Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pacyffk
tego nie wiem, ale może ustawiłaś od najstarszych do najnowszych
Gość: mariolakal
Kurde, zauważyłam, że wszystkie wiadomości zaczynają się na literę Z... Jak to odkręcić???
Gość: l0ginka
Nie mogę sprawdzić bo jestem nie na kompie.
Dzięki !!! Jesteś Wielka !!!
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam,że :Rozporządzenie to nie zostało nigdy opublikowane w żadnym dzienniku promulgacyjnym,
odgrywało jednak ważną rolę w edukowaniu funkcjonariuszy policyjnych.
doczytałam się ,że były jakieś wydania (nawet wznawiane), że sprzedawano na Allegro i w antykwariacie jakimś, ale nigdzie śladu treści.
majchrowski
Postów 827
Data rejestracji 08.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak zaznaczysz i dodasz jako spam, to...?
wyrzuci tylko jedną czy wszystkie od tego samego nadawcy? nie mam jak sprawdzić bo wywaliłam wszystkie wiadomości ostatnio...
Wyrzuciło tylko jedną wiadomość, którą zaznaczyłam jako spam...
Gość: eldcia
Gość: villemo29
ja też szukam ;(
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co robić???
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: bassia5
Szukam chętnych, wspaniałych ludzi, którzy zechcą pomóc
Dodałam dzisiaj do bazy konkurs jest to konkurs plastyczny dla dzieci, który ma na celu promowanie tak zanikającej obecnie sztuki czytania. Jest to naprawdę konkurs z misją, organizowany przez wspaniałego człowieka. Całą akcję popieram całym sercem. Niestety teraz są wakacje i przez to jest mało zgłoszeń. A nagrody naprawdę są fajne(główną jest pobyt w Krakowie, gdzie będzie wręczona nagroda, wszystko opłacone prócz tego masa atrakcji: park wodny, centrum zabaw itp) a pomniejsze nagrody to książki, sprzęt komputerowy, gry planszowe itd Kochani, wielka prośba pomóżcie rozpropagować ten konkurs. Gdyby ktoś zechciał udostępnić link na swojej tablicy na fb lub sam był zainteresowany, to proszę piszcie do mnie prv. Bardzo, bardzo Was proszę i z góry dziękuję.
To jest link do konka http://papierowypies.blogspot.com/
a w sprawie pomocy w rozpropagowaniu to piszcie do mnie na prv. Bardzo proszę, pomóżcie
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki list? wysłał pobieraczek czy firma windykacyjna?