Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szczupak
Postów 838
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy pomoże, ale na moim lapku są 3 wejścia usb i jedno też od dłuższego czasu nie działa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest 6 gniazd, na każdym działa myszka, ale za to czy telefon, aparat czy czutnik kart nie idzie na żadnym
szczupak
Postów 838
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sorki chyba nie umiem pomóc
u mnie za to nie działa zmywarka
albo nie może wystartować, albo jak się jej uda ruszyć i pobierze wodę to dalej stop i kicha,
ktoś może wie czy to poważna usterka?
odpływ sprawdzony ok, pobór wody też ok, filtry przeczyszczone, zmywarka też tylko zmywać jej się odechciało. Ktoś może ma jakiś pomysł na zmywarkę?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja wole nie działające usb
a zobacz może gdzieś jakieś resztki sie dostały i blokują ? Ja tak miałam z pralką, niby filtry były czyste, ale po ponownym sprawdzeniu okazało się że moja gumka taka cieniutka wkręciła się i blokowało go
Gość: taaga20
włącz komputera do prąda i ci wszystko pójdzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe taaga ty już lepiej pakuj się i idź do domu
Gość: swibek
wyłącz kompa
włącz ponownie i spróbuj dopiero wpiąć te urządzenia USB.. może komp ich nie znajduje. jeśli do tej pory działały to coś ze sterownikami napewno.. a jeśli nowe podłączasz to może trza wpierw instalnąc oproogramowanie.. czasem jest do urządzenia a czasem dodatkowe stery..
Gość: taaga20
nie mogę, jeszcze 12 minut
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyłączałam, myszkę podłączyłam wczoraj po południu i działa do dzisiaj, wieczorem chciałam zrzucić zdjęcia i nie poszło. Poddaje się męża wieczorem poprosze niech on się męczy
aaaa nie rób tego noo , później znowu będę miała koszmary
ps niebawem ja przybęde Cię straszyć
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, coś tam było....
a spróbuj zmienić nick
Gość: 12klauduus
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2015:krem BB,
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie poszło dopiero wtedy jak wpisałam poprawne (czyli nie X z kropka
fryz - tak, przesyłają maila.. ja miałam w SPAMie
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spam tez przeglada na biezaco, ehhh moze jeszcze dojdzie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie dojdzie to wyslij jeszcze raz zgłoszenie. Moze przez tę awarię w Sylwestra potracili zgłoszenia
Gość: arta
Usunęli to, czy ja oślepłam? Proszę o pomoc.
Gość: ninka28
Gość: polec
Spróbuj wody morskiej, ale na moje oko to raczej alergia niż niedoleczone przeziębienie.
A jakaś wysypka jest , albo podrażniona skóra?
Gość: doma83
Pogotowie komputerowe
Czwórkowy ekspert komputerowy - Tomek Pajączakowaki odpowie na wszystkie Wasze pytania związane z komputerami. Piszcie - 70 044. Pogotowie komputerowe już rusza
http://www.facebook.com/czworka?v=wall