Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2308
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mąz ostatnio wymienił dowód to w banku , w pracy ,i miał telefon na abonament to też zgłaszał
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
urząd skarbowy to dostaje się druczek i wypełnia się go w przypadku zmiany jakichkolwiek danych
bank, us, telefonia, kablówka, biblioteka nawet
Gość: myszka222
Gość: denis35
Gość: cb656Old
a. Oryginał nakrętki lub etykiety zawierającego Kod, którego numer został podany w wylosowanym Zgłoszeniu (dozwolone jest przesłanie Kodu wyciętego z etykiety Produktu promocyjnego);
b. numer telefonu, z którego dokonali zwycięskiego Zgłoszenia;
c. dane osobowe konieczne do wydania nagrody: imię i nazwisko, dokładny adres zamieszkania.
32. Oryginał nakrętki lub etykiety, dane osobowe powinny być przesłane Organizatorowi Pocztą Polską (listem poleconym), pocztą kurierską lub dostarczone osobiście w ciągu 6 dni kalendarzowych od dnia powiadomienia
Podmiotem urządzającym Loterię jest „Coca-Cola HBC Polska” Sp. z o.o., z siedzibą w
Warszawie przy ul. Annopol 20, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców w Krajowym Rejestrze
Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy pod nr KRS 0000015664, NIP: 524-21-06-963, wysokość kapitału zakładowego 600 292 600 PLN („Organizator”).
Gość: denis35
dziex
nie_zapominajka1
Postów 326
Data rejestracji 22.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zapłaciłam za wymianę 16 zł
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
w Tesco moga wydrukowac duplikat dołączysz go do oryginalu i napiszesz ze ucieli datę tez tak mialam nie raz lub druga opcja na odwrocie paragonu niech napisze pani z Tesco data zakupu 22.06.2012 i pieczatka i podpis
Gość: pewnaa
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytałam się kilka dni temu w salonie plusa
Gość: awi
są na nich dwie wprasowanki związane z euro2012.
Pomocy!
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://f.kafeteri...mat.php?id_p=3755302
ale to dotyczy naprasowanek na bawełnie, nie wiem z czego torba jest zrobiona
jeśli z poliestru to prędzej torba stopi się
więc może polub to
Spróbuję z żelazkiem, chociaż jest to poliester 100%
Polubić się nie da
Gość: wsciekly
zamaluj czarnym markerem
żelazko zrobi dziurę
Gość: spin
Gość: nineczka17
ciężko się odkleja próbowalam ręcznie dluga i żmudna praca szkoda tego naruszać lepiej niech te prasowanki już zostaną
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby później nie było, że ostrzegałam - jeśli zniszczysz torbę
Jak skończę to zamelduję jaki efekt
PS ziolko, Wasze rady - moja torba - moja odpowiedzialność, bez obawy, głowy nie zetnę, klątwy nie rzucę