Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
na te okulary jest specjalne etui
o ile kojarzę 2 razy droższe od samych szkieł
w przeciwnym wypadku masz... jednorazówki
no może nie całkiem jednorazówki, ale jednosezonówki
kłamcia
Gość: jolcia12
moze kup sobie na allegro taka pastę polerską do usuwania rys z wyświetlaczy telefonów i tym przepoleruj okularki
Gość: jolcia12
http://allegro.pl...tis-i1722746898.html
Gość: aneczka155
Użyłam tej pasty do usunięcia rys z ekranu telefonu-nic nie podziałało.
Gość: goralecka
jolcia12 właśnie słyszałam, że to podobno nie działa ale może warto na sobie wypróbować. Dzięki za link, przyda się
nie mam linka, ale pamiętam jak była dziewczyna szpanowała tymi szkiełkami
to nie całkiem etui, ale taki ochraniacz, który musisz zakładać przed każdym składaniem okularów
wtedy końcówki nie dotykają szkieł
ale można też samemu coś wykombinować
tych rys już nie usuniesz, bo jedynie zniszczysz okulary
nie radzę eksperymentować
Gość: thimka
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: szunia
ja dostałam kiedyś kwiaty wysłane jako przesyłka konduktorska czy jak to tam się zwie
ale dostałam je na adres firmy, to nie musiałam się sama po nie fatygować.. goniec podjechał i przywiózł
ewelinakbk99
Postów 91
Data rejestracji 25.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiele rzeczy przesyłam autobusem i adresat ma info na telefon gdzie i w jakim terminie odebrać przesyłkę
kierowcy odpalasz z 5-10 zeta (przy dłuższych trasach lub większych przesyłkach więcej) i masz spoko
tylko nigdy nie wysyłałem w ten sposób kwiatów
joan
Postów 18685
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie w mieście jest kwiaciarnia, na której można przeczytać Na terenie X dostarczamy kwiaty bezpłatnie! To malutki sklep - widocznie w ten sposób chce pokonać konkurencję. Sprawdź w necie, może znajdziesz w mieście docelowym podobne usługi
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosmonia
Postów 363
Data rejestracji 11.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anytram
joan
Postów 18685
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To loteria - można wygrać 1 kodem, można nie wygrać 200 kodami. Posłałam 3 kodziki i wpadła 1 zawieszka
Gość: pola731
ja wysłałam 9 - narazie też jedna tylko