Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: spin
Gość: kambria
nawet jak alt naciskałam to sie pasek nie pokazywał, dzięki, uffffff
anetka129
Postów 405
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
propozycje pw
Gość: mariolakal
Gość: eywa
u mnie działa normalnie:(
Gość: mariolakal
Stronka się otwiera, ale nie można zagrać bo jest zero graczy...
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wstawiam numery stron ale nie chce go na pierwszej karcie, jak to zrobić ?
Gość: justom
Gość: jaspeer
pw
Gość: olcia24
starter kupiłam gdzieś rok temu,
prówowałam go odpalić w telefonie, który miał simlocka w Erze- i mi się ten orangowski starter zablokował (wrzuciłam go do szuflady i zapomniałam ,że mam)
Znalazłam wczoraj w czasie porządków-
wsadziłam go wieczorem do innego telefonu i normalnie dał się odpalić -
puściłam sms na konkurs,
a za chwilę przyszło powiadomienie z poczty głosowej że mam 2 nieodebrane wiadomości.
I na skrzynce faktycznie były jakieś 2 próby połączenia z tym nieużywanym numerem (jacyś ludzie się dobijali )
:D
I teraz siedzę i się zastanawiam:
-czy Orange ten nieużywany ponad rok numer sprzedało już innemu klientowi,
-czy tamci ludzie źle wykręcali numer i nagrali się akurat wczoraj na mój numer
PS. Ja ze swojego telefonu normalnie mogę się na ten nowy starter na drugim fonie dodzwonić czy wysłać sms , ale zastanawia mnie ta poczta głosowa ...
Jak myslicie ?
sambolera
Postów 3757
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
jesli jest opcja przeniesienia sie na inna to prosze o info
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 039;@wp.pl' at line 1
Taki błąd mam na sadze jak chcę zmienić zdj
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Teraz skoro już zgłosiłam swojego bloga do konkursu to muszę chyba o głosy poprosić.
Konkurs na blog roku...
skoro powiedziało się A to wypada powiedzieć B
Choć…liczba zgłoszonych blogów to 4708!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy mam szansę znaleźć się w pierwszej dziesiątce?
Cóż zależy to od Was:)
Jeśli ktokolwiek z Was choć raz uśmiechnął się przy moich notkach to poproszę smska:)
Rozpoczął się etap głosowania sms!!! Potrwa do 20.01.2011 do godziny 12:00
Z jednego numeru telefonu można RAZ zagłosować na dany blog.
Więc ładnie się uśmiecham o smski i… trzymajcie kciuki.
http://www.blogro...atea,gwcw1,blog.html
sms o treści A00225 na nr 7122
i ważne:
Dochód z smsków zostanie przeznaczony na turnusy dla osób niepełnosprawnych.
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.
U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.
Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.
CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.
Ktoś miał podobne doświadczenia??
Proszę o odzew
isiulka
Postów 3478
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: polec
W gazetce jest info o konkursie, ale żadnych szczegółów ???
Gość: wsciekly
a o jakie łącze chodzi - bezprzewodowe czy przez kabel ?
Gość: ineska
najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalny modem przewodowy,
na infolinii twierdzą, że nikogo nie wysyłali, nie mają żadnego zgłoszenia. Auto miało napis z firmy, co normalnie przyjeżdżają do usterek, ale obecnie nie jest trudno zrobić napis na aucie
Internet chyba jest - nie wiem, bo nie mieszkam z rodzicami
Gość: wsciekly
ale oni lubią kryć swoich
jeśli chodzi o łącze bezprzewodowe i gość przy okazji sprawdzania, wziął hasło dostępu, już ktoś może korzystać z waszego netu
metoda na technika służy własnie do tego celu i bardzo często ten technik wcale nie pracuje w TP i jest nasłany przez życzliwego sąsiada
a w TP panuje taki chaos i bałagan, że telefony niewiele dadzą