Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
ja zamalowałem dobrym markerem i nie rzuca się w oczy
Gość: tato999
Gość: iskierka
Mam starter simplusa.Dostałam sms że jurto kończy się ważność konta .Mam jeszcze 3 zł .Czy jeśli teraz nie doładuje to numer się jeszcze na jakiś czas zachowa.I co z kasą? Przepadnie?Proszę o jakieś info bo na simplusie się nie znam a na zgrabny numer mi się natrafiło
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak mi się obiło o oczy,że w simplusie po utracie ważności konta,jeśli w ciągu 10 dni się nie doładuje, to zżera środki na koncie.Od 1 lipca ponoć w simplusie, tak jak w innych sieciach, ma być wprowadzony rok ważności konta
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz też mam zablokowane środki na koncie, bo mi minęła ważnośc na wychodzące, doładuję i wrócą.
Kiedyś doładowałam po 2 tygodniach i nie było problemu.
Gość: iskierka
Dzięki cudaczek121
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmywarka bosch sgs56e48eu
Chcę ją kupic i już od czytania informacji i opinii na temat zmywarek boli mnie glowa ,zastanawiam się przynajmniej jakbym kupowała auto
Czy ktoś kupowal w Mix Electronic coś przez internet a placił kartą z Wiosny Pachnącej w sklepie przy odbiorze??Pan byl bardzo zdziwony gdy mu pokazałam tę kartę
Gość: awi
Pięknie dziękuję wszystkim za rady
Gość: halloe
nataszka
Postów 2789
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ponoć są z tym jakieś problemy,ale ktoś dzwonił do centrali mixelectronics i poinformowano tą osobę,że jeśli zamówi przez internet na ich stronie, to może spokojnie tą kartą zapłacić w ich sklepie potem
zamawiasz w internetowym do odbioru w wybranym sklepie i płacisz w kasie
Gość: rafi323raf
i wiadomo, do kiedy jest ważna?
chyba, że w tym sklepie tylko rtv i agd
ja kiedyś zrobiłem dziurę w super plecaku campus ze smolara - konk delecty, paskudna czerwona naklejka
i od tego czasu zero zdrapywania, żelazek i zmywaczy
co jakiś czas (zwłaszcza po kilku praniach) poprawiam malowanie i plecaki służą do dzisiaj
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na wszystko można, a ważna jest do kwietnia 2013r
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
cały asortyment
nawet suszarki do bielizny, baterie, tabletki do czyszczenia ekspresów...
Gość: rafi323raf
Gość: polec
Smsy ida, normalne telefony też,a premium niet.
Czy musi go gdzieś zarejestrować??
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane