Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: arta
Jeszcze godzinka została... Jesteście kochani
agicho
Postów 2941
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszę o pomoc ,najlepiej PW
liczę na waszą pomoc
dziękuję
Gość: niki23
liczę na waszą pomoc
dziękuję
i ja równiez podłaczam sie do prozby
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety,ale nie ma nikogo kto chciałby pomóc
Gość: regusia
Czy zdarzyło sie,ze na kuponie zamiast 20 punktów mieliscie 21 (tak mi wychodzi bo mam jedno nieparzyste)??
I czy ktoś,kto nie drukował a przepisywal recznie formularz wygrał cokolwiek???
bardzo prosze o odpowiedz tutaj bądź na PW.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja Ci nie powiem bo nie dałem rady wygrać
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: regusia
już wiem ze moze byc 21 punktów:) dziekuje za tą odpowiedz:) teraz mnie interesuje jeszcze tylko czy ktoś wysyłał zgłoszenie przepisane ręcznie z kompa i WYGRAŁ??
Gość: eveliina
liczę na waszą pomoc
dziękuję
i ja równiez podłaczam sie do prozby
ja też proszę o pomoc
Gość: taaga20
tak, tyska chyba pisała ręcznie i wygrała
Gość: tancerkaaa
zalezy mi na dobrych kontaktach i miłęj atmosferze w pracy, wiec nie moge mu powiedziec stanowczo ze mu nie pozycze!!!
powiedzialam mu ze raczej mu pozycze,ale chce miec jakies zabezpieczenie, bo złe mam doswiadczenie z pozyczaniem pieniedzy i co tu ukrywać sie boje, bo 1500zł na ulicy nie lezy
co moge zrobic? napisanie oswiadczenia na kartce i podpisanie przez tą osobę , czy to bedzie wiarygodne i do wyegzekwowania w przypadku gdy znajomy nie bedzie mi chciał oddac kasy?? moze jakis swiadek ze pozyczam mu by sie przydał ??
prosze pomozcie,jak zabezpieczyc te pieniadze.. pliss
Gość: tancerkaaa
zalezy mi na dobrych kontaktach i miłęj atmosferze w pracy, wiec nie moge mu powiedziec stanowczo ze mu nie pozycze!!!
powiedzialam mu ze raczej mu pozycze,ale chce miec jakies zabezpieczenie, bo złe mam doswiadczenie z pozyczaniem pieniedzy i co tu ukrywać sie boje, bo 1500zł na ulicy nie lezy
co moge zrobic? napisanie oswiadczenia na kartce i podpisanie przez tą osobę , czy to bedzie wiarygodne i do wyegzekwowania w przypadku gdy znajomy nie bedzie mi chciał oddac kasy?? moze jakis swiadek ze pozyczam mu by sie przydał ??
prosze pomozcie,jak zabezpieczyc te pieniadze.. pliss
moniab
Postów 350
Data rejestracji 11.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tylko zapis o paragony nie prosili
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: monisi
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wystarzy spisać prostą umowe, Kto komu, ile, do kiedy, data. jak jest świadek to jeszcze lepiej.
Gość: mariolakal
Ja wygrałam za drugim podejściem, ale wysłałam 1 paragon bo w SMS-ie nic nie pisali o dwóch... Ale szlafroka jeszcze nie otrzymałam...
Gość: awi
Należy wysłać
dowód dokonania Zakupu Promocyjnego w postaci oryginału lub czytelnej kopii paragonu fiskalnego lub faktury... etc etc
Tez wysłałam jeden