Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
piszę teraz z siemensa tutaj wystarczy nacisnąć klawisz funkcyjny a potem F1,
mój laptop to HP,
podzielcie się proszę jak sie podłączacie to moze coś sie sprawdzi, na cudzym sprzecie piszę
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Gliwicach w Forum córka dzisiaj odbierała i były wszystkie dostępne - wybrała zawieszkę za 99 zł więc rozrzut cenowy jest b.duży.
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: ewaewa
wtedy wciskasz Fn i ten klawisz i masz podłączoną antenę. Chyba, że nie o to chodzi.
Może inaczej: na dolnym pasku po prawej stronie jak jest ikonka komputera z falami i tam masz opcje włączania internetu.
Gość: wsciekly
a jestes na kablu czy bezprzewodowo ?
Gość: czarnygreg
ja obstawiałam, że bezprzewodowo
deva
Postów 3005
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: klamcia
Gość: ivisia
HELP !!!!!!!
już miałem pisać do Dawidka co sie z herbatami wygłupia
zmień ten awatar to podpowiem
inaczej
Gość: ivisia
a awatarek też radzę zmienić... ten już zarezerwowany na amen
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze 2 karniaki
Też mi głupio, jak zauważę gdzieś swój awatar, chce zobaczyć co to za głupoty napisałem, a tu mądry post
p.s
Wybacz Hitmanka, ale kocham swój awatar i siebie, a uwierz że miłość jest po prosu bezgraniczna i nie mogę tak zostawić swojego awatara
merp
miło Cie widzieć we własnej skórze
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano w topie teraz był link do konka na fecbooku-czas na plażowanie.Rano było ok i można było wejśc w aplikację a teraz nagle nie można.Też tak macie?
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to był top konki na facebooku
szprotka
Postów 2371
Data rejestracji 20.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczegóły na p.w.
Mogę dać kod na actimel lub 30 kodów żubr
Gość: goralecka
Ja wiem, ze to zwykle okulary ale przywiozłam je sobie z włoch i mam do nich sentyment
I nie wiem jak to możliwe, żeby okulary od dolce&gabbana tak się rysowały, się zachciało mieć coś z wyższej półki
Gość: hittmanka
hehe... no jakoś będę musiała Cię ścierpieć
fajnie, że jesteś znowu w swojej skórze