Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
ale to jest właśnie chore. Ja też mam filmik z sieci, bo jak spojrzałam na wygrane fimy to wszytsko jest z Youtube.
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę mieć bezpośredni link do mojego konkursu i nie wiem jak to zrobić teraz trzeba mnie szukać po nazwisku żeby polubić mój wpis a wiem że niektórzy mają od razu link do swojego wpisu
jeśli ktoś może to bardzo proszę na pw Bedę wdzięczna
Gość: kaoa
to jest dopiero chore, że jak zobaczyłaś, że inni jak wzięli z sieci (czyli niejako ukradli czyjś filmik) i wygrali to sama tak zrobiłaś...
Gość: andzia2005
Gość: snupy3
a nie zerżnięta reklama przykładowo z własnym podkładem muzycznym.Jak dla mnie kosmos.
Ciekawe jak się poczuje osoba,której gęba zostanie wykorzystana żeby ktoś całkiem obcy mógł sobie zgarnąć iphona w konkursie.
Jakoś nie przyszło by mi do głowy,żeby się tak wysilić,przypisując sobie cudzą pracę.
Bez sensu taki konkurs,w zeszłym roku były komiksy i chyba to było lepsze,bo przynajmniej mobilizowało do jakiegoś wysiłku.
Gość: polec
tylko, że ten film w swoim profilu zamieścił mój mąż na youtube też i do tego administrator przed dodaniem filmu go niby sprawdza !
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę mieć bezpośredni link do mojego konkursu i nie wiem jak to zrobić teraz trzeba mnie szukać po nazwisku żeby polubić mój wpis a wiem że niektórzy mają od razu link do swojego wpisu
jeśli ktoś może to bardzo proszę na pw Bedę wdzięczna
Gość: andzia2005
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 1000
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam zamiar kupić sklep z alkoholami i aby mieć koncesję na alkohol muszę wykupić tą firmę bo inaczej jako nowa firma nie dostane koncesji bo w moim mieście się skończyły i chciałabym wiedzieć czego muszę się wystrzegać itp.. czy ktoś może zna się na takich przypadkach i pomógł by mi słowem albo linkiem do jakiś stron z tym związanym. i czy może jest jeszcze tu jakaś osoba która zna się co nieco na dotacjach unijnych bądź innych na otwarcie firmy??
bardzo prosze o pomoc mam tydzień na rozeznanie się we wszystkim a nie bardzo wiem jak za to się zabrać
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja Mama też tak miała w tym roku. Telefon na kartę - na karcie kasa. Nie mogła wysyłać sms-ów ani dzwonić. Natomiast do niej można było i sms-y dochodziły. Poszła do punktu Plusa, poklikali w telefonie i telefon działa. Natomiast uprzedzili ją, że kasują się przy tym wszystkie sms-y przychodzące i wychodzące. Ale Mamie one były niepotrzebne. Trzeba zmienić ustawienia początkowe czy jakoś tam. Nie byłam w punkcie Plusa, to nie wiem. Ale tutaj na forum są znawcy od takich rzeczy, to na pewno pomogą.
Jestem radosna jak wiosna!
yuliya25
Postów 1000
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielkie
luckymen
Postów 1226
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krynia
Idzie z jednej sieci na druga i po kolei wszyscy się uskarżają na wysyłanie SMS premium...
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enia2007
Postów 926
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: laura13
enia2007