Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
1. tylko u dokebu takie kolejki po te paputki, że szkoda gadać - wszyscy je od niej chcą
2. kali, sprawdźcie koniecznie dobrze zwrotnice czy nie popękały i czy nie odbiło na kierownicę i tam na łączeniu drążka czy wszystko ok
koło nas jest wybitnie dziurawa ulica - już dobrze wiemy co sprawdzać po wpadce w dziurę...
w zeszłym roku w ciągu 30 min 5 aut straciło koła
któryś z kierowców zadzwonił po policję wkurzony, żeby przyjechali zobaczyć co się dzieje
no i policja stanęła na poboczu razem z nimi - również bez koła
w tym roku przed zimą już profilaktyczniepostawili ograniczenie do 40 i ostrzeżenie przed dziurami... ale jakoś dziury sobie z tego nic nie robią i wyłażą dalej
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też dzwoniłam na policję, przysłali zarząd dróg, bo nie wyrabiali ze zgłoszeniami, zaraz po nas 4 auta też uszkodzone ...
Całe szczęście nie zdążyliśmy rozpędzić się, bo jakby nas odbiło na przeciwległy pas, to nie byłoby ciekawie.
Jutro chyba podjedziemy do warsztatu, bo był taki huk, że to raczej nie tylko alufelga uszkodzona ... ehh szkoda gadać
Gość: size
Dzięki
Akurat z F$F parę bluzeczek straciło fason u nas - bawełna porozciągała się - dla mnie reserved ma to samo - mówię o cienkich bluzeczkach bawełnianych. Zajefajne były legginsy jeansowe - ludzie pytali nas co to za cudo
Ja nie miałam darowanej wyprawki - siostrzeńcy są za starzy i większość nie nadawała się. Wszystko mieliśmy nowe - i z ewa klucze i jeszcze jedna firma, droższa, ale nie pamiętam nazwy - w sklepach chicco sprzedawana. Musiałabym się dobrać do worków, w notatkach mam same numery aukcji
z C&A. Ale od takiej małpy, ze nie chcieliśmy używać
Nie mam od kogo brać ciuchów i dopiero teraz widzę jaka to kupa. Tyle jest potrzebnych, tutaj mam zero znajomych, z all boję... A kasa na spodnie dla 3 i pół latki to 70-90 zł w średnim sklepie w galerii - szlag mnie trafia jak o centrum handlowym mówi się galeria .
Teraz widzę ile dziecko ma możliwości, co znaczy kałuża, błoto itp. I dla takich paskud nie mam nic na podwórko.
Kalisto
Strasznie współczuję autka.
Mój z kolei juto jedzie zobaczyć dla mnie polo, aż się boję. Pewnie już długo z Wami nie porozmawiam.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nigdy nie zawiodłam się na ciuszkach next, cheeroke i h&m, reszte też kupujemy typu reserved, f&f itp dobra jakość, ale zdarzają się wyjątki.
Z bodziaków dla synka kochałam coccodrillo
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mówiłam że w sensie wytrzymały te ubranka dla maleństwa bo co nakupowałam nowe - bardzo dużo ubranek dla maleństwa - to były dobre gatunkowo i gdy dałam je dla siostry synka to jak wróciły teraz to napewno bedą jeszcze dla mojego kiedys drugiego dziecka
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Kochana, nie wiem co napisałam, ze tak mnie zrozumiałaś. Akurat wydaje mi się, że robimy podobnie
Ja pisałam benasiu kochana tylko swoje żale, ze nie mam ciuchów po dzieciach siostry
Bo cholerka, urosły
Nic więcej
Żadnej, absolutnie żadnej żaluzji
W życiu
Ale macie ac? My też mamy dokupione alu do auta, większe niż te dedykowane, ale ubezpieczalnia nie robiła problemu --> dziura w jezdni + autobus wtedy z boku szturchnął... U nas to robione jest na koszt zajezdni. Dziurę kiedyś przerabialiśmy, na nowych alufelgach, poszło bez problemu, ale z ac.
Bardzo polecam, można trafić na super okazje, a firma daje radę.
Gość: katrin22
Masz jak my. Weź kup wygodne i stabilne, potliwość ograniczaj ściąganiem, zmienianiem obuwia, skarpetek.
Stopka maluszka musi być stabilna,trzymać się pięty, olej skarpetko-buty (lub olej kujawski
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mamy ac, ale ubezpieczenie wypłaca zarządca drogi. Jest powiadomienie na policji, jako,że oni mieli mase zgłoszeń, to wysłali zarząd dróg - jest spisany protokół, plus zdjęcia i pomiary ( zdjęcia robiliśmy i my i zarząd dróg).
Ja tak łatwo bym im nie odpuściła
W poniedziałek mamy zgłosić się do zarządu po dokumenty, a później do ich ubezpieczalni.
My mamy dość,że alu, to jeszcze jakies sportowe. Dopiero skończyła się gwarancja na opony, więc mamy całą dokumentację i ceny. Z tego co się zdążyliśmy zorientować będą chyba musieli wymieniać nam na pewno 2 opony, nie wiem jak z alu . Jeszcze musimy sprawdzić jak z amortyzatorami, bo jak uszkodziło je, to na bank będzie wojna, bo na pewno nie zgodzimy się na wymiane na standardowe, tylko takie jakie są w tej chwili.
Tak jak pisałam, całe szczęście,że nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo to jest akurat droga gdzie jedzie się szybciej.
Gość: katrin22
Właśnie wietrzę jak np. jak śpi w dzień,na noc stopy zasypuję zasypką do pupy
A rozpędza się już jak szalony
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, Ewa Klucze są świetne, jakość super, bawełna konkretna taka grubsza, nadruki się trzymają. Tak samo ciuszki F&F czy Cherokee. Reszta firm już ma z tym różnie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
bo tak się zaczynają wady, teraz jakby co to będzie łatwo korygować odpowiednim obuwiem, później będzie gorzej
btw
poszliśmy do ikei na obiad
wróciliśmy z 3-osobową sofą skórzaną
teraz mnie czeka 3 dni ostrej pracy żeby na nią zarobić...
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupiliśmy kiedyś w ikei narożnik - kolor beżowy... Synek tak go zaświnił, że nie bardzo wiem jak to uprać.
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz może jak się to nazywało i jakiej firmy? Bo dosłownie na narożniku jest wszystko: mleko, jabłka, serki, czekolada, kaszka, kisiel, budyń...