Pomocy!!!!

Gość: spin

#3119915 Napisano: 17.02.2010 02:41:59
wiki1985r napisał(a):

Zadzwonił dzisiaj facet, który chciał rozmawiać z moją siostrą.Podobno była do niej przesyłka i kurier ją zwrócił bo siostra zmieniła adres i nawet nie zdążyłam mu powiedzieć jaki jest aktualny,gdy ten się rozłączył.Powiedział tylko przed tym żebym jej przekazała,że dzwonił... czy jest możliwość dowiedzieć się co to było i skąd czy przepadło? ja ani siostra nie mamy pojęcia a na mailu też nie ma żadnej informacji o jakiejkolwiek wygranej...innej opcji nie ma bo nic nie zamawiała emotka

a jaki numer telefonu?
0 0

Gość: ewe85lina

#3119926 Napisano: 17.02.2010 02:45:26
spin napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Zadzwonił dzisiaj facet, który chciał rozmawiać z moją siostrą.Podobno była do niej przesyłka i kurier ją zwrócił bo siostra zmieniła adres i nawet nie zdążyłam mu powiedzieć jaki jest aktualny,gdy ten się rozłączył.Powiedział tylko przed tym żebym jej przekazała,że dzwonił... czy jest możliwość dowiedzieć się co to było i skąd czy przepadło? ja ani siostra nie mamy pojęcia a na mailu też nie ma żadnej informacji o jakiejkolwiek wygranej...innej opcji nie ma bo nic nie zamawiała emotka

a jaki numer telefonu?

właśnie to jest totalna porażka, bo dzwonił na stacjonarny a mnie się numery nie wyświetlają emotka patrzę teraz nawet po konkursach ale nie mogę jej znaleźć nigdzie w wynikach emotka
0 0

masza

#3119973 Napisano: 17.02.2010 03:02:52
czy ktos mi podpowie jak zainstalowac wtyczkę , zebym mogła miec fotki np. w galerii rossnet/odinstalowało sie i nie wiem co robic/ jestem laikiem w tych sprawach/ poprosze pw

dodam ze Tą wtyczkę mam niby zainstalowana i nie działa
0 0

masza

#3119985 Napisano: 17.02.2010 03:06:59
masza napisał(a):

czy ktos mi podpowie jak zainstalowac wtyczkę , zebym mogła miec fotki np. w galerii rossnet/odinstalowało sie i nie wiem co robic/ jestem laikiem w tych sprawach/ poprosze pw

dodam ze Tą wtyczkę mam niby zainstalowana i nie działa

juz dziękuje doszłam do tego/ pop rostu powłaczałam wzystkie
0 0

Gość: amaretta

#3121325 Napisano: 17.02.2010 08:12:46
Czy komuś nagle, nie wiadomo dlaczego zniknęły wszystkie wiadomości w Twoim panelu???? emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3121419 Napisano: 17.02.2010 08:32:53
Proszę, kogoś komu otwiera się regulamin Timotei o skopiowanie fagmentu ze zgodą na użycie danych, potrzebne mi zeby wysłać paragon a nie mogę otworzyć regulaminu.
0 0

Gość: katrin22

#3121488 Napisano: 17.02.2010 08:50:21
agusia200189 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

misia89p napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które pisż aswoje opinie na cokupic.pl i wymieniają punkty na nagrody, czy warto tam być? i jak długo się zbiera punkty, z góry dziękuję. emotka

Punkty zbiera się dość szybko, mam mnóstwo rzeczy stamtąd, ale niestety, punktatorzy już się kończą emotka

tzn. jak się kończą??

do końca lutego można pisać opinie i zbierać punkty, a potem tylko będzie można pisać opinie, ale nie będzie za to nagród niestety

oj to muszę się spieszyć, szkoda, że dopiero teraz to zobaczyłam emotka

a mam pytanko jeszcze, ile dziennie dawaliście średnio opiń i jak szybko akceptują moderatorzy je

do 100 opini dziennie, jakieś 2 tygodnie średni się czeka, czasem szybciej

Dzięki za odpowiedź. 100 opini dziennie to sporo, ja dopiero pierwsze 50 wypociłam emotka a miksera już nie ma emotka i chyba na toster będę zbierać emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3121520 Napisano: 17.02.2010 08:57:09
Olciak, dziękuję serdecznie.
0 0

agusia32

#3121546 Napisano: 17.02.2010 09:04:46
100 opinii dziennie? emotka Naprawdę chce Wam się tyle pisać dla miksera lub tostera? emotka
Szacun emotka
0 0

Gość: awi

#3121559 Napisano: 17.02.2010 09:08:34
wiki1985r napisał(a):

spin napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

a jaki numer telefonu?

właśnie to jest totalna porażka, bo dzwonił na stacjonarny a mnie się numery nie wyświetlają emotka patrzę teraz nawet po konkursach ale nie mogę jej znaleźć nigdzie w wynikach emotka

Zapamiętaj godzinę połączenia i sprawdź w bilingu. W tepsie o ile się nie mylę, można było uzyskać dostęp do bilingu po zalogowaniu się na ich stronie
0 0

Gość: taaga20

#3121576 Napisano: 17.02.2010 09:12:45
awi napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

spin napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

a jaki numer telefonu?

Zapamiętaj godzinę połączenia i sprawdź w bilingu. W tepsie o ile się nie mylę, można było uzyskać dostęp do bilingu po zalogowaniu się na ich stronie

a w bilingu to nie są tylko wychodzące rozmowy ??
0 0

Gość: awi

#3121656 Napisano: 17.02.2010 09:33:37
taaga20 napisał(a):

awi napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

spin napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

a jaki numer telefonu?

a w bilingu to nie są tylko wychodzące rozmowy ??

Chyba masz rację emotka
Ale ja bym nie odpuściła, w niektórych miastach są sklepy tepsy i ich pracownicy mogą wejść do systemu, można ich ładnie poprosić o sprawdzenie
0 0

Gość: andzia11978

#3121752 Napisano: 17.02.2010 10:01:52
prosze o pomoc o głosiki na http://karaiby.powerisback.com/#/Galeria relax nad wodą brdzo mi zalezy-zrewanzuje sie jakos
0 0

dawidekk

#3124289 Napisano: 18.02.2010 03:25:02
Pomocyy, jak podzielić film na połówki? emotka
0 0

Gość: kingaa

#3124324 Napisano: 18.02.2010 03:33:42
dawidekk napisał(a):

ciach i juz emotka
0 0

Gość: anaa

#3124342 Napisano: 18.02.2010 03:39:07
dawidekk napisał(a):

Polecam virtualdub http://forum.cdri...i-w-virtualdub-1064/
0 0

dawidekk

#3124376 Napisano: 18.02.2010 03:48:44
kingaa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

ciach i juz emotka

Spróbowałem ale to nic nie dało, tylko monitor z rysami emotka emotka
anaa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dzięki emotka ale jak próbuję otworzyć film to pojawia się The file C\.. is of an unknown or unsupported file type
emotka pilk jest .rmvb
0 0

Gość: elzbieta

#3124384 Napisano: 18.02.2010 03:50:23
andzia11978 napisał(a):

prosze o pomoc o głosiki na http://karaiby.powerisback.com/#/Galeria relax nad wodą brdzo mi zalezy-zrewanzuje sie jakos

czy tutaj tez mozna glosowac???
0 0

dawidekk

#3124422 Napisano: 18.02.2010 03:57:01
elzbieta napisał(a):

andzia11978 napisał(a):

czy tutaj tez mozna glosowac???

Nie wiem czy to pytanie retoryczne więc dla pewności odpowiem emotka Nie można, a Andzia pewnie niedługo dostanie karniaka.
0 0

Gość: anaa

#3124468 Napisano: 18.02.2010 04:06:05
dawidekk napisał(a):

kingaa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

ciach i juz emotka

Spróbowałem ale to nic nie dało, tylko monitor z rysami emotka emotka
anaa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dzięki emotka ale jak próbuję otworzyć film to pojawia się The file C\.. is of an unknown or unsupported file type
emotka pilk jest .rmvb

faktycznie rmvb nie obsługuje
http://forum.prog...w-rmvb-vp876467.html
tu niżej jest pokazanie jak zrobić to programem np.Easy RealMedia Editor ale nie próbowałam nigdy dzielić tym programem

emotka
0 0