Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
229721599
Gość: czarnygreg
Gość: czarnygreg
Znalazłam niewyraźne zapiski i odczytałam 228721599 zaraz poprawiam
Gość: agulecece
Ref: 575061725
Nr serii: 8056490902/188
Winning Numbers 1 2 26 30 40 21
ZAWIADOMIENIE O UDZIELENIU: FINAL NOTICE
Kontakt: Zwycięzca Młodzieży,
Mamy przyjemność poinformować Państwa o wynikach zwycięzców loterii Australian International Lottery Program dniach listopada. 2009 z Australian International Lottery Program. Który jest w całości oparte na elektronicznych wyboru zwycięzców przy użyciu ich adresów e-mail.
Twoje imię i nazwisko został dołączony do numeru biletu; 675061725 9356460902 numer +67749137002. Ta partia czerpie szczęście numerów w następujący sposób 1-2-26-30-40-21 bonus numer 14, co w rezultacie wygrał na loterii w drugiej kategorii. Jesteś tutaj po zatwierdzeniu ryczałt zapłacić US $ 400,000.00 (czterysta tysięcy dolarów amerykańskich) w zakresie kredytów gotówkowych pliku ref: ILP / HW 46704/03 z ogólnej nagrody pieniężne wspólne między ośmioma zwycięzców w tej kategorii.
Ze względu na mieszanie się z kilku numerów i nazw, zaleca się, aby wygrywać poufnych informacji do roszczenia zostały przetworzone i pieniądze przekazane przez bank. Jest częścią naszego protokołem bezpieczeństwa, aby uniknąć podwójnych roszczeń i nieuzasadnione nadużywanie tego pro gramu przez niektórych uczestników. Wszyscy uczestnicy, gdzie wybrany przez komputer / system kart mail wyciągnąć z dziewięćset tysięcy adresów e-mail z Kanada, Australia, USA, Azji, Europy, Bliskiego Wschodu, Afryki i Oceanii w ramach naszego międzynarodowego programu promocji, odbywa się corocznie . To loteria była promowana i finansowana przez konglomerat niektórych przedsiębiorstw wielonarodowych i rząd Australii w ramach swojej odpowiedzialności społecznej obywateli w społecznościach, w których mają bazy operacyjnej. Co więcej swoje dane (adres e-mail) mieści się w naszym europejskim biurem przedstawicielskim w Amsterdamie, w Holandii, jak wskazano w kupon, gry i nagrodę w wysokości US $ 400,000.00 ukaże się do Ciebie z naszym regionalnym biurem. Mamy nadzieję, że z części nagrody, wezmą udział w naszym koniec roku wysokie stawki dla USA 2,3 milionów dolar międzynarodowych remis.
Jak odebrać nagrodę:
Wystarczy wypełnić potrzebne i kontakt z naszym agentem roszczeń
NAZWA ................
E-MAIL ...........
OCCUPATION ............
Wygraną DANYCH ............
Pełny adres ..............
NARODOWOŚÆ ...................
Mobile / PHONE ............
SEX .....................
WIEK ....................
Kontakt ROSZCZEÑ AGENT
NAZWISKO: Frank Johnson Mr.Henry
EMAIL: mr.henryfrankj@yahoo.ca
TEL: +2348068234370
Aby złożyć wniosek. Proszę podać datę sporządzenia, odniesienia, partii i zwycięski numer, który znajduje się w lewym górnym rogu tej wiadomości. Ponadto prosimy o podanie numeru telefonu, aby zlokalizować plik łatwo. Ze względów bezpieczeństwa, zalecamy wszystkich zwycięzców, aby zamieszczone informacje poufne z sektora publicznego do roszczenia są przetwarzane i swoje miejsce zostało zwolnione do ciebie, i dla publiczności. Jest częścią naszego protokołem bezpieczeństwa w celu uniknięcia podwójnego twierdząc i nieuzasadnione korzystając z tego programu przez uczestnika lub osób nieoficjalnych.
Aus.Inc Dept
Koordynatorów.
Gość: awi
Gość: agulecece
tak mi się wydawalo własnie sprawdzałam w googlach dziekuje za upewnienie mnie
pioge7
Postów 8431
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: puchiko
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mala4
u mnie brak
Gość: ola2493
Jest to możliwe.
Gość: mariolakal
http://www.ide-tam-gdzie-ide.pl/
Najpierw miałam błękitna plamę na całości, teraz udało się zarejestrować, a potem info: aktywacja nie powiodła się, spróbuj jeszcze raz... Klikam i nic...
A skąd niektórzy wiedzą, że wygrali te koszulki ???
pioge7
Postów 8431
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
czy te koszulki to sa ze zdjęciem i celami które się dodało? czy jak
gdzie można sprawdzić wzór tej koszulki co przyślą? bardoz prosz eo jak najszybsza odpwoiedx?
Gość: cobra176
Po dodaniu motta, celów i zdjęcia wchodzi się na odbierz nagrodę, gedzie wpisuje się dane i rozmiar. Potem wyskakuje, że dane do wysyłki zapisano poprawnie
Gość: cobra176
Wzór myślę, że to bedzie ten, który pojawiał się waz z dodawanymi celami. Po prawej stronie pojawiało się jakieś takie coś i to jest ten wzór. A sprawdzisz go na twoim koncie. Twój wzór
pioge7
Postów 8431
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aha dzięki
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything that kills me makes me feel alive...
Gość: mariolakal
Ale jak się zalogować skoro próba aktywacji nie powiodła się ??? Nadmieniam, że rejestrowałam się bez kodu...
Gość: asercia
do mnie i znajomych dotarla
iszhara
Postów 3460
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Marzenia się spełniają...