Konkursowiczki w ciąży

dolly

#5638692 Napisano: 20.04.2013 16:38:40
kalisto1986 napisał(a):

Dużo też siły poświęciłam na to,żeby wypracować sobie "wychodne" emotka bo jeszcze kino z przyjaciółkami to luzik, wręcz jest wdzięczny,że nie ciągne go na filmy, których nie lubi, ale już takie wyjście nocne kosztowało mnie wiele pracy - jemu nie udało się jeszcze tego wypracować, aż tak w drugą strone emotka

aaa podział w ten deseń, to jeszcze, jeszcze emotka

emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5638695 Napisano: 20.04.2013 16:47:06
Agusia to tak samoistnie przyszło emotka Najważniejsze to założyć okulary na focha, tzn udawać,że się go nie widzi emotka
Tylko,że u mnie jest to,że ja raczej nie pije, a jak już to tak,że on ma z tego więcej radochy niż focha emotka
No i jemu już nie chce się wychodzić tańczyć, więc często to dla niego wybawienie,żebym go nie ciągneła emotka Zawsze wie gdzie jestem i jedyne co to zazwyczaj albo przyjeżdża/ przychodzi po mnie, albo odwozi nas mój kuzyn ( który biedny czeka wtedy pod telefonem i rozwozi każdą z nas). Razem chodzimy poskakać na koncertach.
Trzeba samemu znaleźć sposób i czasem zrobić to siłą emotka
0 0

kalisto1986

#5638698 Napisano: 20.04.2013 16:49:18
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Dużo też siły poświęciłam na to,żeby wypracować sobie "wychodne" emotka bo jeszcze kino z przyjaciółkami to luzik, wręcz jest wdzięczny,że nie ciągne go na filmy, których nie lubi, ale już takie wyjście nocne kosztowało mnie wiele pracy - jemu nie udało się jeszcze tego wypracować, aż tak w drugą strone emotka

aaa podział w ten deseń, to jeszcze, jeszcze emotka

emotka emotka

emotka czasem mi to wypomina, to mówie mu,że przecież chodzi sobie na piwo do chłopaków .... czyli jakieś 10 kroków od domu emotka
0 0

agusia147

#5638705 Napisano: 20.04.2013 16:57:03
kalisto1986 napisał(a):

Agusia to tak samoistnie przyszło emotka Najważniejsze to założyć okulary na focha, tzn udawać,że się go nie widzi emotka
Tylko,że u mnie jest to,że ja raczej nie pije, a jak już to tak,że on ma z tego więcej radochy niż focha emotka
No i jemu już nie chce się wychodzić tańczyć, więc często to dla niego wybawienie,żebym go nie ciągneła emotka Zawsze wie gdzie jestem i jedyne co to zazwyczaj albo przyjeżdża/ przychodzi po mnie, albo odwozi nas mój kuzyn ( który biedny czeka wtedy pod telefonem i rozwozi każdą z nas). Razem chodzimy poskakać na koncertach.
Trzeba samemu znaleźć sposób i czasem zrobić to siłą emotka

Hehe jeszcze zamki by powymieniał emotka
0 0

anialistopad

#5638706 Napisano: 20.04.2013 16:57:34
allice Ty napisalas o swoim mezu ,a ja czytajac twoj tekst normalnie widze mojego.moj sprzata ,ale zmywac nie chce.ugotowac potrafi ,ale jajka nic wiecej.na razie go ogarnelam miesiac jest grzeczny ,zobaczymy jak dlugo.
0 0

kalisto1986

#5638711 Napisano: 20.04.2013 17:02:31
anialistopad napisał(a):

allice Ty napisalas o swoim mezu ,a ja czytajac twoj tekst normalnie widze mojego.moj sprzata ,ale zmywac nie chce.ugotowac potrafi ,ale jajka nic wiecej.na razie go ogarnelam miesiac jest grzeczny ,zobaczymy jak dlugo.

ooo u mnie ciężko mojego zagonić,żeby załadował lub rozładował zmywarkę, ale ja sama tego nie lubie emotka Zazwyczaj zrobi to od wieeeelkiego dzwonu.

I jeszcze żadna siła nie zmusi go do robienia na działce, ciągle powtarza,że jak chce sadzić to sama, on sie nie tyka. Ale chociaż wozi mnie, bo mamy daleko, robi w tym czasie grilla, jeszcze czasem zbierze warzywa, ale o pieleniu itp mogę pomarzyć ( pomagał tylko w tamtym sezonie, bo byłam już w ciąży, więc nie musiałam nawet truć długo emotka )
0 0

Gość: katrin22

#5638714 Napisano: 20.04.2013 17:14:09
kalisto1986 napisał(a):

agusia a Ty myślisz,że mój nie zrobi po łebkach, zresztą sama nie raz tak mam, ale lepiej wtedy zamknąć się i olać, ważne,że zrobił, mówie Ci to przynosi efekty emotka

I jeszcze trzeba pochwalić (nawet jak zrobione byle jak),a niech się cieszy emotka

Mój obiera ziemniaki i trze warzywa na tarce (o tego nienawidzę), mieli mięsko, ze sprzątania to odkurzać potrafi. emotka Na zakupy wysyłam męża, a jak coś nie wie to dzwoni emotka
0 0

agusia147

#5638718 Napisano: 20.04.2013 17:29:34
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

agusia a Ty myślisz,że mój nie zrobi po łebkach, zresztą sama nie raz tak mam, ale lepiej wtedy zamknąć się i olać, ważne,że zrobił, mówie Ci to przynosi efekty emotka

I jeszcze trzeba pochwalić (nawet jak zrobione byle jak),a niech się cieszy emotka

Mój obiera ziemniaki i trze warzywa na tarce (o tego nienawidzę), mieli mięsko, ze sprzątania to odkurzać potrafi. emotka Na zakupy wysyłam męża, a jak coś nie wie to dzwoni emotka

Ja wolę zakupy kontrolować... Poszedł ostatnio kupić silikon bezbarwny - kupił biały... Wcześniej termos miał kupić - wziął pierwszy lepszy nie sprawdzając czy ma korek czy nie... Nie patrzy na daty jak kupuje... I ostatnio karton Prince POlo z tesko przyniósł twierdząc, że była mega okazja...
0 0

staszek

#5638738 Napisano: 20.04.2013 18:05:02
agusia

Ten no możesz zdradzić jak wypracowałaś to nocne wychodne? Bo ten no ja nie wiem jak emotka Kurcze najpierw rodzice mnie ograniczali a teraz mąż emotka

a jakim cudem mąż może ograniczać? emotka
0 0

agusia147

#5638744 Napisano: 20.04.2013 18:17:10
staszek napisał(a):

agusia

Ten no możesz zdradzić jak wypracowałaś to nocne wychodne? Bo ten no ja nie wiem jak emotka Kurcze najpierw rodzice mnie ograniczali a teraz mąż emotka

W taki, że nie daje wychodnego emotka
0 0

Gość: dianek

#5638751 Napisano: 20.04.2013 18:34:27
dżizus, skąd wy takich lewych chłopów bierzecie emotka

kalisto, nie urodziłaś jeszcze? emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

agusia147

#5638752 Napisano: 20.04.2013 18:37:31
dianek napisał(a):

Ano jak widzisz skądś bierzemy. Każdy za uszami cosik ma ;(
0 0

staszek

#5638755 Napisano: 20.04.2013 18:42:51
agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia

no nie mów, że pytasz męża czy możesz wyjść... to nie średniowiecze przeca emotka raz Ty wychodzisz, raz on, raz razem i wszystko gra i trąbi emotka
0 0

agusia147

#5638772 Napisano: 20.04.2013 19:27:58
staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia

no nie mów, że pytasz męża czy możesz wyjść... to nie średniowiecze przeca emotka raz Ty wychodzisz, raz on, raz razem i wszystko gra i trąbi emotka

Z tym, że on nie wychodzi emotka Taki sobie odludek...
0 0

lilithbb

#5638787 Napisano: 20.04.2013 20:14:05
agusia147 napisał(a):

allice napisał(a):

O widzę, że poruszyłyście drażliwy temat... chyba wszyscy faceci tak mają, że myślą, że wszystko samo w domu się robi a dzieci to w ogóle zajmują się same sobą i nawet karmić ich nie trzeba. emotka
Mój też tak ma, chodzi do pracy i uważa, że wszyscy za to powinni mu się kłaniać. Nie przeczę, pracuje i jeszcze robi po godzinach i z pewnością jest zmęczony ale nie tylko on...
Czasem też odnoszę wrażenie, że ma do mnie pretensje, że siedzę w domu i że to z wygodnictwa. Tylko dlaczego nie pomyśli, że gdyby starsze dziecko posłał do przedszkola, a dla młodszego wynajął niańkę to nie wiem czy by jego pensji na to starczyło.
Też mnie wpienia jak wieczorem rozłoży się na fotelu i już ruszyć się nie może bo taaki zmęczony, a ja to wiecznie na nogach i nikt mnie z obowiązków nie zwolni, on nawet pieluchy dziecku nie zmieni, z łaski popilnuje i to też tylko do tego czasu kiedy dziecko zadowolone, jak zacznie marudzić to już pilnowania koniec.
A mnie kurcze nogi w tyłek włażą i kolana wysiadają bo kuchnię mam w piwnicy, resztę pomieszczeń na pierwszym piętrze emotka i cały dzień latam po tych schodach z dzieckiem na ręku, żeby i obiad był i dziecko się wyspało. Tak mnie to wkurza, że nie wiem. Ciekawe jak sam by sobie poradził jakby miał dziecko przypilnować i choćby tylko obiad ugotować mając taki układ pomieszczeń.

Widzę masz to samo. A mnie wtedy bierze coś w rodzaju kur**** i mam ochotę tak mu nawtykać. Z radością się z nim zamienię i pójdę za niego na uczelnię poprowadzić zajęcia ze studentami.

I u mnie to samo.
Dziś karmiłam Anię a dzieci w kuchni wylały wodę.
Na to wszedł mąż i z pretensjami do mnie że nie reaguję.
To ja spokojnie jak mam reagować jak karmię dziecko?
No i się zaczęła kłótnia...
W końcu powiedziałam że ja jutro wychodzę a on sam przypilnuje całej trójki.
A ten mądraliński że on już pilnował dwójki - nie rozumie książę że 3 o nie 2.
Ok na szczęście przeprosił bo bym go...

Ale czy zrozumiał? emotka
0 0

Gość: dianek

#5638789 Napisano: 20.04.2013 20:18:01
dobra, to chyba ja mam po prostu szurniętego mężczyznę w taki razie emotka
0 0

staszek

#5638803 Napisano: 20.04.2013 20:42:49
dianek napisał(a):

dobra, to chyba ja mam po prostu szurniętego mężczyznę w taki razie emotka

witaj w klubie emotka
0 0

staszek

#5638804 Napisano: 20.04.2013 20:43:26
agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia

Z tym, że on nie wychodzi emotka Taki sobie odludek...

ale to nie znaczy, że Ty nie możesz emotka
0 0

Gość: allice

#5638864 Napisano: 20.04.2013 22:23:57
dianek napisał(a):

Ano ja 500 km pokonałam aby dorwać taki okaz emotka
0 0

agusia147

#5638867 Napisano: 20.04.2013 22:41:34
allice napisał(a):

dianek napisał(a):

Ano ja 500 km pokonałam aby dorwać taki okaz emotka

No ja troszkę podobnie... No i mama mówiła, że w internecie to nie wiadomo kogo można spotkać... emotka
0 0