Pomocy!!!!

Gość: jola17

#3451411 Napisano: 11.06.2010 10:05:45
na jaki adres slecie dane i paragon z konkursu kingapieninska
0 0

Gość: mariolakal

#3451413 Napisano: 11.06.2010 10:07:17
krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Krynia, pomyłka... Wcześniej nie narzekałam, ale teraz jest już koniec... NIEWYOBRAŻALNY !!!

fajnie - więc niepotrzebnie pytałam kuzynkę z P-nia, czy ma jeszcze wolną futbolówę
gratis oczywiście...

potrzebnie czy nie, ale zajadliwa jesteś.... Sorki, ale, jeśli ktoś ma dochód = 0 to możesz sobie wyobrazić, czego Ci nie życzę...

nie jestem ani zjadliwa ani zajadliwa, ale jak komuś coś radzę, to z serca
i znam nieźle życie, więc nie trzeba mi nic czarować

gdybym umiała czarować to wyczarowałabym coś dla siebie i innych forumowiczów... Ale nie potrafię...
0 0

Gość: mariolakal

#3451417 Napisano: 11.06.2010 10:09:04
szunia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

szunia napisał(a):

Mariola, a masz drukarkę?
Druknęłabyś małemu kilka kolorowanek z netu (niech będą te piłkarskie, skoro mundial mamy emotka i po kłopocie

szunia, dzięki, ale niestety nie posiadam drukarki...

to może jakiś sąsiad czy kolega syna ma.. przecież tu chodzi o wydruk kilku stroniczek, na pewno jest ktoś życzliwy obok...

szunia, dzięki ogromne, ale nikt nie ma tuszu /z ych kolegów/./... emotka
0 0

Gość: krynia

#3451422 Napisano: 11.06.2010 10:16:18
mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Krynia, pomyłka... Wcześniej nie narzekałam, ale teraz jest już koniec... NIEWYOBRAŻALNY !!!

fajnie - więc niepotrzebnie pytałam kuzynkę z P-nia, czy ma jeszcze wolną futbolówę
gratis oczywiście...

potrzebnie czy nie, ale zajadliwa jesteś.... Sorki, ale, jeśli ktoś ma dochód = 0 to możesz sobie wyobrazić, czego Ci nie życzę...

gdybym umiała czarować to wyczarowałabym coś dla siebie i innych forumowiczów... Ale nie potrafię...

... czarować w sensie nie całkiem dosłownym
- owijać w bawełnę, mydlić oczy, udawać Bóg wie kogo

w moim świecie ludzie jak nie chcą pomocy, grzecznie dziękują

najczęściej jednak gdy są w dołku, uzyskują nie tylko radę
ale to inny świat
0 0

kalisto1986

#3451425 Napisano: 11.06.2010 10:19:54
krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

gratis oczywiście...

... czarować w sensie nie całkiem dosłownym
- owijać w bawełnę, mydlić oczy, udawać Bóg wie kogo

w moim świecie ludzie jak nie chcą pomocy, grzecznie dziękują

najczęściej jednak gdy są w dołku, uzyskują nie tylko radę
ale to inny świat

boshe kobiet zejdź z niej bo przeginasz i to ostro emotka jakbyś początkowo czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała co mariolka miała na myśli pisząc zacytowane słowa

a jak nadal nie rozumiesz to ci wytłumacze...
odniosła się do twoich słów że najwiecej płacze ten co ma kase emotka
a reszte chyba bardziej jej chodzi że ma wszystkiego dosyć

więc zejdz z dziwczyny, a najlepiej idz gdzie indziej pisz swoje mądre przemyślenia, bo czepiasz się innych że mogą obrazić tym co piszą a sama to robisz emotka emotka
i bez odbioru
0 0

#3451429 Napisano: 11.06.2010 10:29:15
kalisto1986 napisał(a):

boshe kobiet zejdź z niej bo przeginasz i to ostro emotka jakbyś początkowo czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała co mariolka miała na myśli pisząc zacytowane słowa

więc zejdz z dziwczyny, a najlepiej idz gdzie indziej pisz swoje mądre przemyślenia, bo czepiasz się innych że mogą obrazić tym co piszą a sama to robisz emotka emotka
i bez odbioru

to Ty od początku, jak tylko pojawiłam się na tym forum, szukasz dziury w całym
no cóż - nikt prócz Ciebie nie jest mądrzejszy od jajka i kury razem wziętych...

ja nie krytykuję Twoich porad, nie docinam i nie wcinam się w słowo, wiec zejdź wreszcie ze mnie, bo to już staje się nudne

JAK GDZIEŚ NIE PASUJ¡ CI MOJE WYPOWIEDZI, TO JE PO PROSTU WYTNIJ I PRZEJD¬ DALEJ DO SEDNA SPRAWY, A NIE KOMPROMITUJ SIÊ PSEUDOFILOZOFI¡...
0 0

#3451431 Napisano: 11.06.2010 10:31:26
kalisto1986 napisał(a):

bez odbioru

bez odbioru jest tylko zepsute radio, a nie dziewczyna na poziomie, za jaką zapewne chcesz uchodzić
0 0

Gość: tedance

#3451435 Napisano: 11.06.2010 10:33:48
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

i bez odbioru

no cóż - nikt prócz Ciebie nie jest mądrzejszy od jajka i kury razem wziętych...

Bo to był Twój życiowy błąd, że się tu pojawiłaś i wciąż tlą się w nas resztki nadziei, że jednak go naprawisz emotka
0 0

kalisto1986

#3451438 Napisano: 11.06.2010 10:40:13
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

i bez odbioru

ja nie krytykuję Twoich porad, nie docinam i nie wcinam się w słowo, wiec zejdź wreszcie ze mnie, bo to już staje się nudne

JAK GDZIEŚ NIE PASUJ¡ CI MOJE WYPOWIEDZI, TO JE PO PROSTU WYTNIJ I PRZEJD¬ DALEJ DO SEDNA SPRAWY, A NIE KOMPROMITUJ SIÊ PSEUDOFILOZOFI¡...

widzisz tylko tutaj nie chodziło o mnie, ba nawet bym już starała się ciebie zignorować, ale i nie wcinam się w słowo niestety to zrobiłaś po drugie jakbyś nie zauważyła to mariola właśnie potrzebowała pomocy a nie dokopania i gdybyś dokładnie czytała wiedziałabyś co napisała
po 3
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bez odbioru

bez odbioru jest tylko zepsute radio, a nie dziewczyna na poziomie, za jaką zapewne chcesz uchodzić

właśnie, pięknie to ujełaś zepsute radio które włącza się zawsze gdy nie potrzebne.

kończe tą żenującą rozmowe z tobą, bo pewna mądra osobą miała racje pisząc swoją stopke ........
0 0

#3451441 Napisano: 11.06.2010 10:44:11
umiesz czytać ?

bo skoro nawet poprawnie nie potrafisz wypowiedzi pisemnej sformułować (nie wspominając już o błędach!) to mam uzasadnione obawy

więc o czym tu mówić...
0 0

#3451444 Napisano: 11.06.2010 10:48:59
krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

bo skoro nawet poprawnie nie potrafisz wypowiedzi pisemnej sformułować (nie wspominając już o błędach!) to mam uzasadnione obawy

więc o czym tu mówić...

Ty w ogóle kładziesz się spać czy czyhasz przez całą dobę na ślad czynnego wątku? Idź lepiej się połóż, bo jutro ze zmęczenia do Reala nie trafisz emotka
0 0

#3451459 Napisano: 11.06.2010 11:05:11
tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

więc o czym tu mówić...

Ty w ogóle kładziesz się spać czy czyhasz przez całą dobę na ślad czynnego wątku? Idź lepiej się połóż, bo jutro ze zmęczenia do Reala nie trafisz emotka

przyganiał kocioł garowi
0 0

#3451460 Napisano: 11.06.2010 11:07:43
krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

więc o czym tu mówić...

przyganiał kocioł garowi

To niech gar zabiera swoje ADHD i idzie do wyra
0 0

aniajukej

#3451464 Napisano: 11.06.2010 11:17:12
krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

więc o czym tu mówić...

Masz rację...

Nie ma o czym...oczym...oczy Ci się powoli zamykają...powieki są już bardzo,baaardzo ciężkie...

Odkładasz laptopa do wiadra w wodą...

Zamykasz oczy...

I śpisz conajmniej do końca roku emotka
0 0

#3451467 Napisano: 11.06.2010 11:24:32
tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

więc o czym tu mówić...

przyganiał kocioł garowi

kobito, przestań bredzić jak w maligmie, bo:

- po pierwsze wtrąciłaś swoje 3 grosze do postu, który nie do Ciebie był adresowany, tym samym więc można uznać, że naruszasz moją prywatność i prawo do swobodnej wypowiedzi

- po drugie Twoja obrona przez atak mnie nie wzrusza i absolutnie nie zdaje egzaminu

- po trzecie oświadczam wszem i wobec, że nie życzę sobie Twoich komentarzy i zaczepek

NIGDZIE, W ŻADNYM W¡TKU I NA ŻADEN TEMAT !!!
0 0

slonecznik1309

#3451660 Napisano: 12.06.2010 07:58:20
jak słac odpowiedz w lidlu? mialm taka odp. bardzo nam przykro ale tresc wiadomosci sms jest nieprawidlowa.prosze sprobowac jeszcze raz....wyslalam po kolei wszystkie 3 odp. bo myslalma ze zla odp
0 0

#3452028 Napisano: 12.06.2010 10:55:16
krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

umiesz czytać ?

więc o czym tu mówić...

przyganiał kocioł garowi

kobito, przestań bredzić jak w maligmie, bo:

- po pierwsze wtrąciłaś swoje 3 grosze do postu, który nie do Ciebie był adresowany, tym samym więc można uznać, że naruszasz moją prywatność i prawo do swobodnej wypowiedzi

- po drugie Twoja obrona przez atak mnie nie wzrusza i absolutnie nie zdaje egzaminu

- po trzecie oświadczam wszem i wobec, że nie życzę sobie Twoich komentarzy i zaczepek

To złóż na mnie skargę do Strasburga, skoro tak Cię to boli. A ja sobie Ciebie nie życzę w żadnym wątku i co?
0 0

Gość: cb656Old

#3452069 Napisano: 12.06.2010 11:17:19
krynia napisał(a):

....oświadczam wszem i wobec, że nie życzę sobie (...) komentarzy i zaczepek

emotka emotka emotka emotka
Przypomina mi to opisaną już wcześniej historię, zdarzenie na przejściu dla pieszych. Czerwone światło. Jakaś dziewczyna szybko przebiega, inni stoją, czekając na zielone. Paniusia w futrze oburzona do męża:
- I teraz powinien ją ktoś przejechać!!
Wtrącam się:
- Po co tak agresywnie? Nie tyle on powinien ją przejechać, co ona nie powinna przebiegać!
Paniusia:
- Ja nie do pana mówiłam emotka
- Ale ja mówię do pani emotka
- Ale ja pana nie słucham! ...do męża, z oburzeniem: - Widzisz Heniu, ja go nie słucham, a on do mnie mówi, co za bezczelność!!

emotka

Tjaaaa... Skarga do Strasburga, powiadasz, Tedzia? Krynia jest przeciwna kablowaniu i kolaboracji z administracją nawet we własnym interesie emotka
0 0

#3452076 Napisano: 12.06.2010 11:22:24
cb656 napisał(a):

krynia napisał(a):

....oświadczam wszem i wobec, że nie życzę sobie (...) komentarzy i zaczepek

emotka emotka emotka emotka
Przypomina mi to opisaną już wcześniej historię, zdarzenie na przejściu dla pieszych. Czerwone światło. Jakaś dziewczyna szybko przebiega, inni stoją, czekając na zielone. Paniusia w futrze oburzona do męża:
- I teraz powinien ją ktoś przejechać!!
Wtrącam się:
- Po co tak agresywnie? Nie tyle on powinien ją przejechać, co ona nie powinna przebiegać!
Paniusia:
- Ja nie do pana mówiłam emotka
- Ale ja mówię do pani emotka
- Ale ja pana nie słucham! ...do męża, z oburzeniem: - Widzisz Heniu, ja go nie słucham, a on do mnie mówi, co za bezczelność!!

emotka

Tjaaaa... Skarga do Strasburga, powiadasz, Tedzia? Krynia jest przeciwna kablowaniu i kolaboracji z administracją nawet we własnym interesie emotka

Uwielbiam Cię! emotka emotka emotka
0 0

agicho

#3456638 Napisano: 14.06.2010 09:24:50
Szukam osoby,która dziś odpowiada SMSem w konkursie Dobre Wnętrze z Hoverem- wraca mi SMS niewłasdciwa treść : jak ma w końcu wygladac poczatek SMSa???
0 0