Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję! rozumiem, ale czy do tego czasu muszę mu zwrócić pieniądze i czy mogę mu wystawić negatywny komentarz?
Gość: imelka
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Ci imelko za pomoc. powiedz mi jeszcze jak wygląda zwrot tych prowizji, czy allegro jesli uzna moją rację zwróci mi pieniądze?
Gość: imelka
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3967
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomocy
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też się to dzisiaj od rana pokazuje, czasem mi pozwala się zalogować a czasem nie
Gość: pietrass
Znajdzie sie ktoś kto pomoże wygrać domóweczke ??
Gość: rw77
http://www.google...py?&answer=61416
kachna1111
Postów 987
Data rejestracji 23.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
potem okazało się że było 12 nieodebranych połaczeń od nich ...
nikt nie odbiera tam od wczoraj
myślicie że jeszcze zadzwonią?
przecież mają już moje dane?
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf
Gość: evja
Gość: luskaaa
Co dokladnie oznacza ze Organizator zastrzega sobie prawo do wykorzystania nadesłanych zdjęć w celach marketingowych i innych takich..? Zawsze się to pojawia w konkursach, no i jak bym na przykład wysłała swoje zdjecie (na ktorym jestem ja) i bym wygrala to co oni konkretnie moga zrobic z tym zdjeciem? pytam bo nie chcialabym zeby moje zdjecie gdzies krazylo po internecie..
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz znaleźć się na materiałach promocyjnych i marketingowych, na plakatach, na billboardach itd. Nie możesz żądać z tego tytułu żadnych wynagrodzeń ani odszkodowań. Czasem jeszcze organizator dodaje w regulaminie, że może wykorzystać wszystkie nadesłane zdjęcia, nie tylko te, które wygrają.
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2015:krem BB,
Gość: rw77
przed świętami to juz chyba tylko pocztex został
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tylko pocztex wysyłaląm wczoraj paczkę i nikt oprócz pocztexu nie podjął mi się nadania przesyłki
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po swietach? Widzialam strone kurjerzy? czy takim posrednikom warto ufac? Macie kogos sprawdzonego?
Gość: nineczka17
ja polecam
https://www.wysylajtaniej.pl/
zawsze wysyłam UPS z tej strony i jestem zadowolona