Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
satrsze modele nokii
ja mam taką która nawet nie ma kolorowego wyświetlacza
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: friq
W SE nie wchodź, te nowsze to chwile się tną, restartują, mają lagi, nawet wgranie najnowszego softu nie pomaga
Gość: anielka
sanu
Postów 181
Data rejestracji 01.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
nokia 5310 xpressmusic
sanu
Postów 181
Data rejestracji 01.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jola17
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ORANGE EKSTRA NUMER
i po pewnym czasie zrezygnował z niej
czy były jakieś problemy z numerem głównym?
proszę o info
Gość: szunia
Niestety, ten chłopak zmarł
http://gorzow.rad...sz-zmarl-w-szpitalu/
Gość: swibek
Gość: roxana
aż zerknelam w swój bo nigdy na to nie patrzylam i mam w wysłanych takie info - sms wysłano 8.01.12 a tel to nokia c3 (brałam w mix plusie za 1 zł więc nie wiem ile kosztuje)
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam w NOKIA 6085, sms idzie 5sek
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pojawia się wiadomość: Aplikacja Microsoft Word wymaga konwertera, aby poprawnie wyświetlić ten plik. Ta funkcja nie jest zainstalowana. Czy chcesz ją zainstalować?
A gdy próbuję zainstalować, to pojawia się komunikat o jakichś błędach itp.
Co zrobić, by otworzyć załącznik?
Jestem radosna jak wiosna!
pereka
Postów 275
Data rejestracji 06.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podłączyłam ją wczoraj do ładowania i czekam czekam i ładuje się bez końca. W końcu odłączyłam ją od zasilacza. Problem w tym, że ona się chyba wogóle nie ładowała, bo z zasilaczem działa, a jak odłącze to zdech pies, gaśnie i nie chce się włączyć.
Nie znam się, ale czy w tej kamerze jest coś padnięte czy w zasilaczu?
Może mi ktoś coś poradzić? Bo nawet nie wiem co jest zepsute i nawet gdzie ją reklamować w razie czego
Gość: jolcia12
moze najpierw trzeba włozyc baterie
pereka
Postów 275
Data rejestracji 06.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No bez przesady, tyle to i ja potrafie
Ale ewidentnie coś nie działa...
Gość: siutek3
Gość: pacyffk
ja nie dostałam
Gość: evja
http://www.facebook.com/TikTakiPL
Moglibyście polubić stronę? Trwa tylko do dziś, a rozwiążą konkurs tylko wtedy jeśli będzie 350 fanów na stronie. Pomocy!