Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5572489 Napisano: 02.02.2013 09:22:58
agusia moim zdaniem nie masz czym się chwalić emotka A gadanie, o egzaminie, to już całkowicie dla mnie niezrozumiałe, mam kilka osób w rodzinie na których też egzaminatorzy się uwzieli i nie mogą zdać któryś raz z rzędu.
Dla mnie proste mam prawko jeżdże po ulicy, nie mam to co najwyżej mogę wsiąść w lesie ...

agusia147 napisał(a):

A jak zdarza mi się wracać po mieście to jest 3-4 w nocy, kiedy to nic nie jeździ emotka

rozumiem,że jeśli byś wracała z mężem ( to on by kierował) i ktoś bez prawka wjechałby w was ( o 3-4 w nocy) to nie miałabyś pretensji jakby coś się stało ? No bo ten ktoś mógł umieć jeździć, a prawko to wiesz .....

Przepraszam, ale musiałam emotka
0 0

agusia147

#5572492 Napisano: 02.02.2013 09:30:02
Ale poważnie moim zdaniem się uwzięli... Nie raz żałowałam, że nie mam dyktafonu bo przynajmniej bym im smrodu narobiła.
0 0

kalisto1986

#5572505 Napisano: 02.02.2013 09:38:43
agusia147 napisał(a):

Ale poważnie moim zdaniem się uwzięli... Nie raz żałowałam, że nie mam dyktafonu bo przynajmniej bym im smrodu narobiła.

przecież mogłaś pisać zażalenie, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba egzamin jest nagrywany ?
0 0

Gość: size

#5572508 Napisano: 02.02.2013 09:42:13
katrin22 napisał(a):

kasiu, przejdź się z kubą z tymi nóżkami się wyginającymi do lekarza, niech sprawdzi
bo tak się zaczynają wady, teraz jakby co to będzie łatwo korygować odpowiednim obuwiem, później będzie gorzej

Dianko nie strasz emotka My mamy jeszcze zaległe MMr, to zapytam lekarkę co i jak, ale mam nadzieję, że winne są te skarpeto kapciochy, bo są za duże i z drugiej ręki (od bratanicy) więc są ciut rozciągnięte, w skarpetkach z ABSem lepiej chodzi, ale u mnie są panele bardzo śliskie i upada. No ale zobaczę co powie lekarka i kupię akuratne te paputki skórzane z gumeczką.

Myślę, ze nie masz co panikować emotka

Ale warto zapytać lekarza, na wszelki wypadek, jak radzi dianek.

Stawiam, że butko-skarpetka rozjeżdżała się Kubusiowi i stąd te efekty specjalne.

Wg mnie, najlepszym rozwiązaniem jest but, który dobrze trzyma się stopy. I Młody go nie usunie
emotka Rzep itp.

Ps. Jak byliśmy na bilansie dwulatka - oczywiście wszystko było ok. Mnie denerwował chód Olki - twardy, całą stopą. Potem wygrałam badanie dwulatka w jakimś konkursie, chciałam się zapytać o płaskostopie - czy przypadkiem nie ma. Cała rodzina mnie olała - czepiam się, sama mam itp.

A tutaj Pani dr sama zwróciła na to uwagę, zanim otworzyłam usta. Powiedziała, że dzieciakom stopa rozwija się do 5. r.ż. i że będzie dobrze.

Niemniej jednak, matka zawsze widzi więcej. I te nasze wątpliwości powinnyśmy zawsze konsultować emotka
0 0

Gość: agasiam

#5572514 Napisano: 02.02.2013 09:49:06
ja też potępiam prowadzących samochód bez prawka, ale również pijanych(nie ma znaczenia ile wypił) i tych co wiedzą o tym że kierowca jest pijany i wsiada za kierownicę-brak reakcji otoczenia też jest naganna.
agusia ja dawno zdawałam więc totalnie się nie orientuje co i jak a może trzeba zmienić ośrodek egzaminujący.
0 0

Gość: pysiek30

#5572544 Napisano: 02.02.2013 10:12:25
Przyszłe mamusie - mam wózek do sprzedania bebcar multipa 3-funkcyjny (gondola, spacerówka i nosidełko-fotelik wpinany do stelaża). Ze względu na rozmiary odbiór osobisty. PW proszę.
0 0

Gość: pysiek30

#5572546 Napisano: 02.02.2013 10:15:17
Nie zdążyłam edytować - wózek ciemnoniebisko-granatowy, taki juak tu http://sprzedajem...becar-multipl,280276
0 0

benasia

#5572553 Napisano: 02.02.2013 10:22:40
Kurcze agusia mowisz uwzieli się - ale do jasnej jak ktoś umie jeździć to zda tak czy siak! I nie ma to tamto - ja byłam pewna na 100% i moj instruktor tez ze zdam od razu za pierwszym razem bo po prostu jeździć umiałam i co żadnego błedu na miescie nic, żadnego na placu - po pełnym czasie wróciłam do ośrodka i powiedzial mi że nie zdałam bo przed wyjazdem na miasto na placu gdy robilam łuk mimo ze bez błednie na lusterkach nie odwróciłam glowy do tylu - i co na nic że ani jednego błedu nie miałam, ale przy drugim razie głowe odwróciłam i satysfacji im nie dałam znów 0 błedów i prawko mam. Sadze że to dobrze ze niektorzy nie zdaja prawa jazdy - widocznie nie sa stworzeni do jazdy, nie potrafia wszystkiego, robia błędy - gdyby przepuszczali wszystkich takich to strach byłoby wyjechać na drogę...

Główna zasada jest taka - jeśli uważasz że potrafisz jeździć idziesz na prawko i jeśli to prawda to zdasz i jeździsz, a jak ktos nie umie i nie zdaje ileś tam razy to chyba znak że nie powinien mieć prawka - sory ale takie jest moje osobiste zdanie... emotka
0 0

agusia147

#5572567 Napisano: 02.02.2013 10:34:54
Albo znak ze zdaje w złym mieście. Warszawa nie jest łatwym miastem.
0 0

malenka89

#5572570 Napisano: 02.02.2013 10:38:51
w nocy to masz większe prawdopodobieństwo, że Cię złapie policja, bo jak akurat będzie stała to na 100 % się złapią, bo w tym czasie jeździ jedno auto na godzinę.

dla mnie to jest strasznie nieodpowiedzialne i akurat złapanie przez policje to jest mniejsze zło.

nie daj boże byś spowodowała jakiś wypadek emotka

zmień miasto, zdaj i dopiero jeździj emotka
0 0

Gość: katrin22

#5572571 Napisano: 02.02.2013 10:39:33
Agatko głowa do góry. Ja też nie czuję się jeszcze w aucie jak ryba w wodzie, a przed zajściem w ciążę byłam odważna, wszędzie jechałam, nawet jak się bałam. W ciąży byłam roztargniona więc nie wsiadałam za kierownicę,a potem to już strach, że z dzieckiem mam jechać,a dygam! Teraz znów jeżdżę, ale nie za daleko emotka Małymi kroczkami znów zaczniemy śmigać emotka
0 0

Gość: katrin22

#5572575 Napisano: 02.02.2013 10:41:52
malenka89 napisał(a):

w nocy to masz większe prawdopodobieństwo, że Cię złapie policja, bo jak akurat będzie stała to na 100 % się złapią, bo w tym czasie jeździ jedno auto na godzinę.

dla mnie to jest strasznie nieodpowiedzialne i akurat złapanie przez policje to jest mniejsze zło.

nie daj boże byś spowodowała jakiś wypadek emotka

zmień miasto, zdaj i dopiero jeździj emotka

O dobrze napisane emotka
0 0

#5572582 Napisano: 02.02.2013 10:48:40
katrin22 napisał(a):

Agatko głowa do góry. Ja też nie czuję się jeszcze w aucie jak ryba w wodzie, a przed zajściem w ciążę byłam odważna, wszędzie jechałam, nawet jak się bałam. W ciąży byłam roztargniona więc nie wsiadałam za kierownicę,a potem to już strach, że z dzieckiem mam jechać,a dygam! Teraz znów jeżdżę, ale nie za daleko emotka Małymi kroczkami znów zaczniemy śmigać emotka

Mój mąż obiecał, ze jak zginę, da Wam znać emotka

Ale Kasiu dziękuję za słowa otuchy
emotka
Mam nadzieję, ze pójdzie, jak u Ciebie emotka
0 0

benasia

#5572589 Napisano: 02.02.2013 10:59:07
size dasz radę po prostu pomału ćwicz, coraz dalej jak ci dobrze się jeździ z meżem to z nim probuj coraz dalsze jazdy a jak wolisz z kims innym to i godziny mozesz sobie wykupic. Głowa do góry dasz rade - a pamietaj ze tego sie nie zapomina po prostu musisz znow pojeździć troche i bedziesz śmigac.
A przynajmniej przy maluchu i przy mieszkaniu na wsi auto jest niezbedne - wiem bo tez tak mam emotka
0 0

#5572618 Napisano: 02.02.2013 11:28:43
benasia napisał(a):

size dasz radę po prostu pomału ćwicz, coraz dalej jak ci dobrze się jeździ z meżem to z nim probuj

emotka

Dobrze, ale do czasu... emotka
Najwyżej go wysadzę w lesie emotka

A przynajmniej przy maluchu i przy mieszkaniu na wsi auto jest niezbedne - wiem bo tez tak mam emotka

Zaczęło to do mnie docierać emotka No nic, zobaczymy, popróbujemy, poniesiemy klęskę najwyżej emotka
Póki co, choć nie obchodzimy imienin, zażyczyłam sobie polisę na wypadek... wypadku ze skutkiem emotka

Buźki emotka

0 0

Gość: dianek

#5572822 Napisano: 03.02.2013 12:55:52
dziewczyny, czy któraś z was czytała ostatnio coś fajnego ?:>

coś nic nie mogę znaleźć... a popłudniowa kawka bez książki to jakoś tak bez sensu...

wpadło wam coś fajnego w ręce? byle nie romansidła i kryminały emotka resztę chłonę, a już zwłaszcza fantastykę emotka
0 0

beniaminowa

#5572842 Napisano: 03.02.2013 01:15:04
dianek napisał(a):

dziewczyny, czy któraś z was czytała ostatnio coś fajnego ?:>

coś nic nie mogę znaleźć... a popłudniowa kawka bez książki to jakoś tak bez sensu...

wpadło wam coś fajnego w ręce? byle nie romansidła i kryminały emotka resztę chłonę, a już zwłaszcza fantastykę emotka

Ja polecam Sapkowskiego i Pratchett`a emotka
0 0

#5572897 Napisano: 03.02.2013 02:07:00
sapkowskiego przeczytałam wszystko, choć chyba podobał mi się tylko wiedźmin...

a pratchett.. kurcze jakoś nie mogę się do niego przemóc, strasznie rozrekamowany jakiś czas temu był.. mówisz, że warto?
0 0

lilithbb

#5572941 Napisano: 03.02.2013 02:59:43
Ostatnio czytałam 2 część Małego Księcia - taka książka do myślenia emotka

Jeśli nie oglądałaś filmu Wyspa Tajemnic z Leo sięgnij po książkę Wyspa tajemnic - Dennis Lehane
(o ile nie czytałaś) świetna!

Widziałyście gdzieś takie pieluszki taniej?
http://maylily.pl...-bambusowa-sowa-mini
0 0

#5572975 Napisano: 03.02.2013 03:30:29
nie czytałam, zerknęłam, juz jej szukam bo się zapowiada ciekawie emotka

a co do bambusowych sówek - jest z nimi problem, bo wszyscy się na nie rzucili...
możesz zapytać u demony z chustoforum, miała u siebie w sklepie, teraz ich nie widzę, ale może wrócą

http://demona.pl/pl/c/Tetra-bambusowa/28
0 0