Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo miałam napisać, bo zawsze... no oki, zazwyczaj jest tak, ze dziewczyny niby nie jedzą bo o linie dbaja, albo chca sie odchudzic a i tak nic z tego nie wychodzi, wiec to jest takie hmmm oszukiwanie siebie w sensie ze chce sie siebie przekonac ze sie o siebie dba czy co? Ja pytam powaznie bo ja nie stosowalam nigdy zadnej diety odchudzajacej, czy tam jakiegos odmawiania sobie pyszności
Gość: kluseczka
Obejrzycie sobie :
http://www.youtub.../watch?v=ewVEK-AElDY
Gość: minia
czopki glicerynowe
czy syrop lactulosum ?
co jest delikatniejsze ???
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do chodzenia mój miał ok 7 miesiecy jak chodzic w łózeczku, potem sie zaczęło i chodził wokoł mebli, zaczął raczkować na wakacjach czyli ok 10 miesiąca i kilka dni przed roczkiem zaczął sam stawiać pierwsze kroki
A teraz biega wszędzie i się wspina - więc wszystko przed niektórymi mamami
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Ja Ci powiem tak, u mnie to jest takie oszukiwanie siebie, bo co z tego, że ja przez naście dni nie jem smażonego, itp. jak potem najdzie mnie chandra i zjem batonika, ciastka itp. i te 2kg co mi spadło wraca jak bumerang. Zresztą nie chce mi się oddzielnie gotować dla męża i dla mnie. Ja chudnę wiosną/latem wtedy więcej coś się robi na dworze, a sama dieta nie wystarcza.
minia ja dawałam dziecku kawałeczek czopka glicerynowego, ale tylko w czasie kryzysu. Spróbuj dawać soczki owocowe, np. jabłko ze śliwką itp.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
po lekach i antybiotykach jej sie wszystko wstrzymało
nie dawalm nigdy jej czopków i boje sie ze działaja gwaltownie
ja po porodzie uzywałam i nie chcialabym by moja corka tak samo reagowala
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko to chyba dla większych a nie dla maluszkow
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie stosuję diet, jem co chcę i kiedy chcę i jakoś żyję, trochę tłuszczyku na brzuchu i tak będzie, po ciąży dojdzie kolejny. Zjadłam najsmaczniejsze suszi z gotowanym łososiem, idę sprzątać. Teściu wpada a ja mam chlew i to prawie dosłownie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Minia ten syrop jeszcze gwałtowniejszy. Mąż dostał do od gastrologa na ostre zaparcia. Na prawdę lżejszy jest czopek, tylko daj jej kawałek a nie cały.
Gość: rachel
Licze że po poście bede jesc słodkie góra 3 dni w tygodniu. A diet tez nie uznaję, jesli chodzi o ruch to teraz Dominiśki trzeba stale pilnować wiec i ruchu wiecej...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa napady :d Ja to co najwyżej tabliczkę czekolady wetnę, albo batona wsunę. Nie jest więc źle. Yhh nie ma to jak wiosna
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Minia, dokładnei jak Agusia napisała, najpierw czopek, syrop w ostateczności. Czopki glicerynowe nie sa silne, daj pół do pupki i w przeciągu 30min powinno pójść. Zawsze możesz zwykłą wazelina posmarować ujście ale przy zaparciach zdecydowanie czopek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym czopek zadziała bardziej miejscowo i jest mniej inwazyjny dla całego organizmu. A syrop to i po żołądku, jelitach, wątrobie... Po co dziecko od razu tak truć.
Dzieki kochane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jej jak czytam,że wasze dzieci zaczeły chodzić w okolicach roku to,aż wam zazdroszcze mój pędziwiatr poszedł mega szybko i tak mu zostało. Nic spokojnie nie zrobi, nawet na desce jak zaczął uczyć się jeździć to gdzie tam prosta jazda, muszą być skoki, przewroty deski w locie i inne rzeczy, które mame doprowadzą w końcu do zawału
Ehh może młodszy nie będzie taki wariat
Wpadłam w szał odgruzowania domu od wczoraj
Ale ile miejsca się robi
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bubulina
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie zapał
My z różnych powodów, przez długi czas mieszkaliśy tak,że mały jest z nami w pokoju ( mimo,że duży pokój) i teraz jak już wiemy na czym stoimy, umowa na mieszkanie ma być zmieniona, wiem,że w końcu możemy robić to co trzeba ... a trzeba duuuużo, a odgruzowanie to pierwszy krok do tego