Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2015:krem BB,
masza
Postów 7679
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://apps.faceb...klanepolwlapkach/gra
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sopran
Gość: komarek
Gość: hittmanka
Uwaga! Zaginął bliski przyjaciel mojej rodziny Florian Dzierzok. Mieszka w Kaletach - Drutarni.
Podejrzewamy, że kierował się w kierunku Tarnowskich Gór i Bytomia. Jest to starszy pan już siwiejący, z wąsem i lekkim zarostem ma 55 lat, jest wysokiego wzrostu. Może mieć czapkę z daszkiem ( kaszkiet) głos ma specyficzny taki zachrypnięty, że na pierwszy rzut ucha możecie go nie zrozumieć. Bardzo możliwe, że zasłabł albo go napadli, mógł też stracić pamięć.Jest bez nałogów nie ma też wrogów. Prawdopodobnie wyszedł z domu po prezenty
.Szukam go z rodziną wszędzie, Policja również go szuka.
Gdybyście coś słyszeli, widzieli to dzwonić do mnie na telefon o każdej porze dnia i nocy 505 034 600.
Proszę o uwagę na takie osoby szczególnie w rejonie Chorzowa, Katowic, Piekar Śląskich, Miasteczka Śląskiego, Tarnowskich Gór i Bytomia.
Z góry dziękuję Kasia.
Gość: gocha26
Co robicie? Ucinacie żeby był cieńszy - czubek choinki? Czy jakieś inne rozwiązania?
Mój mąż ma nadzieję że ona puści korzenie, więc raczej nie pozwoli mi uciąć czubka
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 120
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłane
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!
Gość: anikka1212
Na jakim systemie operacyjnym masz Laptopa? Bo ja mam też matę, sterowników nie ma jeszcze na win7, tylko można sterować, jak masz do maty płytkę z grą bez instalacji.. wypróbuj na windows XP, broń boże na Viście. Powinno pójść normalnie. A jak nie to napisz mi dokładnie na PW, postaram się pomóc.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolaxpx
Postów 60
Data rejestracji 26.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biorę udział w konkursie chevroleta. na pocztę przyszło mi potwierdzenie Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie Garaż Marzeń. Oto przypomnienie Twojego wyboru i udzielonej odpowiedzi.
Cruze
Czarny Carbon Flash
Twoja odpowiedź:
{ANSWERDETAIL}
Jeśli właściwie wybrałeś kolor i model oraz uzasadniłeś czemu to właśnie do Ciebie powinien trafić samochód, masz szansę go wygrać.
Gdy brałam udział wcześnie przyszła mi moje uzasadnienie a teraz {ANSWERDETAIL}
Gość: AgaAga
answer detail to szczegóły odpowiedzi
lolaxpx
Postów 60
Data rejestracji 26.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję ,że mi zaliczyli odpowiedź
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
wyslesz mi tu zyczenia,odwdziecze sie
http://apps.facebook.com/grolsch-swieta/
magdalena glaznet
jesli nie masz mniew znajomych to prosze zapros
anetka129
Postów 405
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebo...682189611&ref=ts
bardzo proszę wyślij mi życzenia:
http://apps.facebook.com/grolsch-swieta/
kliknij napełnij na czerwonym tle
potem wpisz moje dane Katarzyna Jędrzejak
zaznacz mnie po lewej
wpisz życzenia i wyślij musisz mieć mnie w znajomych
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!