Pomocy!!!!

Gość: zeida

#3591130 Napisano: 02.08.2010 07:19:56
Pomocy - które urodziny obchodzi być kobietą ? Google nie odpowiada !
0 0

delfinka101

#3591626 Napisano: 03.08.2010 05:27:01
Czy dostał ktos jakąs zakladkę z numeru 7936?Ja dostałam jakiś kod i zakłądkę a przeciez nie wysyłałam smsa na ten numer
0 0

Gość: annaszura

#3591629 Napisano: 03.08.2010 05:33:38
Mam pytanie. Czy ktoś z was korzystał już z voucherów z tej stronki http://www.omnigeo.pl/ ?
Czy to rzeczywiście prawda. 37zł (za dostarczenie vouchera) piechota nie chodzi

proszę o wiadomość na pw
0 0

Gość: spin

#3592315 Napisano: 03.08.2010 10:30:47
potrzebuje lewych kont na FB info na priv
0 0

Gość: wsciekly

#3592345 Napisano: 03.08.2010 10:38:16
slawekorlowo napisał(a):

Hejka, mam problem ostatnio wygralem zmywarke w konkursie i w czasie kiedy ja wnosilem na 4 pietro (kurier nie chcial mi pomoc wniesc) moja wredna sasiadka zagadala kuriera i on jej wygadal, ze to jest wygrana w konkursie smsowym, to ona szybko po schodach dogonila mnie i zaczela mnie wyzywac od nierobow, pasozytow, zebrakow. Powiedziala ze jak nie pojde do pracy to zlikwiduje mi te wszystkie konkursy emotka i tak chyba tez sie stalo, bo od srody we wszystkich telefonach nie mam sygnalu emotka zaczelem szukac przyczyna, zaczelem od wujka googla i on powiedzial mi ze prawdopodobnie ktos ma uruchomiony zagluszacz sygnalu gsm, takie cos mozna kupic na allegro, podejrzewam ze to te wredne babsko mi robi na zlosc, zazdrosci wygranych. Co z taka k**** zrobic?

sprawdź telefony poza domem i już
0 0

Gość: kaoa

#3592360 Napisano: 03.08.2010 10:45:12
spin napisał(a):

potrzebuje lewych kont na FB info na priv

nie ma to jak szczerość emotka

jakby ktoś potrzebował pomocy to mam paragony z twixa z 29.07. i 31.07. emotka
0 0

agicho

#3592531 Napisano: 03.08.2010 11:53:52
Czy miał ktoś tak,że dostał SMSa z Twixa a nie było jego numeru na liście?? emotka Babka z infolinii miała oddzwonic ale na proste pytania nie potrafiła udzielić informacji więc nie liczę na cud ,że to zrobi emotka
0 0

joan

#3593746 Napisano: 03.08.2010 07:10:30
Twix, czyli w regulamin patrzę, a nie widzę

Dwoi mi się już i troi przed mymi oczami,
a nie widzę wciąż, gdzie stoi rzecz z paragonami,
że ich oddać tyle trzeba, co zgłoszeń wysłałam,
niech mnie piorun trafi z nieba, że nie doczytałam! emotka

Już koperta poszła w piątek z paragonem jednym,
a tu nagle rośnie wątek z jakimś info wrednym.
Piszę krótki więc poemat i wylewam żale,
bo nic na ten dziwny temat nie dostrzegam wcale emotka
0 0

monia24

#3593759 Napisano: 03.08.2010 07:16:01
joan napisał(a):

boska jestes emotka
0 0

joan

#3593761 Napisano: 03.08.2010 07:17:37
monia24 napisał(a):

boska jestes emotka

Niestety, w kwestii Twixa raczej chyba niedowidząca lub ciężko kapująca emotka Ale dzięki emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3593772 Napisano: 03.08.2010 07:26:21
joan napisał(a):

nie wierszem ale prozą cię pocieszę że ktoś pisał na forum że dzwonił i powiedziano mu ze wystarczy jeden paragon wysłać,
0 0

szalonakisia1

#3593788 Napisano: 03.08.2010 07:33:47
chciałabym się zapytać osób, które wygrały ramki cyfrowe z bobofruta, czy macie gwarancje na ramke??
0 0

joan

#3593799 Napisano: 03.08.2010 07:37:09
czarnygreg napisał(a):

nie wierszem ale prozą cię pocieszę że ktoś pisał na forum że dzwonił i powiedziano mu ze wystarczy jeden paragon wysłać,

Dzięki za info! Paragonów mam zapas, ale nigdzie nie dostrzegłam zapisu o tym, że trzeba przesłać paragon na każde zgłoszenie. Tymczasem dziś wpadł Twix po raz drugi emotka Z odesłaniem danych poczekamy, bo może w tzw. międzyczasie wyskoczą inne rewelacje emotka
0 0

Gość: majabobas

#3594035 Napisano: 03.08.2010 08:50:59
slawekorlowo napisał(a):

Witam ponownie, dziekuje wszystkim za wszelkie rady.
Sprawa wyglada tak:
Sasiadka nie chce ze mna rozmawiac, dzwonilem, pukalem, nie otwierala, zapytala kto tam? powiedzialem za sasiad, ona na to to ty ten od tej zmywarki? powiedzialem ze tak, to ona na to spieprzaj, zegnam, nie bede rozmawiac z nie robami. wtedy zrobilo mi sie bardzo przykro.
Postanowilem odwiedzic najblizszy posterunek policji, tam powiedzieli ze jak az tak bardzo chce to moge zlozyc zeznania itp. ale oni i tak sie tym nie zajma bo maja wazniejsze zgloszenia i sprawy.
Jeszcze jedno dzisiaj listonosz przyniosl mi list z plytka muzyka cd, chyba z interii i nie wiem czemu ten listonosz wszedl do niej emotka chyba nie mial dla niej zadnych listow, rzadko dostawala listy, jak juz to rachunki i ten listek siedzial u niej z 20 min. nie wiem co robili, chyba o mnie gadali, mozliwe to? bo co tak dlugo mogli robic?
aha, jeszcze jedno ten listonosz do tej przesylki mojej chyba zagladal, bo byla troszke naderwana koperta.
Odnosnie telefonow, to nadal sygnalu brak, nie mam juz sil emotka
Jutro bede musial zrobic jakies zwarcie w calym bloku aby nie bylo pradu, to wtedy moze to urzadzenie nie bedzie dzialac, bo jest chyba na prad, a wtedy moje telefonu znow zaczna dzialac? emotka

matrix jakiś emotka
0 0

izoldaaa6

#3594045 Napisano: 03.08.2010 08:55:17
agicho napisał(a):

Czy miał ktoś tak,że dostał SMSa z Twixa a nie było jego numeru na liście?? emotka Babka z infolinii miała oddzwonic ale na proste pytania nie potrafiła udzielić informacji więc nie liczę na cud ,że to zrobi emotka

u mnie taka sama sytuacja.
jutro będę do nich dzwonić emotka i zobaczymy emotka
0 0

barszcz

#3594046 Napisano: 03.08.2010 08:55:30
slawekorlowo napisał(a):

Sprawa wyglada tak:
Sasiadka nie chce ze mna rozmawiac, dzwonilem, pukalem, nie otwierala, zapytala kto tam? powiedzialem za sasiad, ona na to to ty ten od tej zmywarki? powiedzialem ze tak, to ona na to spieprzaj, zegnam, nie bede rozmawiac z nie robami. wtedy zrobilo mi sie bardzo przykro.
Postanowilem odwiedzic najblizszy posterunek policji, tam powiedzieli ze jak az tak bardzo chce to moge zlozyc zeznania itp. ale oni i tak sie tym nie zajma bo maja wazniejsze zgloszenia i sprawy.
Jeszcze jedno dzisiaj listonosz przyniosl mi list z plytka muzyka cd, chyba z interii i nie wiem czemu ten listonosz wszedl do niej emotka chyba nie mial dla niej zadnych listow, rzadko dostawala listy, jak juz to rachunki i ten listek siedzial u niej z 20 min. nie wiem co robili, chyba o mnie gadali, mozliwe to? bo co tak dlugo mogli robic?
aha, jeszcze jedno ten listonosz do tej przesylki mojej chyba zagladal, bo byla troszke naderwana koperta.
Jutro bede musial zrobic jakies zwarcie w calym bloku aby nie bylo pradu, to wtedy moze to urzadzenie nie bedzie dzialac, bo jest chyba na prad, a wtedy moje telefonu znow zaczna dzialac? emotka

Może zgłoś sprawę do PAR(PAÑSTWOWA AGENCJI RADIOWEJ) emotka
0 0

Gość: tato999

#3594055 Napisano: 03.08.2010 08:57:39
majabobas napisał(a):

slawekorlowo napisał(a):

Sprawa wyglada tak:

matrix jakiś emotka

chore to jakieś emotka

po co o takich rzeczach na forum pisać emotka
0 0

barszcz

#3594066 Napisano: 03.08.2010 09:00:29
slawekorlowo napisał(a):

jak sie skontaktowac z PAR'em?

tego nie wiem ,ale poszukaj w necie
0 0

Gość: tech44

#3594091 Napisano: 03.08.2010 09:08:23
http://freesweetsite.pl/join/149951 znów potrzebuje rejestracji ponieważ zamówiłem paczkę
0 0

Gość: pociecha2803

#3595382 Napisano: 04.08.2010 12:44:32
prosze o pomoc moze ktos przetłumaczyc chociaz tak po skrócie
    Dear Agnieszka,     

It’s been a while but sometime ago you signed-up to the Garnier newsletter, we’re pleased to announce that we’re back and have a whole array of our favourite Garnier products for you to try!     

Why not enter our free prize draw and you could win* over £100 worth RRP of our latest innovations to keep you looking gorgeous this summer!     

Enter now – Good luck!     

Take care, Garnier     

0 0