Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A może coś Cejrowskiego? Polecam Gringo Wśród Dzikich Plemion oraz Rio Anaconda. Prywatnie gościa nie trawię, ale książki fajniste, do wielokrotnego czytania
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sobie kupiłam nowa książkę Dana Browna
madanafi
Postów 270
Data rejestracji 21.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
Ale oprócz podania tego kodu z bonu trzeba coś tam potem jeszcze dopłacić pewnie? Ten bon zapewne działa na zasadzie zniżki? I koszty wysyłki trzeba pokryć samemu, prawda?
infatne
Postów 659
Data rejestracji 07.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tedance
Tak, to zniżka i nie można łączyć kilku w jednym zamówieniu. A za wysyłkę nie trzeba płacić, odbiór w salonie jest darmowy
Gość: kubatbg
za kilka godzin konczy sie moj konkurs i potrzebne mi twoje wsparcie !!!
moge prosic o glosika wystarczy kliknac !!
http://dailytech.pl/konkurs/konkurs.html
pozycja nr 2 jakub ż
pieknie dzikuje wyszstkim
Gość: mariolakal
Hej, w promocji pepsi „Wyleć do RPA” wpisałam 10 kodów przez stronę internetową w celu doładowania za 10 zł. w PLAY i otrzymałam @ kod, który po wprowadzeniu do telefonu jest niepoprawny... Napisałam do nich poprzez kontakt na stronce, ale nie odpisują… Czy ktoś też tak miał ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może coś źle wpisujesz ?
dajesz *100*kod doładowania# ?
Kurde, napisali mi tak: Wybierz z klawiatury telefonu *123* 16-cyfrowykod #, zatwierdź wpisany ciąg znaków w ten sam sposób, w jaki zatwierdzasz numer telefonu, kiedy dzwonisz lub wybierz 5555 z własnego telefonu i postępuj zgodnie z instrukcjami lektora... Już sama nie kumam bo syn twierdzi, że *123 jest do Plusa...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla play jest *100*kod#
sprobuj tak
dooopa...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może jednak dali ci kod do plusa ;/
Może im się popieprzyło... Ale mogliby chociaż odpisać na mój e-mail...
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo sama wybrałaś złą sieć i zamiast do play, wybrałaś kod do plusa.
Częściowo masz rację... to jest kod do plusa... Dostałam od nich odpowiedź, że omyłkowo mi wysłali, ale nie ma możliwości zamiany... Jest mi głupio bo to były kody syna, który stwierdził tak jak Ty, że wybrałam źle sieć... Ale przecież okularów jeszcze nie używam i wzrok mam dobry...
Gość: xagadee
Jeśli chcesz, mogę się z Tobą zamienić, ale wieczorem - i tak miałam sobie telefon w plusie doładować na 10 zł
jakby co
Gość: anka
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ja tak mam pobralam kod z ery chcialam dac w prezencie i tez pisze niepoprawny napisalam i nie odpisuja czekam juz tydzień, jutro zadzwonie na infolinie
Gość: puchiko