Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie radze sobie z takimi grami, czy moze ktoś zagrać za mnie i zdobyć mi więcej punktóe niż 6?? Prosze na Pw
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A warto o długopis, smycz i podkładkę?
Gość: nuleczka
Gość: dorota19791
i dlatego postanowilam poprosic o pomoc
chodzi mi o glosik na tiger
http://karaiby.powerisback.com/#/Home
ostatnia strona autor dorota19791 tytul zima pokonana...
bardzo prosze o pomoc prosze o glosy caly dzien i naprawde niewiele mi brakuje aby dostac sie do 10 najlepiej ocenianych...
Gość: cytrynkowa
ja nawet 2 nie zdobylam, rzeczywiscie nie warto za takie głupoty nawet sie starac:/
Gość: asiasia
Ok, nigdy nie klikam, co zresztą widać po tekscie w stopce, ale zrobię wyjatek, mam nadzieję że Ci to pomoże.
Czy znjadzie się ktoś pomocny kto odda mi kod z duzych tic-taców za 2 kody z małych?
Gość: twix4
106
Gość: awi
zagłosowane
Gość: cobra176
Już nie idzie się zalogować
Chciałam ściągnąć muzyczkę, poza tym dostanę niedługo z eski płytkę do ściągnięcia a ja nie mogę zweryfikować tego choler**** telefonu.
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
sprawdź ustawienia wysyłania sms-ow,
aby można było skorzystać z usługi, w telefonie powinno być ustawione standardowe Centrum Obsługi Wiadomości sieci Plus GSM, czyli: +48601000310
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
anetka129
Postów 405
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anetka129
Postów 405
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: elzbieta
Gość: barcza
w sieci plus tak jest czesto , ze nie mozna wyslac ska trzeba poczekac z kilka godzin oni tam maja czesto awarie potem powinna wyslac, też tak mialam
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem o:
- winiary
- knorr
- inka
- timotei
co jeszcze?
Proszę o info