Konkursowiczki w ciąży

Gość: size

#5624340 Napisano: 29.03.2013 16:04:46
Kalisto,
dobrze, że już przechodzi, macie co trzeba i wiecie co robić.
Trzymam kciuki za poprawę.
Musi być dobrze emotka
0 0

dolly

#5624408 Napisano: 29.03.2013 17:55:39
Tez mieliśmy ten bidon- mieliśmy bo mały obgryzł rurkę emotka ale ogólnie jest fajny i wygodny dla dziecka.
Beniaminowa, kurcze dopiero tez skojarzyłam że to Ty, toc zmieniłaś ten avatar i się połapac nie mogłam emotka
Kalisto, trzymajcie się emotka dobrze ze zastrzyk zadziałał tak szybko
0 0

beniaminowa

#5624409 Napisano: 29.03.2013 18:01:36
dolly napisał(a):

Beniaminowa, kurcze dopiero tez skojarzyłam że to Ty, toc zmieniłaś ten avatar i się połapac nie mogłam emotka

emotka I oplułam wyczyszczony laptop emotka
Mój też ugryzł ale można dokupić emotka
0 0

dolly

#5624413 Napisano: 29.03.2013 18:06:40
beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no i dobrze żeś opluła, a co tylko ja mam miec zapluty emotka jak mozna dokupić? gdzie? to ja zobacze czy jeszcze go nie wywaliłam...
0 0

beniaminowa

#5624416 Napisano: 29.03.2013 18:10:03
dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no i dobrze żeś opluła, a co tylko ja mam miec zapluty emotka jak mozna dokupić? gdzie? to ja zobacze czy jeszcze go nie wywaliłam...

Umyłam przed świętami emotka i już brudny emotka
A rurki http://allegro.pl...uki-i3065377095.html (aukcja przypadkowa) emotka
0 0

dolly

#5624423 Napisano: 29.03.2013 18:21:16
beniaminowa napisał(a):

Umyłam przed świętami emotka i już brudny emotka
A rurki http://allegro.pl...uki-i3065377095.html (aukcja przypadkowa) emotka

ooo to powinny być normalnie w sklepach, popytam jak znajdę gdzieś bidon. Dzięki.
0 0

Gość: size

#5624598 Napisano: 29.03.2013 23:42:48
benasia napisał(a):

pisałyscie dziewczyny o kosmetykach pat&rub - Mikołajek dostał od cioci w prezencie balsam do ciała to go wypróbujemy emotka

Swoją drogą w aptece pani mi poleciła do twarzy krem który ma być neutralny na policzki synka - Cutibaza, cóz wypróbujemy tez.

A jeszcze chciałam zapytac jak kremujecie dzieci po kąpieli to buźkę też tym samym co cialo czy jakimś specjalnym do twarzy?
I czy nie będzie problemu jak bede go kąpać w płynie jednej firmy a kremowac innej - bo wiem ze niemowlakom nie zaleca się róznych firm tylko z tej samej ale w końcu mój ma już 17 miesięcy, choć do tej pory starałam się używać z tej samej serii...

1. Benasia daj znać jak ten kremik z pat&rub emotka
2. Poczytałam o tej maści Cutibaza i wygląda fajnie, dobre ma recenzje. Może akurat Wam przypasuje emotka Czego życzę emotka
3. Ja używałam zawsze tej samej serii kosmetyków. W okresach początkowych mojego "macierzyństwa" stosowałam restrykcyjnie emotka do twarzy to do twarzy, do ciała na resztę. A teraz jeden wypróbowany na wszystko emotka
Myślę, że nie zaszkodzisz Synkowi stosując inny preparat na buźkę emotka
4. Doszły dzisiaj kremiki wg pomysłu poddanego przez Kalisto - te Bio euleny. Na noc nie dałam, bo trochę miałam obawy jak zareaguje skórka, przy której mnie nie będzie. Jutro od rana zaaplikuję i poobserwuję. Trochę zapach mi nie odpowiada - pocieszam się, ze nie ja będę go nosić emotka
Najważniejsze, by pomógł emotka

Ps. Strasznie tu cicho, ktoś chyba sieje mak emotka Albo malujecie jajka emotka
0 0

Gość: dianek

#5624693 Napisano: 30.03.2013 11:10:46
jak ktoś szuka kurtek wiosennych, płaszczyków itp to zapraszam w pierwszego linka w stopce - mam wysyp takich ciuchów i w najbliższym tygodniu postaram się jeszcze dorzucić

kalisto, czy ty może nie potrzebujesz dresów dla młodego lub czegoś podobnego? bo też mam wysyp, tylko nie pamiętam jaki rozmiar dla was jeśli już
0 0

kalisto1986

#5624696 Napisano: 30.03.2013 11:22:20
Dianek mogę popatrzeć, chociaż jestem przed wypłatą, a na młodego leki poszła nam teraz cała odłożona kasa emotka
Potrzebujemy 122/128 , ale bluzy najlepiej z kapturem.

My już nie wiemy czy świrujemy, czy co, ale wydaje nam się jakby młody znowu miał lekko opuchniętą twarz emotka Teoretycznie wysypki jest mniej, ale niedawno obudził się i wydaje nam się, że lekka opuchlizna jest. Dostał teraz wapno dla alergików, posmarowałam go znowu maścią i chyba poczekamy czy będzie się zwiększało, czy co. Ogólnie dobrze się czuje, nie swędzi już go, baa nawet wziął się teraz za sprzątanie emotka Normalnie czuje się bezradna emotka
0 0

#5624701 Napisano: 30.03.2013 12:07:24
kalisto,
jak bardziej spuchnie to jedźcie na dyżur do szpitala, albo zadzwońcie i zapytajcie co robić - powinni was poinformować co i jak i kiedy przyjeżdżać

bo z puchnięciem na twarzy to trochę nie ma żartów...

co do tych dresów - na razie na aukcjach nic specjalnego, ale zapisuję rozmiar, jak tylko takie wystawie to podeślę linka czy coś
a z zakupami spokojnie - zanim ja się do tego dokopię,ogarnę i w ogóle... to pewnie ze 2-3tyg zejdzie emotka tak tylko orientacyjnie pytam bo mi się przypomniało że możecie szukać a ja ze 2 worki dresów mam emotka
0 0

kalisto1986

#5624707 Napisano: 30.03.2013 12:15:39
Nie jest to taka opuchlizna jak wczoraj ( która zeszła po zastrzyku), sami co chwile go oglądamy i zastanawiamy się, czy jesteśmy już przewrażliwieni, czy faktycznie jakby lekko spuchł. Na razie będziemy go obserwować, a jak coś się pogłębi to na bank pojedziemy.

0 0

Gość: katrin22

#5624771 Napisano: 30.03.2013 14:53:02
Dziewczyny życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT emotka i częstujcie się proszę moim pierwszym mazurkiem emotka )))
http://kacikkasi....-masa-kajmakowa.html
0 0

agusia147

#5624880 Napisano: 30.03.2013 20:38:48
Wesołych Świąt kobietki emotka
0 0

agusia147

#5624882 Napisano: 30.03.2013 20:38:50
0 0

agusia147

#5624883 Napisano: 30.03.2013 20:38:50
0 0

benasia

#5624905 Napisano: 30.03.2013 21:59:47
Kasiu ty to umiesz pyszności robić aż ślinka cieknie emotka

Również wam życze zdrowych, pogodnych i radosnych świąt spedzonych w rodzinnym gronie emotka

U nas też już wszystko gotowe - ostatnie porzadki zrobione emotka
Mikuś był dziś z święconką w kościółku - oczywiście miał swoj koszyczek i z chęcią sprobował zaraz po poświęceniu kiełbaski jeszcze w kościele emotka

Size wypróbowałam ten balsam pat&rub w sumie z moich obserwacji: kolor ma inny niż zwykłe balsamy taki bardziej żółty, pachnie jak dla mnie dosyć dziwnie ale skoro jest naturalny to pewnie tak ma być, jest taki jakby dosyć gesty bym powiedziała tzn porównujac np do mleczka jakie używalam do małego, ale chyba generalnie dosyć fajny -popróbujemy wiecej dni to bedziemy miec pełen obraz.

Co do kremiku cutibaza to jestem zadowolona -uzywamy 1,5dnia i już skórka jest ładniejsza, bardziej gładka, nawilżona, uczulenie pomału przechodzi jakby.
Chyba całą buźkę po kapieli tez nim mogę smarować Mikołajkowi?

No i zmieniliśmy tymczasowo kosmetyki kąpielowe tzn zaopatrzyłam małego na razie w Nivea Baby szampon i płyn do kąpieli, a J&J Bedtime chwilowo idzie w odstawkę - może wrócimy za pewien czas do niego...

0 0

dejzi

#5624934 Napisano: 30.03.2013 23:28:29
Wesołych i Zdrowych świąt emotka

Mój ostatnio mi tak poklikał w klawiaturę, ze na forum mam taka czcionkę jak na ściągach ledwo co widać emotka najgorsze, że nie wiem jak to odkręcić.
0 0

#5624956 Napisano: 31.03.2013 10:39:00
dejzi napisał(a):

Wesołych i Zdrowych świąt emotka

Mój ostatnio mi tak poklikał w klawiaturę, ze na forum mam taka czcionkę jak na ściągach ledwo co widać emotka najgorsze, że nie wiem jak to odkręcić.

ctrl i + wcisnąć
lub trzymając ctrl scrollem myszki przybbliżyć

jak za dużo to ctrl i - lub ctrl i oddalic scrollem emotka

a ja się wam muszę pochwalić, a co! od 4 dni zużyliśmy 6 pieluszek - 3 w ostatnie 3 noce i 3 w 2 dni żłobka
w domu pielucha sucha emotka chyba zacznę się rozglądać za trenerkami dla małego emotka
jestem z niego taaaaaka dumna emotka
0 0

kalisto1986

#5624992 Napisano: 31.03.2013 14:17:54
Dianek super ! Spójrz na trenerki kokosi, fajne są emotka

Wesołych świąt babeczki emotka
0 0

#5625050 Napisano: 31.03.2013 18:31:06
kalisto, trenerki kokosi widziałam już dawno... co gorsza, jak tak dalej pójdzie, to lipiec/sierpień żadne pieluchy nie będą nam potrzebne... a jak będzie upał to młody będzie biegał w żłobku w samych majtach, a to znaczy, że zamówię u niej autorskie bokserki-trenerki
tak, już odkładam kasę emotka :P

jeszcze teraz byliśmy u dziadków i tylko siknął trochę w aucie - a tak to sucho, zaczyna genialnie współpracować emotka

nie to że kupiłam mu ostatnio 10 kieszonek na rzepy do żłobka, bo nam brakowało.... emotka
0 0