Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: miriam
Nie,nie można
lalunia20
Postów 32
Data rejestracji 18.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem nowa
\pomocy
kto mi pomoze sie odnalezdz
Gość: schiraz
Gość: nineczka17
nie ma okreslonej godziny
Żartujesz?
Od momentu wysłania sms losowany jest za każdym razem w każdym losowaniu do momentu trafienia...
Powiem ci szczerze,że nawet nie pamiętam,wysyłam od niechcenia,a myślałam dotychczas,że wygrywa każdy sms
warto zapoznac sie z regulamine
tu
https://www.e-kon...ic-32685-cat-11.html
moze pisalas nie w tym watku,duzymi literami
to już ci mogę napisać, że nie każdy:) nigdy nic nie wygrałam w Kubusiu mimo, że wysyłam z trzech komórek i kupuję hurtowe ilości soków, może jestem na ich czarnej liście:)
to tez jestem w szoku
Gość: zawodowiec25
schoraz, chyba wysylasz smsy na zły numer
Ja własnie też mam 100% skutecznosci więc
Gość: lidzia
Gość: sasanka24
Czy możesz mi napisać na PW ,w którym sklepie kupiłaś promocyjną herbatkę , bo ja szukałam i nie widziałam takowej.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też 100% skuteczności
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ja wlasnie tez 100%
to kup znowu delme
Gość: mariolakal
Może ktoś Ci pożyczy paragonik ??? Mam z wczorajszą datą... A propos, to głupota, ze trzeba zachować numery kodow i do tego paragoniki... No chyba, ze panie sklepowe działają na zasadzie Pani Gieni... ale przecież nie oderwą chyba folii z numerem kodu...
Tak, dobij mnie
Gość: aleks21
Gość: sopran
ja tak samo
Może naprawdę wpisujecie coś nie tak?