Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jola17
Gość: mariolakal
gdybym umiała czarować to wyczarowałabym coś dla siebie i innych forumowiczów... Ale nie potrafię...
Gość: mariolakal
szunia, dzięki ogromne, ale nikt nie ma tuszu /z ych kolegów/./...
Gość: krynia
... czarować w sensie nie całkiem dosłownym
- owijać w bawełnę, mydlić oczy, udawać Bóg wie kogo
w moim świecie ludzie jak nie chcą pomocy, grzecznie dziękują
najczęściej jednak gdy są w dołku, uzyskują nie tylko radę
ale to inny świat
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
boshe kobiet zejdź z niej bo przeginasz i to ostro
Krynia, pomyłka... Wcześniej nie narzekałam, ale teraz jest już koniec... NIEWYOBRAŻALNY !!!
a jak nadal nie rozumiesz to ci wytłumacze...
odniosła się do twoich słów że najwiecej płacze ten co ma kase
a reszte chyba bardziej jej chodzi że ma wszystkiego dosyć
więc zejdz z dziwczyny, a najlepiej idz gdzie indziej pisz swoje mądre przemyślenia, bo czepiasz się innych że mogą obrazić tym co piszą a sama to robisz
i bez odbioru
to Ty od początku, jak tylko pojawiłam się na tym forum, szukasz dziury w całym
no cóż - nikt prócz Ciebie nie jest mądrzejszy od jajka i kury razem wziętych...
ja nie krytykuję Twoich porad, nie docinam i nie wcinam się w słowo, wiec zejdź wreszcie ze mnie, bo to już staje się nudne
JAK GDZIEŚ NIE PASUJ¡ CI MOJE WYPOWIEDZI, TO JE PO PROSTU WYTNIJ I PRZEJD¬ DALEJ DO SEDNA SPRAWY, A NIE KOMPROMITUJ SIÊ PSEUDOFILOZOFI¡...
bez odbioru jest tylko zepsute radio, a nie dziewczyna na poziomie, za jaką zapewne chcesz uchodzić
Gość: tedance
Bo to był Twój życiowy błąd, że się tu pojawiłaś i wciąż tlą się w nas resztki nadziei, że jednak go naprawisz
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzisz tylko tutaj nie chodziło o mnie, ba nawet bym już starała się ciebie zignorować, ale i nie wcinam się w słowo niestety to zrobiłaś po drugie jakbyś nie zauważyła to mariola właśnie potrzebowała pomocy a nie dokopania i gdybyś dokładnie czytała wiedziałabyś co napisała
po 3
właśnie, pięknie to ujełaś zepsute radio które włącza się zawsze gdy nie potrzebne.
kończe tą żenującą rozmowe z tobą, bo pewna mądra osobą miała racje pisząc swoją stopke ........
bo skoro nawet poprawnie nie potrafisz wypowiedzi pisemnej sformułować (nie wspominając już o błędach!) to mam uzasadnione obawy
więc o czym tu mówić...
Ty w ogóle kładziesz się spać czy czyhasz przez całą dobę na ślad czynnego wątku? Idź lepiej się połóż, bo jutro ze zmęczenia do Reala nie trafisz
przyganiał kocioł garowi
To niech gar zabiera swoje ADHD i idzie do wyra
aniajukej
Postów 234
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację...
Nie ma o czym...oczym...oczy Ci się powoli zamykają...powieki są już bardzo,baaardzo ciężkie...
Odkładasz laptopa do wiadra w wodą...
Zamykasz oczy...
I śpisz conajmniej do końca roku
kobito, przestań bredzić jak w maligmie, bo:
- po pierwsze wtrąciłaś swoje 3 grosze do postu, który nie do Ciebie był adresowany, tym samym więc można uznać, że naruszasz moją prywatność i prawo do swobodnej wypowiedzi
- po drugie Twoja obrona przez atak mnie nie wzrusza i absolutnie nie zdaje egzaminu
- po trzecie oświadczam wszem i wobec, że nie życzę sobie Twoich komentarzy i zaczepek
NIGDZIE, W ŻADNYM W¡TKU I NA ŻADEN TEMAT !!!
slonecznik1309
Postów 3967
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To złóż na mnie skargę do Strasburga, skoro tak Cię to boli. A ja sobie Ciebie nie życzę w żadnym wątku i co?
Gość: cb656Old
Przypomina mi to opisaną już wcześniej historię, zdarzenie na przejściu dla pieszych. Czerwone światło. Jakaś dziewczyna szybko przebiega, inni stoją, czekając na zielone. Paniusia w futrze oburzona do męża:
- I teraz powinien ją ktoś przejechać!!
Wtrącam się:
- Po co tak agresywnie? Nie tyle on powinien ją przejechać, co ona nie powinna przebiegać!
Paniusia:
- Ja nie do pana mówiłam
- Ale ja mówię do pani
- Ale ja pana nie słucham! ...do męża, z oburzeniem: - Widzisz Heniu, ja go nie słucham, a on do mnie mówi, co za bezczelność!!
Tjaaaa... Skarga do Strasburga, powiadasz, Tedzia? Krynia jest przeciwna kablowaniu i kolaboracji z administracją nawet we własnym interesie
Uwielbiam Cię!
agicho
Postów 2941
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1