Pomocy!!!!

Gość: spin

#4032833 Napisano: 09.01.2011 05:20:07
kambria napisał(a):

nie smiejcie sie ze mnie proszę, tylko jak ktoś ma chwilkę czasu to poproszę o odpowiedź,
korzystam z przeglądarki mozilla firefox, nie mam pojęcia co nacisnęłam ale niestety zniknął mi pasek z zakładkami i w ogóle cała górna część strony, miotam sie teraz i nie wiem jak to przywrócić, a w a w zakładkach mam bardzo ważne adresy, emotka
bardzo proszę o pomoc

przyciskaj po kazdym klawiszu na klawiaturze w koncu cos zalapie
0 0

Gość: kambria

#4032837 Napisano: 09.01.2011 05:22:38
dzięki, udało się, w trybie awaryjnym ruszył,

nawet jak alt naciskałam to sie pasek nie pokazywał, dzięki, uffffff
0 0

anetka129

#4033122 Napisano: 09.01.2011 07:00:56
kupię paragon leclerc 01-904 Warszawa Kwitnąca ul. Aspekt na vizir 7.5 kg lub odsprzedam wygrany numer
propozycje pw
0 0

Gość: mariolakal

#4033416 Napisano: 09.01.2011 08:29:22
Kurde, nie działa mi kurnik.pl emotka Czy ktoś może sprawdzić co tam jest grane ??? emotka
0 0

Gość: eywa

#4033602 Napisano: 09.01.2011 09:11:06
mariolakal napisał(a):

Kurde, nie działa mi kurnik.pl emotka Czy ktoś może sprawdzić co tam jest grane ??? emotka

u mnie działa normalnie:(
0 0

Gość: mariolakal

#4033622 Napisano: 09.01.2011 09:15:13
eywa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

u mnie działa normalnie:(

Stronka się otwiera, ale nie można zagrać bo jest zero graczy... emotka
0 0

agusiac87

#4033755 Napisano: 09.01.2011 09:46:36
kto się zna na office 2007 ??
wstawiam numery stron ale nie chce go na pierwszej karcie, jak to zrobić ?
0 0

Gość: justom

#4033781 Napisano: 09.01.2011 09:52:37
Miałam podobny problem, również wyświetlał mi się error 404. Weszłam jednak w Twoje konto a tam info, że paragon o numerach.... został zarejestrowany i bierze udział w konkursie!!!!
madzia34 napisał(a):

wpisuje dane na knorze i te numery paragonów itd.,przechodze dalej klikam na wybrany produkt do głosowania i dalej i kicha

komus tez nie przeszło dalej??pisze ze strona nie moze zostac odnaleziona:(
czy komus sie udało ??

emotka
0 0

Gość: jaspeer

#4033787 Napisano: 09.01.2011 09:53:36
agusiac87 napisał(a):

kto się zna na office 2007 ??
wstawiam numery stron ale nie chce go na pierwszej karcie, jak to zrobić ?

pw emotka
0 0

Gość: olcia24

#4034097 Napisano: 10.01.2011 12:18:47
Mam zagwozdkę -dotyczącą nieużywanego startera w Orange:

starter kupiłam gdzieś rok temu,
prówowałam go odpalić w telefonie, który miał simlocka w Erze- i mi się ten orangowski starter zablokował (wrzuciłam go do szuflady i zapomniałam ,że mam)

Znalazłam wczoraj w czasie porządków-
wsadziłam go wieczorem do innego telefonu i normalnie dał się odpalić -
puściłam sms na konkurs,
a za chwilę przyszło powiadomienie z poczty głosowej że mam 2 nieodebrane wiadomości.

I na skrzynce faktycznie były jakieś 2 próby połączenia z tym nieużywanym numerem (jacyś ludzie się dobijali )
:D

I teraz siedzę i się zastanawiam:
-czy Orange ten nieużywany ponad rok numer sprzedało już innemu klientowi,
-czy tamci ludzie źle wykręcali numer i nagrali się akurat wczoraj na mój numer

PS. Ja ze swojego telefonu normalnie mogę się na ten nowy starter na drugim fonie dodzwonić czy wysłać sms , ale zastanawia mnie ta poczta głosowa ...

Jak myslicie ?

0 0

sambolera

#4036126 Napisano: 10.01.2011 04:56:01
czy mozna zmienic przynaleznosc do okreslonej poczty? bo na swojej to ja juz chyba przestane swiadomie odbierac przesylki
jesli jest opcja przeniesienia sie na inna to prosze o info emotka
0 0

merynosek

#4036128 Napisano: 10.01.2011 04:56:06
Błąd MySQL nr: 0x2540803
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '@wp.pl' at line 1
Taki błąd mam na sadze jak chcę zmienić zdj emotka Ktoś to rozumie?
0 0

avatea

#4039955 Napisano: 11.01.2011 05:24:51
Piszę tutaj - i pozwolę sobie czasem przypomnieć do dwudziestego:)

Teraz skoro już zgłosiłam swojego bloga do konkursu to muszę chyba o głosy poprosić.

Konkurs na blog roku...

skoro powiedziało się A to wypada powiedzieć B

Choć…liczba zgłoszonych blogów to 4708!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy mam szansę znaleźć się w pierwszej dziesiątce?

Cóż zależy to od Was:)

Jeśli ktokolwiek z Was choć raz uśmiechnął się przy moich notkach to poproszę smska:)

Rozpoczął się etap głosowania sms!!! Potrwa do 20.01.2011 do godziny 12:00

Z jednego numeru telefonu można RAZ zagłosować na dany blog.

Więc ładnie się uśmiecham o smski i… trzymajcie kciuki.

http://www.blogro...atea,gwcw1,blog.html

sms o treści A00225 na nr 7122

i ważne:

Dochód z smsków zostanie przeznaczony na turnusy dla osób niepełnosprawnych. emotka emotka
0 0

ziolko

#4040034 Napisano: 11.01.2011 05:43:11
Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka
0 0

isiulka

#4040282 Napisano: 11.01.2011 06:36:01
olcia24 napisał(a):

Mam zagwozdkę -dotyczącą nieużywanego startera w Orange:

starter kupiłam gdzieś rok temu,
prówowałam go odpalić w telefonie, który miał simlocka w Erze- i mi się ten orangowski starter zablokował (wrzuciłam go do szuflady i zapomniałam ,że mam)

Znalazłam wczoraj w czasie porządków-
wsadziłam go wieczorem do innego telefonu i normalnie dał się odpalić -
puściłam sms na konkurs,
a za chwilę przyszło powiadomienie z poczty głosowej że mam 2 nieodebrane wiadomości.

I na skrzynce faktycznie były jakieś 2 próby połączenia z tym nieużywanym numerem (jacyś ludzie się dobijali )
:D

I teraz siedzę i się zastanawiam:
-czy Orange ten nieużywany ponad rok numer sprzedało już innemu klientowi,
-czy tamci ludzie źle wykręcali numer i nagrali się akurat wczoraj na mój numer

PS. Ja ze swojego telefonu normalnie mogę się na ten nowy starter na drugim fonie dodzwonić czy wysłać sms , ale zastanawia mnie ta poczta głosowa ...

Jak myslicie ?

Lepiej nie wysylaj na konkursy bo za 2 dni Ci zablokują. Może jak doładujesz to coś zmieni . Ja tak miałam na kilkunastu starterach. Na drugi dzień chciałam włączyć i już nagle nie znalazły zasięgu.
0 0

Gość: polec

#4040345 Napisano: 11.01.2011 06:46:58
Co trzeba kupić na konkurs Misja : Domowy budżet w Carrefourze ?

W gazetce jest info o konkursie, ale żadnych szczegółów ???
0 0

Gość: wsciekly

#4040379 Napisano: 11.01.2011 06:53:47
ziolko napisał(a):

Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Proszę o odzew emotka

a o jakie łącze chodzi - bezprzewodowe czy przez kabel ?
0 0

Gość: ineska

#4040439 Napisano: 11.01.2011 07:08:54
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Proszę o odzew emotka

najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?
0 0

ziolko

#4040453 Napisano: 11.01.2011 07:12:17
ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Proszę o odzew emotka

najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?

normalny modem przewodowy,
na infolinii twierdzą, że nikogo nie wysyłali, nie mają żadnego zgłoszenia. Auto miało napis z firmy, co normalnie przyjeżdżają do usterek, ale obecnie nie jest trudno zrobić napis na aucie emotka
Internet chyba jest - nie wiem, bo nie mieszkam z rodzicami
0 0

Gość: wsciekly

#4040464 Napisano: 11.01.2011 07:14:47
ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Proszę o odzew emotka

ale oni lubią kryć swoichemotka

jeśli chodzi o łącze bezprzewodowe i gość przy okazji sprawdzania, wziął hasło dostępu, już ktoś może korzystać z waszego netu

metoda na technika służy własnie do tego celu i bardzo często ten technik wcale nie pracuje w TP i jest nasłany przez życzliwego sąsiada

a w TP panuje taki chaos i bałagan, że telefony niewiele dadzą emotka emotka emotka
0 0