Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jenny21
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: fixat
Tylko, czy wiedza który nasz numer w efekcie wygrał będzie potem jakoś potrzebna w procesie weryfikacji prawa do nagrody?
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zwykle trzeba podawać zwycięski numer gdy np. odsyła się paragon - ale przecież łatwo można sprawdzić, na który numer z przekierowań ktoś dzwonił
Gość: becia1973
a jak sprawdzasz??? a za przekierowanie są opłaty
ciasssteczko
Postów 1381
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
są - mam przekierowania w play i płacę tak jak za połączenie wewnątrz sieci. ponieważ opłata naliczana jest na numer, na który ktoś dzwoni, to można sprawdzić właśnie po stanie konta
Gość: becia1973
rozumiem, bardzo dziekuję
Gość: fixat
o spryciaraaaa!!
dzięki
ciasssteczko
Postów 1381
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: dorota19791
moze dzis sie uda
Gość: kasia9791
Ty też możesz powalczyć o luksusowy majówkowy pobyt
dla dwóch osób w Mikołajkach
lub o nagrodę tygodnia - egzotyczną wycieczkę
dla dwojga do upalnej Tunezji!
Gość: cytrynkowa
Gość: lula81
http://www.radiop...a3f6c13574b0a5fed3b6
ładnie was w radiu pozdrowiłam wszystkich
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani potrzebuję głosików...
Jeśli ktoś może to ślicznie proszę o głosik na żelka
http://smiejkimar...szukaj/query:muminek
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
tereniagno
Postów 5289
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam też pomocy,czy na biedronkowej coca-coli gra się z zegara z ich stronki,czy z atomowego?Kto mi podpowie,ponieważ chcę wysłać,tylko nie wiem z jakiego zegara?
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
enia2007
Postów 926
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: basiasiwek28
Gość: trinity
Czy ma ktoś może konto na stronie: https://www.iform.pl/logowanie.html
Potrzebny mi jest excelowski druk F01, ale dla jednego pliku nie chcę płacić za logowanie 100 zł. Może ktoś ma tam już konto. Będę wdzięczna, finansowo również (w ramach rozsądku oczywiście).
Dzięki.
Gość: sandra1
Z tej strony kalba kłania się Artur Starzyk z Applemanii. Jest mi niezmiernie miło poinformować, że wygrałaś w naszym konkursie! Poniżej znajduje się KOD na grę, który należy zrealizować w sekcji „Redeem” w US App Store. Gratuluje!
prosze o pomoc jak mam ten kod wykorzystac bo dla mnie to ciemna magia ,prosze o wiadomosc na pw