Pomocy!!!!

aurorcia

#4615944 Napisano: 17.08.2011 11:02:05
evja napisał(a):

Ja mam dość nietypowy problem.
Po lasach, w mieście w którym mieszkam, chodzi pewien facet. Ten facet widząc kobietę zdejmuje spodnie (gwałtownie je opuszcza) i gania z genitaliami na wierzchu. Dość stary typ i z tego co wiem można go tak spotkać już od 4 lat. Choć wydaje mi się, że była jakaś przerwa, gdy go nie było.
Tak już trzy razy udało mi się uciec. Ale cholernie boję się przechodzić lasem lub obok. Niestety często muszę jeśli chcę dojść tam gdzie powinnam.
I teraz jest pytanie. Co ja mogę zrobić? Myślałam, żeby nosić ze sobą jakiś dezodorant, ale boję się, że strach mnie spraliżuje i nie będę potrafiła go użyć.. co zrobić?

on jest nie szkodliwy,najlepszym sposobem jest zawstydzenie go tekstem np;nie ma pan nic ciekawszego do pokazania?? lub widziałam większego to podobno najbardziej pomaga.
0 0

Gość: akika24

#4615945 Napisano: 17.08.2011 11:02:13
akika24 napisał(a):

Szukam pilnie kontaktu z antylopia

0 0

ziolko

#4615948 Napisano: 17.08.2011 11:03:53
zgłosić na policję - przede wszystkim, bo może zrobić krzywdę komuś... policja powinna zareagować

poza tym mozesz mieć w torebce mini lakier do włosów, gaz pieprzowy

jeśli facet tylko się obnaża, nie atakując - nic nie rób, nie uciekaj - bo o to mu chodzi.. najlepiej przejdź obojętnie obok, ale też nie wyśmiewaj go, bo może być agresywny
0 0

Gość: evja

#4615962 Napisano: 17.08.2011 11:08:56
Wydaje mi się, że może być nieszkodliwy, ale za każdym razem z paniki uciekłam, więc nie wiem.

Tylko, że zgłoszę na policję, a jak oni go znajdą
po 1) lasów jest tu całkiem sporo
po 2) na pewno gdyby zobaczyła go policja byłby ubrany..

Aurorcia - trochę bym się bała emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4615971 Napisano: 17.08.2011 11:14:09
evja napisał(a):

Wydaje mi się, że może być nieszkodliwy, ale za każdym razem z paniki uciekłam, więc nie wiem.

A może ma co pokazać i chce się tylko pochwalić ? emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4615983 Napisano: 17.08.2011 11:17:46
Oczywiście policja powinna zająć się tą sprawą, chyba zależy im na bezpieczeństwie, a przynajmniej na poczuciu bezpieczeństwa obywateli.

I chodzi o to, żeby policja nie poszła w te lasy w mundurach, niech podstawią jedną ze swoich policjantek (jest wiele kobiet w policji) po cywilu i na pewno kiedyś uda się im złapać typa.

Może trzeba im to zasugerować, a jak nie podejmą żadnej akcji to postraszyć mediami
emotka
0 0

Gość: akika24

#4616466 Napisano: 17.08.2011 03:23:54
akika24 napisał(a):

Szukam pilnie kontaktu z antylopia

0 0

ziolko

#4616498 Napisano: 17.08.2011 03:37:59
evja napisał(a):

jeśli miałaś takie coś 3 razy, to nie powinni tego lekko potraktować,, bo nie wiadomo, co może być później, czy nie zaatakuje kogoś

zgłoś na policji, ale wcześniej przygotuj się do zgłoszenia - przypomnij sobie, gdzie to dokładnie było, czy zawsze w tym samym miejscu, jak facet wyglądał - szczególnie opis twarzy, jakieś cechy charakterystyczne. W co był ubrany, o której godzinie to było itp...

powinni jakoś zareagować - w końcu to nie facet spacerujący z psem, jakich wielu
emotka
0 0

Gość: errorr

#4616562 Napisano: 17.08.2011 04:20:02
evja napisał(a):

Znasz go już z widzenia,to przyszykuj aparat albo telefon nakręć film lub zrób zdjęcie wrzuć w internet a internauci go znajdą emotka .Już nie raz nie zawiedli emotka .

W temacie to POMOCY!!!
Szwagier dowiedział się że jedzie na mecz emotka .Napakował całą torbę pustych butelek i wsiadł do auta odpalił lecz po chwili wysiadł
emotka wziął jeszcze pustą torbę i powiedział - Dzwoń do szefa że na jutro potrzebujesz urlop na żądanie !!! Sprawy rodzinne ! emotka
Kurde on mnie spije na śmierć,poćwiartuje i wsadzi do tej pustej torby a na mecz pojedzie z swoim najlepszym kumplem emotka .
A podałem jego dane na bilety emotka
Zaraz wróci bo do sklepu niedaleko jest .Idę na ostatniego papierosa ,żegnajcie
emotka
0 0

ziolko

#4616614 Napisano: 17.08.2011 04:40:05
error - potrzebujesz pomocy forumowej wiedźmy?? emotka emotka
mogę dać Ci miotłę/miotłą i zaraz przejdą dolegliwości emotka
0 0

Gość: kaszek

#4617124 Napisano: 17.08.2011 08:10:04
Czy znajdzie się tak dobra osoba, która pomoże mi (bądź wytłumaczy) jak wygrać kosmetyki Bielenda? emotka
Za pomoc w wygraniu mogę podesłać kilka kodów z coca-coli emotka
0 0

Gość: spin

#4617131 Napisano: 17.08.2011 08:12:09
kaszek napisał(a):

Czy znajdzie się tak dobra osoba, która pomoże mi (bądź wytłumaczy) jak wygrać kosmetyki Bielenda? emotka
Za pomoc w wygraniu mogę podesłać kilka kodów z coca-coli emotka

siedzisz od 6 do 24 i czatujesz az 10 razy zapali sie w pokoju swiatlo i wowczas klikasz otworz sejf jak zalapiesz sie do 41 miejsca w ciagu dnia to wygrywasz kosmetyki
0 0

monia676

#4617140 Napisano: 17.08.2011 08:14:37
errorr napisał(a):

evja napisał(a):

Znasz go już z widzenia,to przyszykuj aparat albo telefon nakręć film lub zrób zdjęcie wrzuć w internet a internauci go znajdą emotka .Już nie raz nie zawiedli emotka .

W temacie to POMOCY!!!
Szwagier dowiedział się że jedzie na mecz emotka .Napakował całą torbę pustych butelek i wsiadł do auta odpalił lecz po chwili wysiadł
emotka wziął jeszcze pustą torbę i powiedział - Dzwoń do szefa że na jutro potrzebujesz urlop na żądanie !!! Sprawy rodzinne ! emotka
Kurde on mnie spije na śmierć,poćwiartuje i wsadzi do tej pustej torby a na mecz pojedzie z swoim najlepszym kumplem emotka .
A podałem jego dane na bilety emotka
Zaraz wróci bo do sklepu niedaleko jest .Idę na ostatniego papierosa ,żegnajcie
emotka

zaraz pęknę ze śmiechu emotka emotka emotka
0 0

tamarars

#4617224 Napisano: 17.08.2011 08:59:37
Mam pytanie: w jakich telefonach macie raporty doręczeń typu 18.00.00 ?
Musze pilnie kupic telefon bo aktualny mi porwała rzeka na spływie. I chciałabym właśnie jakiś taki kupić szybciutko jutro.
0 0

Gość: mariolakal

#4617316 Napisano: 17.08.2011 09:54:44
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, laptop mi znów szwankuje... Wyłącza się co kilkanaście minut bez podania przyczyny... Co ja biedna zrobię bez niego ??? Nadmieniam, ze nie jestem kumata w tych sprawach... Pomocy !!! emotka

Ja to mam pecha... Przed chwilą zalałam klawiaturę i ekran... Soczek mi wypieprzył z butelki... Jakimś cudem synuś mi włączył, ale nie wiem na jak długo... Cała klawiatura się lepi... emotka

Suszyłam klawiaturę przez prawie całą dobę i dooopa... Dzisiaj lecę na pożyczonej... A co będzie jutro??? Czy jest jakiś sposób na osuszenie klawiaturki coby zadziałała ? emotka
0 0

Gość: konkursy15

#4617333 Napisano: 17.08.2011 10:03:12
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, laptop mi znów szwankuje... Wyłącza się co kilkanaście minut bez podania przyczyny... Co ja biedna zrobię bez niego ??? Nadmieniam, ze nie jestem kumata w tych sprawach... Pomocy !!! emotka

Ja to mam pecha... Przed chwilą zalałam klawiaturę i ekran... Soczek mi wypieprzył z butelki... Jakimś cudem synuś mi włączył, ale nie wiem na jak długo... Cała klawiatura się lepi... emotka

Suszyłam klawiaturę przez prawie całą dobę i dooopa... Dzisiaj lecę na pożyczonej... A co będzie jutro??? Czy jest jakiś sposób na osuszenie klawiaturki coby zadziałała ? emotka

a nie masz zcasem wirusa w tym swoim? zrób skanowanie antywirusowe.
chyba pozostaje wygrać laptopka emotka
0 0

Gość: swibek

#4617340 Napisano: 17.08.2011 10:05:54
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

hmm.. może pozdejmować klawisze i patyczkiem kosmetycznym dobrze styki powycierać.. Mariolka, nie pij tyle (soczków) przed kompem!! emotka nie mam pomysła.. jak moja klawka nie działała to wypstrykałam jej klawisze, szorowałam na sucho szczoteczką.. dmuchałam z kurzu, okruszków emotka i innych kudlastych śmietków.. przecierałam styki i pomogło troche.. emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4617342 Napisano: 17.08.2011 10:06:03
konkursy15 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

a nie masz zcasem wirusa w tym swoim? zrób skanowanie antywirusowe.
chyba pozostaje wygrać laptopka emotka

hehehhe, chętnie przyjmę wygraną... emotka A propos, wirusa to cheeeba mam już od jakiegoś czasu, ale nie potrafię go zlikwidować... emotka
0 0

tamarars

#4617460 Napisano: 18.08.2011 06:14:31
tamarars napisał(a):

Musze pilnie kupic telefon bo aktualny mi porwała rzeka na spływie. I chciałabym właśnie jakiś taki kupić szybciutko.

0 0

zarania

#4617471 Napisano: 18.08.2011 06:23:27
tamarars napisał(a):

tamarars napisał(a):

Musze pilnie kupic telefon bo aktualny mi porwała rzeka na spływie. I chciałabym właśnie jakiś taki kupić szybciutko.

W nokiach mają, bo Sony Ericssony na 100% nie mają.
0 0