Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie faceci, nie rozumieją kobiet
carissma
Postów 1840
Data rejestracji 08.03.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W reg. pisze: "Weryfikacji są poddawane wszystkie zgłoszenia,
które nadeszły do Organizatora aż do chwili zarejestrowania w systemie Organizatora zwycięskiego zgłoszenia ". Czyli skoro rezerwa przypadła na moje pierwsze zgłoszenie, to odsyłam tylko z niego opakowanie i paragon czy też te z dwóch następnych zgłoszeń?
\"Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.\"
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
carissma
Postów 1840
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale zwycięskie było jako pierwsze (rezerwa). czyli tylko zwycięskie?
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak - z mojej perspektywy. Uzyskałaś prawo do nagrody tym właśnie zgłoszeniem, ale musisz dowieść prawidłowości również wszystkich zgłoszeń poprzedzających go (w Twoim przypadku = zero).
carissma
Postów 1840
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję za odpowiedź
Gość: bruce
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podobny problem miałam, jak uruchomiłam sobie numer alternatywny. To ja mogłam dzwonić, ale do mnie za skarby świata nie można było. Abonent niedostępny i koniec.
Pomogło dopiero jak poszłam do salonu orange, aby wymienili kartę sim, bo coś się zablokowało, jak usunęłam ten drugi numer.
Może powód inny, ale skutek ten sam. Niech idzie do salonu, ciekawe co powiedzą
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno ten pierwszy numer już jest zablokowany, pewno wizyta w salonie jej nie ominie. Dzięki serdeczne
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
numer mam zarejestrowany, więc pani poprosiła mnie tylko o dowód i wymiana była bezpłatna
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki kochana, to pewna ta sama sytuacja
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3470
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok. jak coś będę wiedzieć to dam znać
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuje odczytać informacje z pena (na wczoraj) zamiast wyświetlenia zawartości pena wyświetla mi się komunikat :
"przed użyciem dysku znajdującego się w stacji... musisz go wcześniej formatować"
jak to obejść ?
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: mightyb
Jak usunąć z firefox mystart incredibar , nie wiem skąd ten syf na moim lapku , jak to cholerstwo usunąć??
Gość: kwoloch
http://malwaretip...by-incredibar-virus/
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mariolakal
Gość: koza.k90
latem skusiłam sie na promocję LATO
teraz wklepałam eska START na 8002 i przychodzi info, że na mój nr się nie da
przeszłam z taryfy ONE na POP i to samo
co robić
czy z czegoś muszę zrezygnować, co wklepać ???
Gość: gosia16
być może przez to Lato nie masz Roku,i to chyba jest juz nieodwracalne