Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
Podłączam się do pytanka... zaczyna mnie to wkurzać...
Gość: karo108
mial ktos tak?
Gość: gwiazdeczka60
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
mia
Postów 17560
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
W temacie wkurza ludzie piszą, że nie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: tato999
nie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie sprawnie zawsze dochodziły
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie działa mi poczta na tlenie
Gość: monte
Gość: taaga20
do mnie tez, czasami po 3 miesiacach ale zawsze nagrody dochodza
Gość: sonyyy
Moj problem jest nastepujacy: podczas wl. laptopa ładuje sie (pojawia sie logo WINDOWS 98) i laduje sie, laduje ... i pojawia sie blad: Brak gotowości podczas odczytu na dysku C. Potem niżej: C:\>mode con codepage prepare =((852 C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi) i nie da sie go odpalić przez tryb awaryjny bo sie laduje i tez to wyskakuje. Nie da sie go uruchomic a na dysku są bardzo ważne pliki których nie moge stracić za nie wiem co ;( Czytalem cos ze to cos nie tak z AUTOEXEC.bat. Laptop ma WINDOWSa 98, mam dyskietkę startową lecz nie mam stacji dyskietek. Proszę o pomoc, przynajmniej w odzyskaniu plików. Czy jest szansa na odzyskanie plikow?
Gość: awi
Gość: konqrs
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: konqrs
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy następnym rachunku powinni Ci obniżyć kwotę za tyle dni, ile nie miałaś internetu
czyli kwota podzielona przez ilość dni w miesiącu, i później pomnożona przez te dni co nie masz internetu - jeśli to ich wina
ale faktycznie - rzecznik w Twoim mieście lub najbliższej okolicy powinien pomóc
I nie martw się.. jesli to kolega, to uderzaj od razu na samą górę, tępić chamstwo
złóż oficjalną skargę na niego do oddziału lub nawet centrali playa
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja dzwon,pokaż palantowi gdzie raki zimują
Gość: wsciekly
musisz tylko podać nr karty telefonicznej, na którą działa modem (jest na umowie) i hasło (tez jest na 1 umowie, na aneksach już go nie ma)
być może masz coś zablokowane w ustawieniach - też tak kiedyś miałem, wystarczyła 1 rozmowa i wszystko zaczęło działać
może być też problem z nadajnikiem w Twojej okolicy - po ostatnich burzach Play dużo sprzętu ma zepsutego i nie mogą wyrobić z usuwaniem awarii - wówczas nic nie da inwestowanie w nowy modem
jeśli najprościej i najszybciej chcesz sprawdzić, czy to nie jest wina modemu, przełóż kartę z modemu do komórki - jak zadziała, to wina modemu; jeśli nie złapie neta to problem z kartą - a kartę wymienią Ci od ręki w każdym salonie
w Koszalinie masz chyba kilka salonów Play, więc olej jakiegoś tam palanta - szkoda nerwów
jeśli już minął Ci okres umowy, możesz kupić nowy modem za złotówkę lub wziąć lepszy za ok. 169 zł, który od razu spełnia funkcję routera
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane