Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam tak jak krynia, to drugie wyjście jest moim zdaniem lepsze.
Gość: trewor
drugie wyjscie
Gość: krynia
i tak na lokal trzeba się zrzucić
zobaczysz, że i tak same baby się skrzykną i albo wszystkie albo w kilku grupkach kupią coś przydatnego lub całkiem niepraktycznego, ale za śmiesznego
chociaż u mnie prezenty praktykuje się na wesela a na wieczory babskie czy kawalerskie raczej coś dowcipnego, aczkolwiek niezbyt kosztownego
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drugie rozwiązanie
Gość: cb656Old
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niestety nie mam już w sklepie nawet nie ma! a ppotrzebuję do doładowania!
prosze o pomoc!
w zamian 7 kodfów z coke!
Gość: andzia2005
myślę, że lepiej zrzucić się na sam lokal itp
Gość: arta
u nas nie ma zwyczaju płacenia za takie zabawy. Wieczór panieński organizuje świadkowa (a czasem sama panna młoda!) z własnej kasy, w ramach prezentu na ślub. Dziewczyny przynoszą podarki fikuśne, w stylu haleczka, stringi, jakiś wałek do bicia i tyle.
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję osóbką co wysłały!!!
jetseście wielcy i kochani
Gość: potworkaa
dzieki ejszcze raz;)
Gość: natie
ja rok temu bylam na wieczorze panienskim, co prawda robilysmy imprezke w mieszkaniu, ale skladalysmy sie wszystkie po rowno na jedzenie, alkohol i jakis przydatny pannie mlodej prezent:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tak samo jest. i na wieczorach koleżanek i u mnie skladka byla na wszystko , najpierw spotkanie u któreś z dziewczyn tam poprawienie humorków a później do klubu gdzie wynajęta loża, prezenty symboliczne i mega śmieszne, koleżanka latała w czerwonym welonie z rogami przez całą noc plus jakieś gadżety, ja musiałam biegać z uszami królika, ogonem i kokardką
wszystko małym kosztem a zabawa super
Gość: marielu
wjadomo, Mary w podeszłym wjeku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mery jest stara, to ja jestem zakonica
mery jest laska
Gość: mariolakal
Gość: krynia
piłki jakiejś nie masz zachomikowanej ?
Włosi od małego przepadają za futbolem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolu, moim zdaniem nie musisz mieć nic
Gość: ksylwia2009
Ale ja od niej dostawałam mnóstwo prezentów, więc wypada się odwdzięczyć... A mojemu syn synusiowi targała wielkie żelazko bezprzewodowe w prezencie poślubnym...