Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bazarowiec
powyżej 1000zł płaci KUPUJ¡CY
monikar
Postów 3328
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tak ale podobno jeśli przedmiot należał do nas krócej niż 6 miesięcy to podatek płaci sprzedający
Gość: bazarowiec
zgadza się, tutaj wszystko jest wyjaśnione -> http://www.pit.pl/sprzedaz_nagrody_wygrane_1258.php
monikar
Postów 3328
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
już wszystko wiem, dziekuję za pomoc
Gość: mariolakal
Gość: awi
Ja bym zadzwoniła i zapytała czy przesyłka doszła, czy jest ok i kiedy mogę się spodziewać piłki...
krzysiek1693
Postów 469
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5280
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez wygrałam i najlepsze jest w tym,że nie wiem ile esek wysłałam,bo gdy nie wygrałam w tygodniówce,to kasowałam z telefonu eski.Znalazłam 4 paragony i to im wyślę
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno? Pierwsze słyszę. Chyba, że przepisy się zmieniły w ostatnich miesiącach. Kupujący płaci chyba tylko podatek od czynności cywilnoprawnych(czy jakoś tak). Sprzedający ma oddzielny obowiązek podatkowy. To nie jest takie jednoznaczne, ten 1000 zł. Jest jeszcze tzw. kwota wolna od podatku, czyli osoba niepracująca może przekroczyć tę kwotę ze sprzedaży do ok. 3 tys. zł. Kiedyś też miałam wątpliwość i poszłam do Skarbówki. Jakoś tak mi to wyjaśniono. Ale ekspertem nie jestem. Radzę podejść do Urz. Skarbowego i dopytać.
C'est le moment ou jamais...
A masz jakiś kontakt do nich ? Numer telefonu lub e-maila ???
Gość: awi
jakbym wiedziała kto jest organizatorem to bym znalazła, niestety, nie brałam udziału i nie kojarzę konkursu, kilka ich było
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wciskam del i wyłacza się komputer, wciskam cztery i wychodzi 54, jeśli wcisnę siedem wyskakuje 67 i tak dalej...
może ktoś miał podobny problem i pomoże mi? Przywróciłam system do poprzedniego punktu i nic..
notta
Postów 8826
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wiele aplikacji nie ładuje się pokazując wciąż biały obraz.. nie jest to wina przeglądarki na chromie i mozilli to samo..
cały czas coś takiego.. i to na kilu całkiem różnych przeglądarkach
ktoś wie jak temu zaradzić?
http://imageshack...es/687/66906131.jpg/
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
Gość: darlenka
Ja dostałam maila,ze mam wysłać smsy z całej dotychczasowej gry,napisałam,że mam zachowany tylko z ostatniego tygodnia i wtedy w odpowiedzi napisali,ze ten jeden wystarczy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyjełam na chwilkę karte z telefonu, a jak chciałam włożyć nie czyta juz jej ( sprawdzałam na innych telefonach i to samo
Gość: cb656Old
Bez problemu. Ja poszedłem do salonu, bo tylko podejrzewałem kartę o błąd - wymienili od ręki.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez problemu, od ręki i za darmo
jedynie musiałam pokazać dowód, bo mimo, że tel na kartę, to mam zarejestrowany
zaś w plusie na abonament chcą 61 za duplikat.. chyba ich pogięło
Cb, nie zakumałeś... Wysyłałam drogą pocztową, a szukałam adresu e-mail...Regulamin mi się nie otwierał, ale już zdobyłam dzięki pomocy miłym duszyczkom... Oj, czepiasz się mnie ostatnio...