Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jola17
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcepan1983
profil>preferencje> na samym dole strony odznaczasz opcje Nie chcę korzystać z systemu Albumów, chcę mieć tylko jedną, główną Galerię
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: doma83
Jak wchodzisz w galerię to masz tam opcję ' dodaj album'
Gość: spin
Gość: azych2
Spróbuj zadzwonić do WP to napewno Ci pomogą.
tel. *713149 z komórki lub 0-703 200 220 ze stacjonarnego
Gość: krynia
A ja jakoś nie narzekam na SWIIFT.
Każdej Agencji zdarzają się wpadki !
I to o wiele gorsze !
Proponuje zrobić sobie ranking - taką czarna listę firm i agencji.
Wtedy widać czarno na białym...
Gość: awi
Dzwoniłam tam kiedyś...
Ktoś może pomóc?
Gość: awi
Dziękuję
Gość: marcepan1983
potrzebuje przerobić skan legitymacji, tak by zmienić nazwisko na niej albo dodać parę stempli z datą ważności.
PILNE
Gość: tedance
Nieładnie oszukiwać
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: natie
maja.. moja studencka ma..
Gość: sandra1
Gość: cb656Old
http://wwp.greenw...nion/poland/time.htm
http://www.timean...lock/city.html?n=262
Gość: krynia
Ale czy to naprawdę się sprawdza i często udaje się wygrać ?
Gość: cb656Old
czyżbyś chciał wejść do kina na film dla dorosłych?
http://photos.nas.../std/adbcf1a4fa.jpeg
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0