Pomocy!!!!

Gość: gimikiss

#3133344 Napisano: 21.02.2010 05:46:18
Kto podejmie się zrobienia prostej strony internetowej na temat dowolny z 3 podstronami na zaliczenie zajęć z informatyki.. strona pisana w HTML, bez zadnych udziwnień prosta normalna.. Może się jakoś dogadamy.. nie wymagam wiele emotka emotka emotka
0 0

Gość: mikeX

#3133744 Napisano: 21.02.2010 08:01:56
Ktoś gra w kingolotto.pl?
Opłaca się czy jest to zwykły scam?
Łapnął ktoś jakąś nagrodę?
0 0

masza

#3133769 Napisano: 21.02.2010 08:09:00
psika napisał(a):

Witam! Czy moze ktos powiedziec do jakich konkursów obecnie nalezy zbierać paragony??
Wiem o:
- winiary
- knorr
- inka
- timotei
co jeszcze?
Proszę o info

michałki WAWEL/ paragon i papierki lub opakowania
0 0

Gość: elzbieta

#3133773 Napisano: 21.02.2010 08:10:09
mike napisał(a):

ja w to gralam rok czasu prawie i nic zero nagrody wiec zrezygnowalam szkoda czasu
0 0

Gość: mikeX

#3133781 Napisano: 21.02.2010 08:14:34
elzbieta napisał(a):

mike napisał(a):

ja w to gralam rok czasu prawie i nic zero nagrody wiec zrezygnowalam szkoda czasu

I chyba też tak zrobię, z tym, że po jednym dniu. Nagród mało, wybór żaden, punktów masę trzeba - IMO jeden wielki scam.
0 0

Gość: cobra176

#3133783 Napisano: 21.02.2010 08:15:18
elzbieta napisał(a):

mike napisał(a):

Ja zamówiłam już płytkę ok tygodnia temu. Czekam na nią emotka
0 0

ela

#3133789 Napisano: 21.02.2010 08:17:01
elzbieta napisał(a):

mike napisał(a):

zgadzam się szkoda czasu -nic tam nie wygrałam a grałam dość długo

0 0

Gość: regusia

#3133793 Napisano: 21.02.2010 08:17:57
mike napisał(a):

ja gram i nie trace nadzieii,ze wygram mp3...kiedys kiedys....:) jeszcze mi duuuuuzo brakuje,ale moze za rok?...:)
0 0

adamaszek

#3133804 Napisano: 21.02.2010 08:25:28
mam pytanko do konkursu Sorai - wystarczy mieć jeden paragon i na niego co tydzień grać, czy co tydzień nowy paragon? emotka
0 0

asiam

#3133950 Napisano: 21.02.2010 09:26:58
Czy może mi ktoś skopiować pytania i wysłać na PW bo kolejny raz otwiera mi się pół strony.
Dziękuję.
http://filmosfera...r=wiadomosc,7291,0,0
0 0

jac1968

#3133957 Napisano: 21.02.2010 09:31:02
regusia napisał(a):

mike napisał(a):

ja gram i nie trace nadzieii,ze wygram mp3...kiedys kiedys....:) jeszcze mi duuuuuzo brakuje,ale moze za rok?...:)

MAM U NICH PONAD 20 TYS.I GRAM DALEJ TO POŁOWA DO WIÊKSZEJ NAGRODY
0 0

asiam

#3133989 Napisano: 21.02.2010 09:40:55
asiam napisał(a):

Czy może mi ktoś skopiować pytania i wysłać na PW bo kolejny raz otwiera mi się pół strony.
Dziękuję.
http://filmosfera...r=wiadomosc,7291,0,0

Dziękuję rafi323raf emotka
0 0

ziolko

#3135941 Napisano: 22.02.2010 02:17:18
mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka
0 0

Gość: awi

#3135990 Napisano: 22.02.2010 02:24:44
ziolko napisał(a):

mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...
0 0

ziolko

#3136002 Napisano: 22.02.2010 02:27:12
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...

już mi brak słów... też tak uważam, ale już zwątpiłam emotka
0 0

Gość: wowczek

#3136013 Napisano: 22.02.2010 02:29:32
ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ja mam podobnie z bestsellerami Empiku - kurier dostarczył sąsiadom, nie wiem co oni zrobili z przesyłką - do mnie nie dotrała... No i czekam na wynik złożonej do UPC reklamacji
emotka
0 0

Gość: abstrakcja

#3136041 Napisano: 22.02.2010 02:34:12
wygrałam w konkursie HBO 'Seks w wielkim, mieście'.

powiedzcie, czy wygrywa się koszulkę i torbę, czy tylko jedno z nich.? chodzi mi o jeden e-mail : ).

aa, i macie może screena, jak wyglądają te nagrody, bo za nic, nie mogę sobie przypomnieć xd.
0 0

ziolko

#3136058 Napisano: 22.02.2010 02:37:34
wowczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ja mam podobnie z bestsellerami Empiku - kurier dostarczył sąsiadom, nie wiem co oni zrobili z przesyłką - do mnie nie dotrała... No i czekam na wynik złożonej do UPC reklamacji
emotka

właśnie mówię o empiku emotka 4 lutego napisałam do nich, że będzie zwrot i dostałam info, że jak tylko dostaną to wyślą ponownie.. i cisza... nie ma zwrotu
0 0

Gość: nineczka17

#3136083 Napisano: 22.02.2010 02:41:53
abstrakcja napisał(a):

wygrałam w konkursie HBO 'Seks w wielkim, mieście'.

powiedzcie, czy wygrywa się koszulkę i torbę, czy tylko jedno z nich.? chodzi mi o jeden e-mail : ).

aa, i macie może screena, jak wyglądają te nagrody, bo za nic, nie mogę sobie przypomnieć xd.

jedna nagroda na @ emotka
0 0

Gość: abstrakcja

#3136125 Napisano: 22.02.2010 02:51:56
kurczę, czyli nie wiadomo, co wygrałam.
bo w e-mailu, nie napisali, czy torba, czy koszulka.

dzięki, za odpowiedź emotka .
0 0