Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
co do pediatry ja nie mam podstaw do narzekania ale u znajomej to totalna porażka. tylko rodzinny który nie jest pediatrą. Ale obawiam się że to już nie kwestia umiejętności czy doświadczenia tylko zwykłe uprzedenie. Z tego co koleżanka mówi to Polaków zwyczajnie spławiają.
a i jeszcze się pochwale bo mężowi to raczej nie będę. dziś dostałam walentynkę była w drzwiach. I teraz się zastanawiam czy to pomyłka czy mam tajemniczego wielbiciela.
Gość: size
Może to od męża właśnie?
I zaniepokoi się jak nie powiesz?
Gość: katrin22
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej pomyłka, od tygodnia mam nowe sąsiadki studentki. Pewnie jakiś zakochany student dośc że się pośpieszył to pomylił drzwi. mąż w Pradze od dwóch dni jedynie syn ale się nie przyznaje
A tam zaraz pomyłka! Pewnie cichy wielbiciel
Gość: dianek
dolly, z sodą dobry pomysł, dzięki
no i się wyjaśniła sprawa walentynki:( dziś rano przyszły kwiaty ale nie do mnie
A mój mąż zadzwonił dziś i mówi:" życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji tego święta amerykańskiego" Romantycznie prawda:)
hehe, romantyk, że hoho:) mój nie jest romantykiem, niestety.
Gość: malnad
Chętnie odstąpię ten bon za coś dla dziewczynki w wieku 2 lat:) Proszę o propozycje na priw.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój niby też nie, ale potrafi się zachować
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Ale masz fajnie, swojemu to ja obiad gotowałam
Gość: dianek
ja jestem w szoku
my walentynek nie obchodzimy, bo uznajemy raczej słowiańskie święto miłości
natomiast męża coś wzięło...
właśnie dostałam mega kolacje - kanapki z szynką wyciętą w serduszka, sałatą, pomidorkiem , oliwkami... ^^
aż strach się bać, co on będzie chciał w zamian
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: size
Ja też gotowałam
Kupiłam sobie (dla Miśka i Olci) też z tej okazji tulipany i jest mi z tym dobrze
Choć święta nie obchodzimy raczej
Dziecko kracze nam przyszłość - śpiewa piosenkę Zakopower'a
--> Pójdę boso...
glukoza da ciężarnych chyba jest do 120, więc spoko, pamiętam, bo sama rozpaczałam, że mam cukrzycę ciążową, ale potem lekarz mnie uspokoił. Ja wyniki miałam zawsze w normie, jedynie podwyższone leukocyty( co ponoć w ciąży jest normalne). Nie martw się na zapas. Kup sobie dodatkowo witaminki dla ciężarnych, chyba, że już masz i zobaczysz co na to lekarz, pewnie nic poważnego
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
A moje bobo zwiastuje za to kłopoty, pół dnia krzyzcał OJOJ
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też brałam Femibion. Nie mart się na zapas, wyniki nie są złe. Pamiętaj, że dla ciężarnych normy są inne, a Ty pewnie masz standardową tabelę.
a zapomniałam wątróbkę bym sobie dawkowała w ciąży nie służy dziecku. dziś właśnie robiłam wyszła super. mniam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.