Pomocy!!!!

bezaczek7

#5751689 Napisano: 09.10.2013 00:51:48
proszę o podpowiedź jak wypełnić dane w Hochlandzie, wyrzuca mnie na główną stronę
0 0

Gość: swibek

#5751733 Napisano: 09.10.2013 09:35:34
marzenier napisał(a):

Mam takie pytanie w związku ze zielona jestem w tym temacie na razie emotka
Sytuacja czysto teoretyczna:zgłaszam swój udział w konkursie przez stronę int.wpisujac dane kontaktowe wpisuje tel kom z nr kierunkowym na pl(0048)bo w spodziewanym czasie ogłaszania wyników nie będzie mnie w kraju przez dłuższy czas
Myślicie ze oni informując o ewentualnych wygranych uwzględniają ten kierunkowy czy po paru nieudanych próbach połączenia olewaja spr??czy może wysyłają inf.na maila
Z góry dziękuje za odp.

Numer tel. komórkowego wpisujesz zawsze bez kierunkowego czyli tylko 9 cyfr. Organizator jest w kraju więc jeśli dzwoni na Twój numer to dzwoni na polską komórkę i ni epotrzeba mu kierunkowego, a Ty będąc na roamingu odbierasz i płacisz za to połączenie. emotka Zazwyczaj konkursy są organizowane na terenie RP więc nie widzę powodu wpisywania kierunkowych numerów, system może odrzucać.. W każdym razie kolega (grający aktywnie konkursowicz) często podróżuje służbowo poza granice kraju i kilka razy dzwonili, natomiast nie mam pojącia jakie są opłaty ale zawsze płacił on za te połączenia. emotka
0 0

marzenier

#5751789 Napisano: 09.10.2013 10:58:57
Dziękuje Ci bardzo:)
0 0

slavek

#5752433 Napisano: 10.10.2013 08:55:08
Kto mi powie co mam źle w stopce, że link nie działa?
0 0

ciasssteczko

#5752434 Napisano: 10.10.2013 08:56:50
slavek napisał(a):

pod widocznym pełnym linkiem masz skrócony, pewnie przekopiował się w ten sposób emotka https://www.faceb...ldwide.competitions/
0 0

slavek

#5752469 Napisano: 10.10.2013 09:35:21
ciasssteczko napisał(a):

slavek napisał(a):

pod widocznym pełnym linkiem masz skrócony, pewnie przekopiował się w ten sposób emotka https://www.faceb...ldwide.competitions/

no właśnie mam pełen adres: https://www.facebook.com/worldwide.competitions
0 0

ciasssteczko

#5752483 Napisano: 10.10.2013 09:45:34
jak wywalisz www z adresu to poprawnie się ładuje
https://facebook....rldwide.competitions
0 0

slavek

#5752484 Napisano: 10.10.2013 09:45:56
eciepecie napisał(a):

slavek napisał(a):

Wyedytuj jeszcze raz podpis i przyjrzyj się dokładnie tekstowi w linku. Usuń kropki z obszaru faceb...rldwide.competitions i uzupełnij literkami z pełnego adresu.
Tam jest błąd.

właśnie tam mam poprawnie
0 0

Gość: mariolakal

#5753633 Napisano: 11.10.2013 23:13:38
Mam pytanie: czy ktoś z was posiada konto walutowe w BZWBK ? Synuś nie może wypłacić dzisiaj kasy z bankomatu w Holandii pomimo, że ma środki na koncie... Kuźwa, jakieś jaja sobie robią, od 22-ej wisiałam na infolinii i słuchałam muzyczki... Co 20 minut mnie rozłączali tekstem: przepraszamy, ale w tej chwili wszystkie linie są zajęte... Po 23-ej powiedzieli mi, że połączenie nie może być dzisiaj zrealizowane...
Ciekawe, ile zapłacę z t-mobile za Ich mocny sen po imieninach Aldony lub Emila. emotka emotka emotka
0 0

awe

#5753665 Napisano: 12.10.2013 08:22:16
Pomocy!!! Jestem zielona komputerowo, a mam problem z przeglądaniem stron tematycznych na e-konkursy. Tylko strona główna ma właściwy rozmiar. Jak wybieram dowolną stronę tematyczną robi się ona szeeeroooka i muszę używać suwaka na dole ekranu- o co chodzi?? Jak to naprawić???
0 0

Gość: dag70

#5753695 Napisano: 12.10.2013 10:52:59
Proponuje zlozyc reklamacje pisemna

mariolakal napisał(a):

Mam pytanie: czy ktoś z was posiada konto walutowe w BZWBK ? Synuś nie może wypłacić dzisiaj kasy z bankomatu w Holandii pomimo, że ma środki na koncie... Kuźwa, jakieś jaja sobie robią, od 22-ej wisiałam na infolinii i słuchałam muzyczki... Co 20 minut mnie rozłączali tekstem: przepraszamy, ale w tej chwili wszystkie linie są zajęte... Po 23-ej powiedzieli mi, że połączenie nie może być dzisiaj zrealizowane...
Ciekawe, ile zapłacę z t-mobile za Ich mocny sen po imieninach Aldony lub Emila. emotka emotka emotka

0 0

#5753727 Napisano: 12.10.2013 13:18:45
Czy ktoś wie, jak można sprawdzić na stronie internetowej WBK, czy konto walutowe zostało zablokowane i z jakiej przyczyny ? Kurde, środki na koncie są, a saldo wynosi zero i nie można nic wypłacić... Pani z infolinii nie udziela takich informacji telefonicznie, a do poniedziałku synuś zemrze z głodu na obczyźnie... O ile znam życie w oddziale WBK i tak nie zechcą mi udzielić infomacji, gdyż jestem tylko osobą upoważnioną...
emotka
0 0

#5753966 Napisano: 13.10.2013 15:01:18
Szukam info na temat wpłaty euro na konto holenderskie... W jakim banku można załatwić taką sprawę najtaniej ? Western Union odpada, gdyż tam można wypłacić tylko gotówkę, a ja chcę komuś wpłacić bezpośrednio na konto... emotka
0 0

Gość: iskierka

#5754101 Napisano: 13.10.2013 22:06:42
Ma ktoś obeznanie w chemii niemieckiej?
Po czym poznać że to oryginał?
Mama coś wspominała o proszku ariel 10 kg za 30 zł i wydaje mi się że to za tanio jak na niemiecki proszek(niby to mają być oryginalnie pakowane).
0 0

Gość: chochliczka

#5754139 Napisano: 14.10.2013 07:18:04
od kilku dni forum nasze rozjezdza mi sie tak ze czytac nie moge ;/ a do tego wylaza jakies glupie reklamy, mimo ze mam zablokowane wyskakujace okienka, ratunku bo nerwicy dostane emotka emotka emotka
0 0

Gość: kaskikk

#5754325 Napisano: 14.10.2013 11:54:55
Jest tutaj może ktoś kto wie od czego zacząć, chodzi mi o ustalenie ojcostwa i pozew o alimenty. Ojciec moich dzieci nie daje nam nic, myślałam że się zmieni, przychodzi do dzieci, do mnie lecz mam dość po ostatnim jak ukradł mi z kieszeni 150 zł a pieniądze były dla dzieci, zniknęły też kolczyki córci złote które dostała na chrzest. Jestem przez niego też zadłużona.
Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, co mogę uzystać w sądzie ?

pomóżcie mi ! ;(
0 0

Gość: spin

#5754332 Napisano: 14.10.2013 12:03:48
kaskikk napisał(a):

Jest tutaj może ktoś kto wie od czego zacząć, chodzi mi o ustalenie ojcostwa i pozew o alimenty. Ojciec moich dzieci nie daje nam nic, myślałam że się zmieni, przychodzi do dzieci, do mnie lecz mam dość po ostatnim jak ukradł mi z kieszeni 150 zł a pieniądze były dla dzieci, zniknęły też kolczyki córci złote które dostała na chrzest. Jestem przez niego też zadłużona.

pomóżcie mi ! ;(

najlepiej skonsultowac to z radca prawnym niz pytac na forum
0 0

Gość: kaskikk

#5754334 Napisano: 14.10.2013 12:05:45
spin napisał(a):

kaskikk napisał(a):

pomóżcie mi ! ;(

niestety na to nie mam pieniędzy ! dlatego pytam tutaj moze ktoś będzie wiedział !
0 0

denira

#5754335 Napisano: 14.10.2013 12:08:02
kaskikk napisał(a):

spin napisał(a):

kaskikk napisał(a):

pomóżcie mi ! ;(

niestety na to nie mam pieniędzy ! dlatego pytam tutaj moze ktoś będzie wiedział !

W każdym ośrodku pomocy społecznej jest do dyspozycji radca prawny bezpłatnie.
0 0

Gość: zwierzyniec

#5754342 Napisano: 14.10.2013 12:14:51

pomóżcie mi ! ;( najlepiej skonsultowac to z radca prawnym niz pytac na forum
dowiedz się w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie albo w Ośrodku Pomocy Społecznej - udzielają pomocy prawnej gratis. Są organizacje kobiece, punkty bezpłatnych porad prawnych - tam szukaj
0 0