Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sisia
priv
Gość: andzia2005
jeżeli to, co napisałam, starczy, napisz mi proszę pw, bo nie wiem, czy szukać tego papierka i skanować
enia2007
Postów 926
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Data rejestracji 07.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lovcia88
Uwielbiam rozwiazywac krzyzowki, ale na tak trudna jeszcze nie trafilam...Mecze sie z nia nadal.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tez mam tylko 3
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak podacie link to wam rozwiaze..jakos uwielbiak takie zabawy:)
Gość: krynia
Albo wskanujcie i podeślijcie
Ja też się piszę na krzyżóweczkę
Gość: pola731
(po nazwisku nie widzę , albo oślepłam całkiem)
Gość: dita
poszukuje sportowca wyczynowego (czy jakoś tak)
jeśli mógłby mi ktoś pomóc, bardzo proszę o kontakt na pw
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: misia89p
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja też tak mam
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
Gość: nineczka17
https://maluszkiwakcji.interia.pl
i chce je teraz publikowac to mam taki komunikt
Nie można opublikować pokazu, ponieważ jest w nim za mało zdjęć (minimalna ilość własnych zdjęć w pokazie to 3)
co robie źle
Gość: aneczkar10
chyba mają jakąś awarie
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest ten sam problem.
Gość: misia89p
w sumie z drugiego nr plusa też nie mogę wysyłąć
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Obiło mi się o uszy o jakiejś wymianie masztów i podobno to nowo wymienione nie współpracują ze starymi. Poza tym użytkownicy Plusa strasznie narzekają na nagły brak zasięgu!
Gość: barcza