Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też nie każdy używa pampersów ...
dianek ja też lubie wersję papierowe, ale chciałam kilka książek koniecznie przeczytać, a akurat kase wolałam na coś innego wydawać to poleciałam z audiobooku
Kasia teraz fajna jest pogoda, więc może skorzystacie ze słoneczka
Gość: dianek
trlogię czarnego maga mam z wymianki z chustoforum, teraz na trylogię zdrajcy chcę wydać max 60zł już z przesyłką - z tego co widzę po aukcjach powinno się spokojnie udać
Gość: 2904314
http://allegro.pl....php?item=3287806155
Gość: aneczka155
Pozdrawiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ja po zakończeniu trylogii czarnego maga jestem załamana noralnie... od 2 dni tylko o tym myślę
aguś, chyba elastycna będzie najłatwiejsza w użyciu i najlepsza dla małej (możesz spokojnie nosić od razu po powrocie ze szpitala - już takie maleństwo
my mieliśmy Polekontu, materiał ekstra, nic jej się w praniu nie działo, łatwo się dociągała, ale z drugiej strony - innych elastycznych nie testowałam
traycyjna tkana mnie jednak zniechęciła zabawą z dociąganiem, nosidło ergonomiczne mi łatwiej obsługiwać (ale to już dla starszych)
przed zakupem możes zajrzeć na bazarek chustoforum, dziewczyny czasem za grosze chusty sprzedają (a warszawy ich dużo, to pewnie jeszcze pokażą przy okazji co i jak)
http://chusty.inf...lay.php/107-Sprzedam
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieje, Wiki spakowany jutro jeszcze siebie, cos widziałam ze za 1,5 tyg znow ma sie schrzanic pogoda wiec wole teraz, upałow nie bedzie wiec lepiej oby tylko ciepło było
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, wiem
nawet nie strasz
a ja mam nową chustę (zresztą chyba kiedys już pisałam) i chętnie ją sprzedam
Gość: quaqua
Tak więc ja bym na początek polecała elastyka, coby sprawdzić, czy w ogóle jest się w stanie zapanować nad 5 metrami materiału.
Jak coś to mam do sprzedania elastyka LennyLamb w kolorze ecru - służył nam dzielnie 1,5 miesiąca. Jest mięciusi i w ogóle. Teraz już w tkanej się wiążemy.
dolly daj znać jakiej firmy i jakie kolorki ma ta chusta. No i czy kółkowa faktycznie, czy cudo jak bebelulu?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, Mei Tai jest super. Takie powiązanie chusty i nosidełka, prawda? Trochę korzystałam przy starszej, ale to jak już siadała sama (maluchów nie można w to wkładać).
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LennyLamb, Polekont, MobyWrap, NatiBaby, Tula - to porządne firmy i za nową 100-150zł zapłacisz. Używane 60-80 zł.
a jak posiedzisz chwilę na all to i taniej
swoją kupiłam za 50zł, nówka, babka dostała i jej nie użyła
ostatnio widziałam również Polekontu, raz praną, prawie nie śmiganą za 40zł, tylko była żółta (nie każdemu się kolorek spodoba)
Aguś, jak bedziesz kupować, to nie bierz zbyt ciemnej - w leci się nagrzewa, lepsze jaśniejsze kolorki (ja miałam grafitową i to było takie sobie, chociaż się nie brudziła tak łatwo)
nosiła MT są super! ale jakoś od razu przeskoczyliśmy na Manduce i MT uciekło... a teraz młody się raczej nosić nie daje (ma faze na chodzenie, bieganie)
rany, ale mi się dzisiaj nic nie chce
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: A jakaś firma co Pentelka się zwie? Warto na to w ogóle patrzeć?
natomiast tkane ma beznadziejne moim zdaniem