka
a jesli chodzi o gwarancje to nie wiem
Gość: ciepalka
ok dzięki wielkie