Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba się starzeję bo Beniowych urodzinek tak nie przeżywałam, a teraz tak patrzę na tego mojego brzdąca i taki już duży jest
A fotkę wrzucę, tylko nie dziś - poczekam aż zgłodniejecie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholera ja jak wyglądam przez okno to mam wielkie żółte M po drugiej stronie ulicy, ciągle taka pokusa. Z tym, że chętka na Wieśmaki mi przeszła, ale szejkiem bym nie wzgardziła - najlepiej takim waniliowym:P
Beniaminowa sto lat dla malucha od forumowej ciotki
Nasz Kamiś ma za lekko ponad dwa tygodnie roczek. Też patrzę na małego i nie mogę się nadziwić, bo pamiętam jak jeszcze nie dawno widziałam dwie kreski na teście.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie mam daleko, ale nie kusi mnie, dzisiaj jakoś mnie wzieło
Beniaminowa , buziaki urodzinowe dla solenizanta
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh niedługo Wy tak będziecie pisać
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze tak was czytam dziewczyny i nie mogę się nadziwić ale macie talenty kulinarne - ja to chyba nie mam
ale mam nadzieje ze gdy bede na swoim nauczycie mnie tez co nie co
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to te dwie z teraz pamiętasz i CI sie pomyliło
Baniaminowa- duzo zdrówka dla synka, niech rośnie duży i daje duuuuuuzo radości mamusi
Benasia nic się nie martw, ja dobrze, że nazwy kojarzę, ale jakbym miała sama zrobić to bym się ze dwa dni zabierała, myśląc, że to straaasznie trudne
Gość: katrin22
czekam na relacje
Gość: katrin22
Dużo zdrówka dla Adrianka i całusy od forumowej cioci i od Kubusia (od tygodnia całe dnie mnie całuje heheheh, spodobało Mu się)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kompletnie mam dwie lewe ręce do gotowania, wychodzą mi w sumie tylko takie dania z piekarnika (pizza), umiem jeszcze spaghetti ugotować, schabowe usmażyć, chleb upiec, no i zrobić parę ciast, które niemal zawsze wychodzą. Żadna sztuka. Chciałabym się nauczyć dobrze gotować.
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beniaminowa Waszystkiego Najlepszego dla malenstwa:) co wylosowało na roczek??
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!