Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
Mój wnusio ma 3 miesiące i rozmiar ponad 70 - 80 cm... Malutkich na 58 dostał sporo i dawno z nich wyrósł... Jednak lepiej kupić większe bo bobas tak szybko rośnie, że niektórych rzeczy nie zdążył przerobić...
Gość: nineczka17
lepiej kupować właśnie rozmiar 62-68 bo rodzą się róznej długości moja córa na dzień dobry miała 59 cm wieć 56 były już zamale ubranka
aguska7
Postów 120
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!
Gość: sabikus
mój pierwszy syn miał 62 cm a drugi 57 wiec ja tez polecam kupowanie ubranek od 62 małe bez sensu bo szybko z nich wyrośnie
Gość: bruce
tyle co wyczyściłam te zasmolone ciasteczka, IP zmieniłam, operatora, komputer, adres zamieszkania i telefon
Gość: plocia
moja mała miała 52 cm, na szczęście od kuzynki dostałam parę mniejszych ubranek, ale to co miałam większe to po prostu podkrępywałam - rękawki czy gumki w spodenkach
Ale tak jak piszą dziewczyny, kupuj od 62
Gość: krysia1990
potrzebuje osob do zaproszenia do znajomych i polecenia pewnego konkursu - chetnee osoby PW
z gory dzieki
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0020122-68#
mariolakal - niezły ten Twój wnusio, rośnie jak na drożdżach
Gość: plocia
hehehe, mam dziewczynkę a mąż obstawiał do końca chłopca,
ale mam znajomych których lekarz zapewniał na 1000% że chłopiec, a jak sie urodziło .... to było
Ale życzę Ci dziewczynki - powodzenia i krótkiego porodu życzę
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja tylko ciocią będę dla maleństwa
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Ale fakt chłopak w różowym to tak średnio
Codzienny klik
Gość: nineczka17
ja kupowałam kolory neutralne dla córy dzięki temu później te małe ciuszki miało moich dwoch synów później już córe ubierałam sukienki i róż
Gość: taleksander
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awe
Postów 1701
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
aguska7