Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bubulina
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie wygrałam wszystko - czytałam coś tam na necie leżąc sobie i zasnełam przy lapku - żadna nowość, ale tym razem przez sen namerdałam coś tak, że włącyłam przywracanie systemu
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Jeszcze nie próbowałam ale niedługo chyba zaczniemy trenować
Gość: agasiam
Kurcze dziewczyny poleciły mi spacerówkę chicco ct04 tylko jak trudno ją dostać juz nie wspomniały.Ofert jak na lekarstwo chyba jakieś nowsze modele weszły i pewnie to jest problemem.
Czekam na film i od dwóch godzin próbuje zrobić sobie coś do picia. Butki coraz bardziej mnie przekonują. Na chrzest wybieram opcje wiosenną choć nie jest niebieska tylko miętowa
Za to rzeczy z c&a na mnie to totalny niewypał.Krótkie rękawy, szerokie swetry i długie spodnie a wszystko xs. Powinnam się ubrać i Wam pokazać normalnie boki zrywać. Dobrze że nie płaciłam za dostawe bo jutro zwrot.
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 z niekapkami czasem tak jest,że trzeba szukać i szukać, aż trafi się na ten ok - ale może jednak spróbuj bidon ?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy tez kubek 360stopni - nie jest zły, mały umie pić ale woli z niekapka, i odnosze wrazenie ze gdyby tylko tamten miał to mało by pił. Nie ukrywam że umie pić ze szklanki ale taki kubek niekapek to wygoda bo dziecko moze pic kiedy chce, dużo pije i się nie odwodni a mama nie musi za nim latac no i nie naleje (chyba że jak Mikołaj czasem się psoci i specjalnie uderza ustnikiem miękkim o panele to siłą rzeczy leci )
A odnośnie pampersów pisalam wam że będą w Kauflandzie za 36,99zł a więc poprawka są po 35,99zł
A poza tym byłam dziś i wszystkie wykupione poza rozmiarem 6 i czterema paczkami rozmiaru 5
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i ten bidon spróbuję, bo w niekapki poszła prawie stówka, a leżą....
Mój Kubuś rozchlapuje zw zwykłej butli, to siadam z Nim i wtedy na spokojnie sobie pije, a niekapki służą do zabawy,a nie do picia, eh może dorośnie i jeszcze się przydadzą.
Asiu my 5tki używamy, są duże, ale wygodnie mi się je zapina, ostatnio udało mi się natrafić na 4+ i wolę jednak te 5ki:)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie póki co 4+ bardziej się opłacają bo wychodzą po 64gr szt a 5 wychodzą niecałe chyba 70gr szt.
katrin ja zanim kupiłam bidon spróbowałam zwykłą słomkę, później do niekapka podłączyłam miękką rurkę i młody tak pił.spróbuj bo może nie warto wydawać kasy.
spróbuję z tą rurką
Tak, to prawda, 4+ jest ciut więcej, ale nie pamiętam ile dokładnie jest w paczce z 5, bo kupowałam całe pudło w Tesco. 5 są w rozmiarze 11-25kg
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak boniki mi dojdą z Kauflandu to znów zapasik sobie zrobię
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam też prawie 40km i mi troszkę za daleko.